Beste VPN’s voor Europa in 2018

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Fraude wordt vandaag de dag veel online gepleegd via cyberaanvallen. Er is een erg eenvoudige oplossing die deze cybercriminaliteit kan voorkomen: een VPN. Een Virtueel Privénetwerk versleutelt je onlinegegevens, waarmee het voor derde partijen bijna onmogelijk wordt om je privéinformatie te stelen of zelfs maar een blik te werpen op je online-activiteit. Met een VPN kun je je IP-adres wijzigen naar een ander land, waarmee je content kunt tonen die normaal gesproken geblokkeerd wordt in je land. Het geeft je in feite totale online anonimiteit.
Europese VPN Diensten

Het wereldwijde web (www) dient een wereldwijde ‘lijm’ te zijn waarbij informatie vrij gedeeld wordt en de wereld met elkaar verbonden wordt. In een ideale wereld zou het daarbij blijven, maar in de praktijk worden veel websites beperkt tot bepaalde landen en is het internet een open veld voor cybercriminelen. Sterker nog, Europa heeft een van de hoogste fraudepercentages ter wereld, waarbij alleen het Verenigd Koninkrijk al een geschatte 5 miljard per jaar verliest. Om het nog erger te maken: dit bedrag groeit.

Elk land heeft zijn eigen online privacywetgeving en dit heeft invloed op hoe we met geblokkeerde content omgaan. Over het algemeen geldt: hoe meer wetten, hoe meer piraterij. P2P torrenting wordt veel gebruikt voor toegang tot content die niet beschikbaar is in je land; tegenwoordig een risicovolle bezigheid met alle monitoring.

Vanwege geo-beperkingen en auteurswetten zijn bepaalde kanalen wellicht niet beschikbaar in bepaalde landen, zoals BBC iPlayer en 4OD die alleen voor gebruikers uit het Verenigd Koninkrijk beschikbaar zijn. Netflix in Nederland verschilt bijvoorbeeld van de Netflix bibliotheek van de Verenigde Staten. Sterker nog, elke Netflix aanbod is uniek voor elk land. Indien je je afvraagt hoe je overal ter wereld Nederlandse TV kunt kijken, is het eenvoudigste antwoord: gebruik een VPN voor Europa (hier komen we op terug).

Als je een fervent reiziger bent en door Europa wilt reizen, is het bijna onvermijdelijk dat je te maken gaat krijgen met openbare Wi-Fi netwerken in hotels, cafés of zelfs op straat bij het zoeken naar een routebeschrijving. Openbare Wi-Fi netwerken hebben enorme risico’s; er kunnen potentieel duizenden mensen verbonden zijn met hetzelfde Wi-Fi netwerk en dit is een van de voornaamste manieren waarop hackers slachtoffers maken. Hackers kunnen de identiteit van het slachtoffer stelen, toegang krijgen tot privéinformatie en mogelijk zelfs bankrekeningen hacken. Dit kan serieuze problemen veroorzaken, problemen die je niet wilt tijdens het reizen.

Als je een Euro-trip aan het plannen bent, is versleuteling van je gegevens met een VPN de enige manier om online veilig te blijven. je, zoals in vele landen, het risico dat je informatie gestolen wordt door hackers. Bovendien kunnen je online-activiteiten in de gaten gehouden worden. Door een VPN-dienst te gebruiken kun je jezelf beschermen tegen diegenen die proberen je informatie te stelen. Een VPN biedt een veilige “tunnel” voor je verbinding, waarmee hackers en mensen die proberen te zien wat je online doet geweerd worden.

5
55 Maand
 • € 83,10 eerste 15 maanden en 12 maanden daarna.. 30-dagen geld-terug garantie.​
Beste VPN EU
4
78 Maand
 • Jaarlijks wordt €65,69 gefactureerd.
4
47 Maand
 • € 53,65 om de 12 maanden Gefactureerd

Wat een VPN Moet Bieden Tijdens een Reis door Europa

 • Toegang tot je favoriete series
 • Internetten zonder bang te zijn dat je de wet overtreedt (misschien zelfs een wet waarvan je het bestaan niet eens wist, zoals het bekijken van online porno of gokwebsites enz.)
 • Internetten zonder bang te zijn dat cybercriminelen je privéinformatie stelen
 • Je favoriete series downloaden en streamen, inclusief toegang tot geo-beperkte content
 • Zeker zijn dat er geen derde partijen meekijken met je internetgeschiedenis of online-activiteiten

