beste komedie films op Netflix

Beste komedie films op Netflix 2019​

Beste komedie films op netflix

Snatch, Nick & Norah’s Infinite Playlist, Music and Lyrics, Pretty in Pink er zijn zoveel goede komedies om uit te kiezen op Netflix ..

Ben je op zoek naar de beste komische films die je nu op Netflix kunt streamen? Hoewel de dienst vaak overspoeld wordt met komedies, is het niet altijd duidelijk welke grappig zijn en welke je avond kunnen ruïneren. En dat is waar we onze maandelijkse updates over de beste nieuwe films op Netflix binnenhalen. Het is tijd voor onze lijst met de nieuwste grappige films die wachten om je leven op te fleuren. Na een zware week op school / werk / wat dan ook, verdient iedereen een beetje humor om hun humeur te verlichten!

 

We hebben de enorme inhoud van de digitale dienst doorzocht (tweemaal!) En komen nu terug met onze keuze voor de beste comedy-films op Netflix, waaronder veel van de beste recente komedies van 2018, 2017, 2016 en 2015, evenals veel van de beste klassiekers aller tijden. Sommige van deze films zijn dwaas, sommige van deze films zijn donker, sommige zijn ranzig, sommige zijn geestig, sommige zijn indie, andere zijn zwarte komedies, sommige zijn een beetje van alles. Sommigen van hen zijn leuk voor het hele gezin, sommige meer zinvol voor een dronken avond met vrienden. Het maakt niet uit wat het geval is, deze nieuwe releases in komedies die nu op Netflix staan bewijzen dat het genre groot en breed is en dat er voor elk wat wils is! Dus lees verder voor de beste en grappigste nieuwe comedy films op Netflix!

Netflix komedies die je nog eens moet zien ​

The 40 year old virgin
the 40 year old virgin
Video afspelen
Liar Liar
Liar Liar
Video afspelen
The Hangover
Video afspelen
Bridesmaids
Video afspelen
The Interview
The Interview
Video afspelen
Thor: Ragnarok
Thor: Ragnarok
Video afspelen

Met ExpressVPN kun je Netflix USA kijken.

Waar je ook bent!

  • Android
  • Apple TV
  • Fire TV Stick
  • Mac
  • iOS
  • Windows

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

De beste comedy's op Netflix 2019

Captain Underpants: The First Epic Movie

captain underpants
Video afspelen
Een paar kinderen ontdekken, vrij onverwachts, dat ze de macht hebben om hun gemene schoolhoofd te hypnotiseren, dus transformeren ze hem in een superheld in deze uitzonderlijk excentrieke geanimeerde film. Captain Underpants werd over het hoofd gezien toen het uitkwam in 2017, maar de film is zeer creatief, met en een serieuze en geloofwaardige vriendschap in de kern van deze wilde shenanigans. Het is waarschijnlijk het dichtst dat we ooit zullen komen om een Calvin & Hobbes-film te hebben.

Frances Ha

Frances Ha
Video afspelen
Lady Bird schrijver / regisseur Greta Gerwig co-schreef en schitterde in Frances Ha, een bitterzoete komedie over een jonge vrouw die langzamerhand de begint te beseffen dat ze haar grote dromen om een professionele danser te worden niet zal bereiken en misschien iets anders moet doen met haar leven. Het is een moeilijke les om te leren, en toch verliest de film, zoals geregisseerd door Noach Baumbach, nooit zijn gevoel voor humor, hoe zelfingenomen het ook wordt.

Burn After Reading

Burn after reading
Video afspelen
De Coen broers zijn beroemd om hun Oscar-winnende misdaadfilms (Fargo, No Country for Old Men) en hun iconische komedies (The Big Lebowski, Raising Arizona), maar de meeste van hun minder bekende films zijn ook erg goed. Voorbeeld: Burn After Reading, een zure spion-spoof over een paar fitnesstrainers die struikelen over wat volgens hen geheime documenten zijn en die een opeenvolging van gebeurtenissen in gang zet die leidt tot moorden en ondergang. Het is een genadeloze satire van naïeve ambitie, onverwacht en verrassend donker, en Brad Pitt geeft waarschijnlijk zijn grappigste optreden .

Snatch

Snatch
Video afspelen
Misschien heb je af en toe ondertiteling nodig, maar regisseur Guy Ritchie is op zijn best in deze goofy maar complexe misdaadfilm. Snatch sterren Jason Statham, Benicio Del Toro, Dennis Farina, Vinnie Jones, Jason Flemying en een bijna onbegrijpelijke Brad Pitt in een film vol met gekke plotwendingen, met elkaar verbonden verhaallijnen en een echt uniek gevoel voor visuele stijl.

National Lampoon's Animal House

Video afspelen
Animal House van John Landis is op zoveel manieren vuil , en toch is het nog steeds geweldig. Het verhaal van een stel losers die niet in de “coole” frat kunnen – en echt, wie zou dat willen – hebben ons zoveel iconische momenten en grappen gegeven , terwijl deze ons ook de onvergetelijke prestaties van John Belushi als historicus heeft gegeven en toekomstige senator Bluto. “Was het voorbij toen de Duitsers Pearl Harbor bombardeerden ?!” Nee, en het is pas voorbij als je naar Animal House kijkt.

