VPNs voor Europa

Beste VPN’s voor Europa

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Fraude wordt vandaag de dag veel online gepleegd via cyberaanvallen. Er is een erg eenvoudige oplossing die deze cybercriminaliteit kan voorkomen: een VPN. Een Virtueel Privénetwerk versleutelt je onlinegegevens, waarmee het voor derde partijen bijna onmogelijk wordt om je privéinformatie te stelen of zelfs maar een blik te werpen op je online-activiteit. Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen naar een ander land, waarmee je content kunt tonen die normaal gesproken geblokkeerd wordt in je land. Het geeft je in feite totale online anonimiteit.
Europese VPN Diensten

Het wereldwijde web (www) dient een wereldwijde ‘lijm’ te zijn waarbij informatie vrij gedeeld wordt en de wereld met elkaar verbonden wordt. In een ideale wereld zou het daarbij blijven, maar in de praktijk worden veel websites beperkt tot bepaalde landen en is het internet een open veld voor cybercriminelen. Sterker nog, Europa heeft een van de hoogste fraudepercentages ter wereld, waarbij alleen het Verenigd Koninkrijk al een geschatte 5 miljard per jaar verliest. Om het nog erger te maken: dit bedrag groeit.

Elk land heeft zijn eigen online privacywetgeving en dit heeft invloed op hoe we met geblokkeerde content omgaan. Over het algemeen geldt: hoe meer wetten, hoe meer piraterij. P2P torrenting wordt veel gebruikt voor toegang tot content die niet beschikbaar is in je land; tegenwoordig een risicovolle bezigheid met alle monitoring.

Vanwege geo-beperkingen en auteurswetten zijn bepaalde kanalen wellicht niet beschikbaar in bepaalde landen, zoals BBC iPlayer en 4OD die alleen voor gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zijn. Netflix in Nederland verschilt bijvoorbeeld van de Netflix bibliotheek van de Verenigde Staten. Sterker nog, elke Netflix aanbod is uniek voor elk land. Indien je je afvraagt hoe je overal ter wereld Nederlandse TV kunt kijken, is het eenvoudigste antwoord: gebruik een VPN voor Europa (hier komen we op terug).

Als je een fervent reiziger bent en door Europa wilt reizen, is het bijna onvermijdelijk dat je te maken gaat krijgen met openbare Wi-Fi netwerken in hotels, cafés of zelfs op straat bij het zoeken naar een routebeschrijving. Openbare Wi-Fi netwerken hebben enorme risico’s; er kunnen potentieel duizenden mensen verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi netwerk en dit is een van de voornaamste manieren waarop hackers slachtoffers maken. Hackers kunnen de identiteit van het slachtoffer stelen, toegang krijgen tot privéinformatie en mogelijk zelfs bankrekeningen hacken. Dit kan serieuze problemen veroorzaken, problemen die je niet wilt tijdens het reizen.

Als je een Euro-trip aan het plannen bent, is versleuteling van je gegevens met een VPN de enige manier om online veilig te blijven. je, zoals in vele landen, het risico dat je informatie gestolen wordt door hackers. Bovendien kunnen je online-activiteiten in de gaten gehouden worden. Door een VPN-dienst te gebruiken kun je jezelf beschermen tegen diegenen die proberen je informatie te stelen. Een VPN biedt een veilige “tunnel” voor je verbinding, waarmee hackers en mensen die proberen te zien wat je online doet geweerd worden.

3 Beste VPNs voor Europa Opties

Hier volgen enkele van de populairste VPN-diensten op het web, met enkele voor- en nadelen waarmee je je keuze kunt vergemakkelijken.

Beste
ExpressVPN
4.5/5
NordVPN-logo
4.3/5
4.5/5

Wat een VPN Moet Bieden Tijdens een Reis door Europa

  • Toegang tot je favoriete series
  • Internetten zonder bang te zijn dat je de wet overtreedt (misschien zelfs een wet waarvan je het bestaan niet eens wist, zoals het bekijken van online porno of gokwebsites enz.)
  • Internetten zonder bang te zijn dat cybercriminelen je privéinformatie stelen
  • Je favoriete series downloaden en streamen, inclusief toegang tot geo-beperkte content
  • Zeker zijn dat er geen derde partijen meekijken met je internetgeschiedenis of online-activiteiten

Hoe een VPN te Kiezen voor Europa

Het kan erg moeilijk zijn om een VPN voor Europa te kiezen, vooral met het aantal beschikbare VPN’s op het internet. De waarheid is dat er geen perfecte VPN bestaat. Welke VPN voor jou specifiek het beste is, is afhankelijk van je behoeftes. Misschien geef je niet zo veel om privacy, maar geef je prioriteit aan hoge snelheden zodat je snel series kunt streamen zonder vertraging. Of misschien hecht je de meeste waarde aan veiligheid, vanwege al je privé- en bedrijfsaccounts. Over het algemeen zou de dienstverlener het volgende moeten leveren:
  • Groot aantal servers
  • Sterke encryptie
  • Hoge snelheid en ongelimiteerde bandbreedte
  • Geen logbestanden voor verkeer of verbindingen
  • Ondersteuning voor diverse apparaten
Gebaseerd op deze functionaliteiten hebben wij de VPN-diensten geselecteerd om veilig content te deblokkeren en te streamen in Europa.

