Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Huisbeveiliging

Inhoud

We houden van onze huizen en de mensen die er wonen, maar hoe houden we ze veilig ? Ontdek onze deskundige tips en reviews om u te helpen alles in en om uw huis zo veilig mogelijk te houden.

huisbeveiliging

Brandblusser

Brandblusapparaten zijn de beste gereedschap om je te helpen voorkomen dat de brand zich verspreidt. Er zijn veel verschillende woningbranden en net zoveel opties aan brandblussers voor brandveiligheid en paraatheid.

3 beste Brandblusapparaten

Koolmonoxidemelder

CO-melders zijn  krachtige SOS-alarmen die het onzichtbare, levensbedreigende gas detecteren. Zonder een CO-detector is het bijna onmogelijk om koolmonoxide te detecteren omdat het onzichtbaar, geurloos, smaakloos en stil is. Gelukkig kan de juiste koolmonoxidemelder u waarschuwen voordat het te laat is.

3 beste Koolmonoxidemelder

Rookmelders

Bewegingsmelder

Sirenes

Bescherm je Familie

Veiligheid betekent verschillende dingen op verschillende punten in ons leven. Bekijk onze reviews en gidsen om u te helpen ervoor te zorgen dat uw dierbaren beschermd zijn in elke fase van hun leven.

Baby Monitors

Baby monitors zijn de extra ogen en oren die ouders gemoedsrust geven. Met de juiste monitor hoeft u nooit meer in de kinderkamer te kijken om te zien wat uw baby doet. Temperatuursensoren, automatische mobiele meldingen en tweerichtingsgeluiden zijn slechts enkele van de functies van de babyfoon die ouders helpen om verbonden te blijven met hun kindje.

3 beste Baby Monitors

Dierencamera's

Een van de moeilijkste dingen voor eigenaren van huisdieren is om hun diertjes alleen thuis te laten. Het is een topprioriteit om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is (en niet in de problemen komt) terwijl u weg bent. Dit zijn 20 van de beste interactieve camera’s voor uw harige vriend.

3 beste pet camera’s

GPS-trackers voor kinderen

Ouderschap brengt een breed scala aan uitdagingen met zich mee, maar misschien is de moeilijkste ervoor zorgen dat uw kinderen veilig zijn, zelfs als ze uit het zicht zijn. Gelukkig zijn er GPS-trackers voor kinderen  dat het een beetje makkelijker maakt.

3 beste GPS-trackers