Gaming

Elk jaar worden honderden videogames uitgebracht en er is niet genoeg tijd om ze allemaal te spelen. Het vinden van de juiste game kan echter lastig zijn. Er is een overvloed van games, en slechts een klein percentage is echt leuk om te spelen. Veel hangt af van je persoonlijke voorkeur.  Maar sommige gear en games zijn gewoon echt goed.

Wij zijn hier om u te helpen. Of je nu de kwaliteit van een game wilt controleren voordat je deze koopt, of gewoon de laatste nieuwtjes wilt zien.

Gosecure-Gaming biedt gaming nieuws, gear reviews, hands-on reviews bij nieuwe games en meer. Je kunt reviews bekijken op basis van  je favoriete systeem (PS4Xbox One of Switch) .

Onze  reviews zijn zeer duidelijke,  omdat je  bij elke test een Pro / Con-lijst en een samenvatting van de review krijgt.

Als u op zoek bent naar een goede game, previews, pro tips of gear reviews dan bent u aan het juiste adres.

Gaming Gear

Van gaming headsets tot gaming keyboards, dit zijn de beste game-uitrusting en pc-gaming accessoires.

Omdat videogames geavanceerder zijn geworden, heeft ook de gaming gear een transformatie ondergaan. Om  je de helderste graphics, beste comfort en de meest meeslepende gaming ervaring te geven. 

Wil je nu je eigen hobby wilt voeden, of als je de gamer in je leven wilt verwennen, hier zijn enkele van de beste gaming-uitrusting die je nu kunt kopen.

Fortnite​

Fortnite heeft de wereld veroverd (ha!) Sinds Epic de Battle Royale-modus van de game gratis heeft uitgebracht. Springen Miljoenen spelers elke dag uit die bus om die waardevolle wins te krijgen. Ben jij een van die spelers dan ben je hier aan het juiste adres. Hier zullen we gedetailleerd beschrijven hoe u uw Fortnite-instellingen kunt verfijnen om het beste uit uw machine en uzelf te halen. Volg deze gids, die is gemaakt door te analyseren wat de profs gebruiken, en je zult in een mum van tijd die Victory Royales verzamelen!

VR gaming ​

Virtual Reality is een fascinerende manier om te reizen met niets meer dan de kracht van technologie. Met een hoofdtelefoon en bewegingsregistratie laat VR je rondkijken in een virtuele ruimte alsof je er daadwerkelijk bent. Het is ook al tientallen jaren een veelbelovende technologie die nooit echt serieus werd genomen. Dat is aan het veranderen met de huidige golf van VR-producten, vooral omdat de grootste namen in de industrie hun headsets echt gaan aanscherpen en tweaken.

PlayStation 4​

Xbox one