beste gaming VPN

De beste Gaming VPN 2019

Ping is een prioriteit, maar DDoS-bescherming ook voor sommigen.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Beste gaming VPN

Een VPN voor gamen? Dat is toch een stom idee, zou je wel eens kunnen denken, omdat het gebruik van zelfs de beste VPN, de gaming prestaties kan beïnvloeden, met het gevaar van een hogere ping-tijd en een langzamere verbinding.

We gaan niet met u discussiëren deze valkuilen zijn mogelijk, maar dat gezegd hebbende, er zijn een aantal goede redenen waarom u misschien een VPN wilt gebruiken om online te spelen.

Een van de meest voor de hand liggende is onbeperkte toegang. Met een VPN kunt u spellen deblokkeren die geografisch beperkt zijn, toegangsservers gebruiken die zijn vergrendeld in uw regio. Fortnite geblokkeerd? Het gebruik van een Virtual Private Network is de meest voor de hand liggende oplossing.

Voorkomen is beter dan genezen. Het gebruik van een VPN verhoogt je bescherming tegen DDoS-aanvallen. DDoS-aanvallen wordenmeer en meer gebruikt als een wapen tegen online tegenstanders, vooral als het gaat om competitief gamen.

En er is een kans dat de VPN-verbinding je ping-tijd daadwerkelijk zal verminderen en de download / upload-snelheden zal verbeteren, deze hebben allemaal invloed op de reactievermogen van je spel (hoewel ping verreweg de belangrijkste overweging is). Natuurlijk is het moeilijk om dit categorisch te vermelden, en de afstand van iedereen zal variëren, maar bij sommige van onze VPN-testen hebben we zelfs vastgesteld dat onze verbinding sneller is met de VPN ingeschakeld in vergelijking met onze standaardinstellingen.

Top 5 VPN's voor gaming in 2019 ​

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

NordVPN-logo
4.3/5

# 3

3.4/5

Gedetailleerde Reviews hieronder

ExpressVPN voor Gaming

expressVPN voor gaming
 • Veel aan keuze van servers en locaties
 • Goede mobiele apps
 • Bovengemiddelde prijzen
 • Geen gratis proefperiode

De beste allround Gaming VPN

Met 148 verschillende locaties in 94 landen stelt ExpressVPN u in staat om overal ter wereld snell een server te vinden. De dienst blinkt uit in de mobiele afdeling door intuïtieve aangepaste apps aan te bieden, met name voor Android en iOS. Natuurlijk betekent dat niets zonder solide snelheden en deze VPN levert zeker in dat opzicht met zeer goede prestaties.

ExpressVPN kost meer dan de meeste VPN’s en er is geen gratis proefversie beschikbaar om een sneak preview te krijgen. Als je ervoor kiest om je te abonneren, is het 1-jaarplan de meest betaalbare keuze, plus krijg je een bonus van drie maanden. Als u echter niet tevreden bent met de service, kunt u binnen 30 dagen na uw aankoop contact opnemen met de klantenservice en een volledige terugbetaling krijgen, zonder vragen.

ExpressVPN Review

ExpressVPN is onze eerste keuze voor online gaming. 

De provider biedt snelle verbindingssnelheden en servertoegang tot populaire game-hotspots. Uitgebreide ondersteuning voor meerdere platforms en router ondersteuning zorgen ervoor dat uw favoriete gaming platform wordt beschermd. 

30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, dus je kunt het zonder risico proberen.

NordVPN Voor Gaming

NordVPN voor gaming
 • Geweldige server-dekking
 • Uitstekende prestatie
 • Iets duurder dan meeste
 • Geen gratis proefperiode

Goede mix van power en prestaties

NordVPN heeft een eigen netwerk en infrastructuur, en dat is te merken aan de prestaties: bij onze tests vonden we dat deze VPN dienst tot vijf keer sneller was dan sommige rivalen in korte sprongen, en uitstekende downloadsnelheden in het algemeen.

Deze provider biedt ook een groot aantal servers in meer dan 60 landen en het is gemakkelijk om een solide server te vinden – u kunt ook sorteren op ping-tijd en gebruiksinstellingen waarmee u specifiek kunt jagen naar servers die op maat zijn gemaakt voor jou gaming.

