De beste VPN Chrome extension

De beste Chrome VPN en extension 2019

Veiligheid komt eerst als het gaat om surfen op het web

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
beste chrome VPN extention

Het is geen verrassing dat zo veel mensen op zoek zijn naar een Chrome VPN. Het is de perfecte samenvloeiing van de populairste webbrowser ter wereld  en software die de standaardkeuze van veel mensen is geworden om veilig te surfen.

Chrome biedt veel mogelijkheden op het gebied van veelzijdigheid. De gebruiksvriendelijke installatie, stabiliteit en beveiliging zijn enkele van de redenen waarom velen van ons de browser van Google gebruiken om over het web te surfen en afscheid nemen van Internet Explorer, Firefox en Edge.

Voeg het eindeloze aantal aanpassingsopties die je hebt door verschillende Chrome-extensies te gebruiken en u kunt Chrome echt veranderen in een persoonlijke browser die is afgestemd op jou exacte voorkeuren. Uiteraard behoren deze uitbreidingen van mogelijke add-ons voor Chrome tot extensies van VPN-providers, maar hoe kies je de beste VPN voor jou Chrome?

In deze handleiding geven we u alle info die u nodig heeft om de beste Chrome VPN voor uw computer te kiezen. Als u klaar bent, kunt u erop vertrouwen dat de Chrome VPN-extension die u installeert de juiste is voor uw online activiteiten.

De beste Chrome VPN van 2019

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

NordVPN-logo
4.3/5

ExpressVPN Chrome-Extension

Video afspelen
 • Indrukwekkende server-dekking
 • Kwaliteitsvolle Extension
 • Je kunt de extension niet gebruiken zonder de app
 • Een beetje duurder dan de concurrentie

Beste all-round VPN voor Chrome

ExpressVPN heeft zich al bewezen met zijn software en de Chrome-extension is geen uitzondering. Het is eenvoudig te gebruiken en heeft een aantal handige functies die het waard zijn op te merken, zoals DNS-lekpreventie en een kill-switch.

Een ding om in gedachten te houden is dat je de ExpressVPN-browserextensie niet kunt gebruiken zonder de ExpressVPN app te installeren op je desktop.

De Chrome VPN-service deed het zeer goed in onze prestatietests. Deze provider hanteert een gunstig privacybeleid zonder logboekregistratie van verkeersgegevens en online activiteiten.

Er zijn drie beschikbare abonnementen die worden geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het is een beetje duurder dan de gemiddelde VPN dienst. Het jaarplan biedt u de beste prijs-kwaliteit verhouding 

ExpressVPN Review

BESTE VOOR CHROME: 

ExpressVPN is onze beste keuze voor Chrome, dankzij de snelle en veilige verbindingen, de geweldige mogelijkheden om content te deblokkeren en de uitstekende Chrome-browser extension. Probeer het zonder risico met hun 30-dagen geld-terug garantie.

NordVPN Chrome-Extension

NordVPN-privacy
 • Geweldige server-dekking
 • Advertentie- en malware blokkering
 • Maandelijks abonnement is duur

Beste Budget VPN voor Chrome

NordVPN biedt geen gratis Chrome-extensie, dus u moet een account bij de provider Kopen om deze VPN voor Chrome te krijgen.

 Enkele van de beste voordelen zijn de CyberSec-functies van NordVPN, die zijn ontworpen om advertenties te blokkeren en te voorkomen dat u toegang krijgt tot malware sites , waardoor uw online ervaring meer gestroomlijnd en veilige is. De extensie is ook lichtgewicht en gebruiksvriendelijk met slechts een paar klikken die nodig zijn om dingen op gang te krijgen.

Qua prestaties waren de snelheden solide genoeg en zeker acceptabel. Gebruikers hebben een groot servernetwerk tot hun beschikking, met meer dan 5.240 servers over de hele wereld. NordVPN heeft ook een “no logs” privacybeleid.

De service biedt een gratis proefperiode van drie dagen, maar deze is verborgen op de website (vind hem hier). Er zijn vier beschikbare abonnomenten met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Met uitzondering van het maandelijkse abonnement, zijn de plannen redelijk betaalbaar, waarbij het driejarenplan bijzonder goed geprijsd is. 