Hoe een VPN te Kiezen voor Europa – De VPN Markt Kan Verwarrend Zijn

Het kan erg moeilijk zijn om een VPN voor Europa te kiezen, vooral met het aantal beschikbare VPN’s op het internet. De waarheid is dat er geen perfecte VPN bestaat. Welke VPN voor jou specifiek het beste is, is afhankelijk van je behoeftes. Misschien geef je niet zo veel om privacy, maar geef je prioriteit aan hoge snelheden zodat je snel series kunt streamen zonder vertraging. Of misschien hecht je de meeste waarde aan veiligheid, vanwege al je privé- en bedrijfsaccounts. Over het algemeen zou de dienstverlener het volgende moeten leveren:
 • Groot aantal servers
 • Sterke encryptie
 • Hoge snelheid en ongelimiteerde bandbreedte
 • Geen logbestanden voor verkeer of verbindingen
 • Ondersteuning voor diverse apparaten
Gebaseerd op deze functionaliteiten hebben wij de VPN-diensten geselecteerd om veilig content te deblokkeren en te streamen in Europa.

Beste VPNs voor EU Review

ExpressVPN Getest 2018

Express VPN

Nummer#1 VPN voor Europa

10
77 Maand
 • Maandelijks wordt € 12,95 gefactureerd. 30-dagen geld-terug garantie.
5
55 Maand
 • € 83,10 eerste 15 maanden en 12 maanden daarna.. 30-dagen geld-terug garantie.​
Beste koop
8
31 Maand
 • Elke 6 maanden word € 49,85 gefactureerd. 30 dagen geld-terug garantie.

ExpressVPN biedt een van de beste VPN-diensten die vandaag de dag online staan, zo niet de beste. Het is een uitstekende totaaloplossing, niet alleen vanwege de versleuteling van militaire kwaliteit (256-bit), maar ook vanwege het niveau van de klantenservice en de gebruiksvriendelijkheid van de software zelf.

Wij hebben het supportteam ervaren als erg responsief, met enkele fantastische antwoorden. Tijdens onze test antwoordden ze binnen een uur. Bovendien is de software zeer eenvoudig te gebruiken, zelfs als je wat minder handig bent met technologie. Het ontwerp van de gebruikersinterface is schoon en simpel.

Als veiligheid voor jou een hoge prioriteit heeft, stelt ExpressVPN je gerust met het feit dat ze geen verbindingslogs bewaren. Derde partijen krijgen zodoende geen toegang tot internetactiviteit uit het verleden en ook niet in het heden. De speciale verbergingsmethode verbergt zelfs het feit dat je verbonden bent met een VPN.

Tot slot bleek uit onze snelheidstests dat de snelheid amper afnam en geen enkele keer ‘wegviel’. Dit zorgt voor sneller download- en streamingsnelheden, perfect voor die Netflixmarathon die je op de planning had staan.

Voor het beschermen van je gegevens en informatie, en voor het omzeilen van locatiebeperkingen, staat ExpressVPN aan de top. Het kost een aanvaardbare $12,95 per maand en heeft een terugbetalingsgarantie van 30 dagen, waarmee je een volledige maand de tijd hebt om te bepalen of ExpressVPN aansluit bij je behoeftes.

NordVPN Review

NordVPN voor Europa

9
94 Maand
 • Maandelijks wordt €9,94 gefactureerd.
4
78 Maand
 • Jaarlijks wordt €65,69 gefactureerd.
Populair
2
74 Maand
 • Om de 2 Jaar wordt €57,37 gefactureerd.
Beste koop

Ook NordVPN is een uitstekende VPN-keuze voor Europees gebruik. Een van de grootste voordelen van NordVPN is de mogelijkheid om tot zes apparaten tegelijk te verbinden, perfect voor een reis met een groep vrienden of familie. Je zou dan genoeg hebben aan één account waarmee tot zes mensen de diensten kunnen gebruiken.

Met een 256-bit AES-versleuteling en diverse protocollen kun je er zeker van zijn dat NordVPN je IP-adres verborgen houdt, waardoor je kunt surfen en downloaden op een volledig privé en veilig netwerk.

Niet alle VPN’s geven toegang tot de Netflixbibliotheek van de Verenigde Staten, maar het handige team van NordVPN heeft de proxy foutmelding van Netflix weten te omzeilen waarmee alle gebruikers toegang krijgen. Je kunt ook een grote hoeveelheid geo-beperkte content downloaden en streamen. Zoals bij de meeste VPN’s zal de snelheid helaas iets afnemen, 5% om precies te zijn, wat meevalt.

Het grootste probleem dat wij hadden met NordVPN was de middelmatige klantenservice en het feit dat enkele van de servers in de Verenigde Staten soms vol zaten.