Het nadeel hier zijn de prijzen, NordVPN is beetje duurder dan je gemiddelde VPN. Er is ook geen gratis proefperiode, maar abonnees krijgen wel een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Van de drie beschikbare plannen biedt het 1-jaarplan de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

De beschikbare pakketten zijn:

NordVPN Review

BESTE VOOR BUDGET: 

NordVPN biedt uitstekende service voor een lage prijs. Snelle verbindingen en goede multi-platformondersteuning maken het een geweldige manier om uw gamesessies soepel te laten verlopen. Een 30-dagen geld-terug-garantie maakt het een risicovrij aanbod.

Cyberghost Voor Gaming

Cyberghost voor gaming
 • Indrukwekkende lage latentie
 • Goede prestatie
 • Beetje Duur

Beste voor ping

Met servers op 37 locaties biedt Cyberghost behoorlijke wereldwijde dekking, maar het zijn de prestaties die hier het meest van belang zijn, met name de lage latentie die wordt geboden. In onze tests gaf deze provider ons eigenlijk iets lagere ping-tijden dan onze normale verbinding, met snelle uploadsnelheden tijdens het opstarten (hoewel de downloadsnelheden niet zo hoog waren).

Dat gezegd hebbende, als je van mobiel gamen houdt, heb je zowel Android als iOS als een optie. Verder worden installatie-instructies gegeven voor het handmatig configureren van smartphones en tablets voor de meer technische gebruikers.

Cyberghost is een van de duurdere providers, hoewel het 2-jarenplan kosteneffectief is. Helaas is het oude terugbetalingsbeleid niet meer geldig en krijgt u nu gewoon de standaard 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Cyberghost Review

BESTE VOOR DE EERSTE KEER: 

CyberGhost is de beste optie voor gebruikers die nieuw zijn bij VPN’s en die nieuw zijn in de online gamingarena. De provider geeft gebruikers snel en gemakkelijk verbinding met de actie. 

Een geld-terug-garantie van 45 dagen zonder risico is beschikbaar.

VyprVPN Voor Gaming

 • Supersnel
 • Gratis proefversie
 • Dure maandplan
 • Geen geld terug

VyprVPN is ook een Tier 1-netwerk met eigen servers en infrastructuur, met als resultaat een aantal indrukwekkende prestatieniveaus. Inderdaad, bij onze tests zagen we dat onze downloadsnelheden met een factor 2,5 toenamen met deze VPN.

De service heeft een wereldwijd servernetwerk met veel locaties en meer dan 200.000 IP-adressen, plus een NAT-firewall om ongevraagd inkomend verkeer te blokkeren. VyprVPN biedt ook een groot aantal eenvoudig te gebruiken apps voor bijna elk apparaat .

Een punt om in gedachten te houden is dat VyprVPN op geen enkele manier geld terug geeft, maar u kunt de service wel testen met een gratis proefperiode van drie dagen.

Er zijn slechts twee abonnementsplannen om uit te kiezen: Basic of Premium, en u kunt zich abonneren op maandelijkse of jaarlijkse basis. Het Basicplan biedt drie verbindingen, terwijl Premium u vijf biedt en over het algemeen de betere optie is.

VyprVPN Review

BEZIT ZIJN SERVERS:

 VyprVPN biedt een snelle en gemakkelijke manier om uw favoriete online gaming-actie te verbeteren. Eigen servers van de provider zorgen voor snelle reacties op problemen en bescherming tegen snooping door derden. Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen beschikbaar.

Hoe kies de beste gaming VPN

Er zijn een paar dingen waar je op moet letten als je de beste spelervaring uit een PN wilt halen. Hoe meer servers het bedrijf beschikbaar heeft, hoe beter, omdat dit uw kansen op een snelle verbinding vergroot.

Snelle prestatieniveaus zijn uiteraard belangrijk, net als een stabiele en betrouwbare verbinding. Kijk tenslotte uit naar handige bonusfuncties zoals DDoS-bescherming en speciale gaming-servers.

Comments are closed.