NordVPN Review

BESTE BUDGET VPN: 

NordVPN is een fantastische budget-VPN-optie voor de Chrome-browser en Chromebook-gebruikers. Codering van militaire kwaliteit, goede desktop-apps en een stand-alone Chrome-extensie maken NordVPN tot een goede aanbeveling.

Hotspot Shield Chrome-Extension

hotspot shield free
 • Geweldige downloadsnelheid
 • Gratis proefperiode van 7 dagen
 • Maandelijks abonnement redelijk duur
 • Beperkte configuratieopties

Snelste VPN voor Chrome

Na het downloaden van de Chrome VPN-extension van Hotspot Shield, duurt het slechts een paar klikken voordat u aan de slag kunt. Je wordt automatisch toegewezen aan de optimale server met de hoogste verbindingssnelheid. Er zijn weinig configuratie mogelijkheden, omdat de extensie gratis is – je hebt een beperkte keuze uit vier locaties (maar aan de andere kant  wordt je niet  overspoeld door advertenties).

Wat de prestaties betreft, bleken onze upload- en downloadsnelheden met deze provider iets hoger te zijn dan we normaal zouden zien, met slechts een lichte toename in latentie. Hotspot Shield gebruikt 256-bits codering en werkt de browser-add-on regelmatig bij.

Zoals vermeld, is er een gratis versie met weinig locaties en een proefabonnement van 7 dagen die u kunt gebruiken om de service grondig te testen voor dat u de volledige versie koopt en toegang krijgt tot alle virtuele locaties en aanvullende opties.

Houd er echter rekening mee dat u voor de jaarlijkse abonnement moet gaan als u betaalbare prijzen wilt, aangezien het maandelijkse abonnement vrij duur is. Er zijn drie plannen beschikbaar en het 2-jarige plan biedt het meeste waar voor uw geld. De beschikbare pakketten zijn:

Hotspot Shield Review

GROTE WAARDE: 

Hotspot Shield biedt desktop-apps en een gratis Chrome-extensie. Een groot aantal servers en topprivacyfuncties maken het een goede keuze voor Chrome-browsers en Chromebook-gebruikers. 45 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

TunnelBear Chrome-Extension

 • Gratis Abonnement
 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • Lange afstandsprestaties kunnen traag zijn

Beste gratis Chrome VPN

Deze Canadese provider is zeer gebruiksvriendelijk met enkele geweldige prestaties, hoewel langere afstanden een traag kunnen zijn. De service is heel eenvoudig te gebruiken en om de extensie te gebruiken, heeft u alleen een e-mailadres nodig.
TunnelBear biedt een gratis abonnement met een beperking van 500 MB per maand, wat niet zoveel is, maar het is nog steeds beter dan niets. Dat gezegd hebbende, kunt u een extra 1 GB krijgen als u tweet over TunnelBear.
 
Als u meer bescherming wilt, heeft de service ook een add-on voor blokkering (blokkeert verschillende tracking) , wat uitstekend werkt met de VPN-extension. Er is ook goed nieuws op het gebied van privacy, aangezien de provider geen informatie (behalve uw e-mailadres) registreert en geen van uw activiteiten registreert.
Als u de betaalde dienst wilt uitproberen, heeft u de keuze uit slechts twee plannen. Zoals gewoonlijk biedt het jaarplan de beste waarde
TunnelBear Review

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN: 

TunnelBear geeft gebruikers een Chrome-extensie en apps voor alle grote platforms en deblokkeert ook beperkte sites, waaronder hulu en BBC iPlayer.

Wat doet een goede Chrome VPN

 • Uw privacy beschermen tijdens het surfen
 • Censuur en geo-blokkades omzeilen 
 • Sterke encryptie en goede protocol ondersteuning
 • Snelle prestatie zeker als u veel streamt
 • En zeer gebruiksvriendelijk van installatie tot de-installatie
Als u al deze elementen voorkomen in uw chrome VPN extention dat heeft u de juiste gekozen.
Comments are closed.