Voor $11,95 per maand is NordVPN van jou, en wees gerust, er is ook een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

SaferVPN-website

SaferVPN voor EU

7
32 Maand
 • Maandelijkse Abonnement € 7,32
4
47 Maand
 • € 53,65 om de 12 maanden Gefactureerd
Populair
2
68 Maand
 • € 64,30 om de 24 maanden Gefactureerd
Beste koop
SaferVPN is een snelle en simpele VPN-keuze met een erg eenvoudige en makkelijk te gebruiken interface. Het biedt dezelfde hoge versleutelingsniveaus als de andere twee VPN’s die we hier beoordelen, waarmee ook SaferVPN een VPN-optie is met een zeer hoge privacy en een “geen logboek” beleid. Het biedt een ruime keuze van meer dan 700 servers, maar is in slechts 36 landen actief. SaferVPN is relatief nieuw op de VPN-markt, dus ondanks de beperkte landenkeuze kunnen we er zeker van zijn dat het aantal serverlocaties groeiende is. Met de ongelimiteerde bandbreedte en zeer hoge snelheden is dit een uitstekende optie als je wil streamen in het buitenland binnen Europa, of zelfs voor een gaming-sessie. Voor diegenen die vaak bepaalde Netflixbibliotheken bekijken tijdens het reizen: houd er rekening mee dat het werkt in een webbrowser, maar dat er problemen zijn met het streamen vanuit de Netflix app op Android. Over het algemeen is SaferVPN een snelle en eenvoudige VPN-keuze die slechts $9,99 per maand kost. Er is zelfs een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

Tot slot: Beste VPN Voor Europa

Als je nog maar pas ontdekt hebt dat je gegevens makkelijk gestolen kunnen worden in Europa, vooral bij het gebruik van openbare Wi-Fi, is er geen beter moment voor een VPN Europa dan nu. Ook al doe je het niet voor de veiligheid, dan nog is het handig om je favoriete series te kunnen zien in het buitenland of zelfs voor het bekijken van geo-beperkte content (wist je dat Facebook bijvoorbeeld meerdere keren tijdelijk geblokkeerd was in Turkije?). Je weet vaak niet wat de internetwetgeving is, aangezien dit sterk kan verschillen van land tot land. Het is daarom altijd beter om het zekere voor het onzekere te nemen.

Express VPN in EU

Bekijk alle Abonnementen van Expressvpn hier

10
77 Maand
 • Maandelijks wordt € 12,95 gefactureerd. 30-dagen geld-terug garantie.
5
55 Maand
 • € 83,10 eerste 15 maanden en 12 maanden daarna.. 30-dagen geld-terug garantie.​
Beste koop
8
31 Maand
 • Elke 6 maanden word € 49,85 gefactureerd. 30 dagen geld-terug garantie.
Proxy vs VPN

Wat is een proxyserver en waarom een VPN een beter alternatief is

Wat is een proxyserver en waarom een VPN een beter alternatief is Hoe werken proxyservers daadwerkelijk? Het is geen verrassing dat proxyservers door de jaren heen populairder zijn geworden. Meer en meer mensen zoeken naar manieren om internetcensuur te omzeilen. Ze verkrijgen … Read More

verbergt een VPN mijn echte locatie?

Waarom verbergt een VPN mijn “echte” locatie niet?

Waarom verbergt een VPN mijn echte locatie niet? Het gebruik van een VPN brengt allerlei voordelen met zich mee. Een van de belangrijkste voordelen is dat het je een nieuwe virtuele locatie geeft, waardoor je toegang krijgt tot geografisch geblokkeerde websites. Dit gebeurt … Read More

OpenVPN installeren

OpenVPN installeren en gebruiken

Hoe OpenVPN te installeren en gebruiken Moe van nutteloze VPN clients? Misschien is dit iets voor jou De makkelijkste manier om met een VPN te verbinden is door de eigen software te gebruiken. Er is geen ingewikkeld installatieproces benodigd en … Read More

Privacy op werkcomputer

Privacy op je werkcomputer beveiliging

Hoe je je privacy kunt beschermen op je werkcomputer Houd je werkende leven gescheiden van je privéleven Of het nu een reactie naar de leraar van je kind betreft, of het oplossen van een probleem met de bank; de meeste … Read More

VPN mythes ontkracht

6 veel voorkomende mythes over VPN ontkracht

6 veel voorkomende mythes over VPN ontkracht VPN is een ingewikkelde technologie met een aantal hardnekkige mythes VPN (wat staat voor virtual private network) is een belangrijke technologie die steeds populairder wordt. Het maakt een internetverbinding mogelijk tussen een gebruiker … Read More

VPN instellen

Hoe stel je een VPN in?

Hoe stel je een VPN in? Krijg problematische VPN’s binnen enkele minuten aan de praat Bekijk de website van een willekeurige VPN-dienst, en je treft waarschijnlijk beweringen aan over de gebruiksvriendelijkheid. Ze zeggen bijvoorbeeld dat je software moet installeren of een … Read More