Beste VPNs voor EU Review

ExpressVPN voor Europa

Video afspelen

Beste VPN voor Europa

ExpressVPN biedt een van de beste VPN-diensten die vandaag de dag online staan, zo niet de beste. Het is een uitstekende totaaloplossing, niet alleen vanwege de versleuteling van militaire kwaliteit (256-bit), maar ook vanwege het niveau van de klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van de software zelf.

Wij hebben het supportteam ervaren als erg responsief, met enkele fantastische antwoorden. Tijdens onze test antwoordden ze binnen een uur. Bovendien is de software zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs als je wat minder handig bent met technologie. Het ontwerp van de gebruikersinterface is schoon en simpel.

Als veiligheid voor jou een hoge prioriteit heeft, stelt ExpressVPN je gerust met het feit dat ze geen verbindingslogs bewaren. Derde partijen krijgen zodoende geen toegang tot internetactiviteit uit het verleden en ook niet in het heden. De speciale verbergingsmethode verbergt zelfs het feit dat je verbonden bent met een VPN.

Tot slot bleek uit onze snelheidstests dat de snelheid amper afnam en geen enkele keer ‘wegviel’. Dit zorgt voor sneller download- en streaming snelheden, perfect voor die Netflix marathon die je op de planning had staan.

Voor het beschermen van je gegevens en informatie, en voor het omzeilen van locatiebeperkingen, staat ExpressVPN aan de top. Het kost een aanvaardbare $12,95 per maand en heeft een terugbetalingsgarantie van 30 dagen, waarmee je een volledige maand de tijd hebt om te bepalen of ExpressVPN aansluit bij je behoeftes.

ExpressVPN Review
Uitstekende klantenservice, eersteklas privacybescherming en uitgebreide wereldwijde dekking van de server maken ExpressVPN tot een geweldige optie voor uw VPN-behoeften. Beetje aan de dure kant

NordVPN voor Europa

NordVPN Review

Beste VPN voor Europa

Ook NordVPN is een uitstekende VPN-keuze voor Europees gebruik. Een van de grootste voordelen van NordVPN is de mogelijkheid om tot zes apparaten tegelijk te verbinden, perfect voor een reis met een groep vrienden of familie. Je zou dan genoeg hebben aan één account waarmee tot zes mensen de diensten kunnen gebruiken.

Met een 256-bit AES-versleuteling en diverse protocollen kun je er zeker van zijn dat NordVPN je IP-adres verborgen houdt, waardoor je kunt surfen en downloaden op een volledig privé en veilig netwerk.

 

Niet alle VPN’s geven toegang tot de Netflixbibliotheek van de Verenigde Staten, maar het handige team van NordVPN heeft de proxy foutmelding van Netflix weten te omzeilen waarmee alle gebruikers toegang krijgen. Je kunt ook een grote hoeveelheid geo-beperkte content downloaden en streamen. Zoals bij de meeste VPN’s zal de snelheid helaas iets afnemen, 5% om precies te zijn, wat meevalt.

Het grootste probleem dat wij hadden met NordVPN was de middelmatige klantenservice en het feit dat enkele van de servers in de Verenigde Staten soms vol zaten.

Voor $11,95 per maand is NordVPN van jou, en wees gerust, er is ook een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

NordVPN Review

NordVPN biedt snelle verbindingen, fantastische klantenondersteuning en eersteklas privacybescherming.

Als ze hun wereldwijde serverdekking groter was , zouden ze op de eerste plaats staan.

SaferVPN voor Europa

SaferVPN-website

Beste VPN voor Europa

SaferVPN is een snelle en simpele VPN-keuze met een erg eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface.
Het biedt dezelfde hoge versleutelingsniveaus als de andere twee VPN’s die we hier beoordelen, waarmee ook SaferVPN een VPN-optie is met een zeer hoge privacy en een “geen logboek” beleid.

Het biedt een ruime keuze van meer dan 700 servers, maar is in slechts 36 landen actief. SaferVPN is relatief nieuw op de VPN-markt, dus ondanks de beperkte landenkeuze kunnen we er zeker van zijn dat het aantal serverlocaties groeiende is.

Met de ongelimiteerde bandbreedte en zeer hoge snelheden is dit een uitstekende optie als je wil streamen in het buitenland binnen Europa, of zelfs voor een gaming-sessie. Voor diegenen die vaak bepaalde Netflixbibliotheken bekijken tijdens het reizen: houd er rekening mee dat het werkt in een webbrowser, maar dat er problemen zijn met het streamen vanuit de Netflix app op Android. Over het algemeen is SaferVPN een snelle en eenvoudige VPN-keuze die slechts $9,99 per maand kost. Er is zelfs een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

SaferVPN Review

SaferVPN lage prijs, geweldige wereldwijde dekking en uitstekende privacybescherming zijn de reden waarom ze op deze lijst staan.

Klantenondersteuning kan beter.

Tot slot: Beste VPN Voor Europa

Als je nog maar pas ontdekt hebt dat je gegevens makkelijk gestolen kunnen worden in Europa, vooral bij het gebruik van openbare Wi-Fi, is er geen beter moment voor een VPN Europa dan nu. Ook al doe je het niet voor de veiligheid, dan nog is het handig om je favoriete series te kunnen zien in het buitenland of zelfs voor het bekijken van geo-beperkte content (wist je dat Facebook bijvoorbeeld meerdere keren tijdelijk geblokkeerd was in Turkije?). Je weet vaak niet wat de internetwetgeving is, aangezien dit sterk kan verschillen van land tot land. Het is daarom altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen.
Comments are closed.