Pretty in Pink

Pretty in Pink​
Video afspelen
Molly Ringwald speelt als een tiener verscheurd tussen haar eigenzinnige beste vriend en een knappe jongen in Pretty in Pink, een van de meest iconische tienerkomedies van de jaren tachtig. De film bevat enkele van de rijkste en grappigste personages die John Hughes ooit bedacht heeft (geen gemakkelijke prestatie) en een van de beste soundtracks van het decennium (wat nog indrukwekkender is), en het houdt beter stand dan de meeste andere populaire Brat Pack-films van het tijdperk. De nostalgie is welverdiend.

Monty Python and the Holy Grail

Monty Python and the Holy Grail​
Video afspelen
Een van de domste, grappigste en meest geïnspireerde komedies ooit gemaakt. De Britse sketch comedy troupe Monty Python richtte zich op de geschiedenis van Groot-Brittannië en zijn meest geliefde culturele icoon, hakte alle ledematen af en maakte meer dan een paar puntige opmerkingen over hoe belachelijk de mensheid in het verleden was (en hoe belachelijk het nog steeds is). Graham Chapman schittert als Arthur, belast met het vinden van de Heilige Graal, een zoektocht die hem en zijn idiote ridders op de ene absurde en onvergetelijke missie na de andere stuurt om taken te volbrengen zoals het kopen van struiken, bruiloften ruïneren en geen seks hebben.

The Lobster

The Lobster​
Video afspelen
Deze bizarre komedie van regisseur Yorgos Lanthimos (The Favorite) speelt Colin Farrell als een man die binnen 45 dagen een levenslange partner moet vinden … of hij veranderd in een kreeft. Het is niet eens een uniek probleem: iedereen in deze wereld moet een romantische partner vinden of riskeren dat hij opzij geschoven wordt in The Lobster, wat een behoorlijk vernietigende kijk is op een cultuur die afdwingt en oordeelt op basis van onrealistische verwachtingen voor ons sociale gedrag en onze levensstijl. De hele film speelt als een Monty Python-routine die uit de hand liep, en dat is het hele punt, en laat zien hoe absurd onze waarden zijn als we ze tot het uiterste drijven.

Julie and Julia​

Julie and Julia​
Video afspelen
De laatste film geregisseerd door komische legende Nora Ephron is een van haar allerbeste, een licht en inspirerend verhaal van twee vrouwen verbonden door voedsel en niet veel anders. Amy Adams schittert als Julie Powell, een jonge vrouw die haar missie naar het maken van elk recept in Julia Child’s Mastering the Art of French Cooking in een fenomeen maakt, en Meryl Streep als Child, die indrukwekkende obstakels overwon op haar weg naar een wereldberoemde chef-kok . Beide hoofdpersonages zijn geweldig, in een film die je zal inspireren om je maaltijden vaker zelf te koken.

The Emperor's New Groove

The Emperor's New Groove​
Video afspelen
Een van Disney’s meest rampzalige productiecycli (zoek het op, het is gek) leverde, verrassend genoeg, een van de grappigste komedies van de studio op. David Spade speelt een egoïstische keizer die wordt getransformeerd in een lama en moet samenwerken met een boer gespeeld door John Goodman, die hem haat, om zijn koninkrijk terug te krijgen en te groeien als een persoon. De moppen vliegen sneller dan alle andere geanimeerde Disney-films, Spade en Goodman zijn geweldig samen, en het buitengewoon vreemde verhaal verbindt het allemaal.

Beste komedies voor de hopeloze romanticus

about last night
Video afspelen
crazy stupid love
Video afspelen
friends with benefits
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
change up
Video afspelen

Netflix kraakt op VPN’s, maar er zijn er nog een paar die nog steeds werken. Dit zijn de beste VPN’s die Amerikaanse Netflix deblokkeren.

Nick & Norah's Infinite Playlist

Nick & Norah's Infinite Playlist​
Video afspelen

Je denkt misschien dat je weet wat je kunt verwachten van een Michael Cera-komedie, maar Nick & Norah zijn compleet iets anders. Dit is minder raast-fest in Superbad-stijl dan een zoete, rustige romantische komedie. Het profiteert van de sterke chemie tussen Cera en co-ster Kat Dennings, een werkelijk uitstekende soundtrack en een verrassend diepe, genuanceerde kijk op de ups and downs van tiener liefde.

Sleeping With Other People

Sleeping With Other People_
Video afspelen
Leslye Headland’s overschat maar een schitterend geschreven romantische komedie Sleeping With Other People wordt gespeeld door Jason Sudeikis en Alison Brie als mensen die besluiten dat hun geslachtsdrift hen in de problemen heeft gebracht en besluit om platonische vrienden te worden, ook al willen ze echt heel graag seks hebben. Sudeikis en Brie hebben een ongelooflijke chemie en de sprankelende dialoog van de film is van onschatbare waarde.

Music and Lyrics

Music and Lyrics​
Video afspelen
Deze romantische komedie bestaat uit verschillende veteranen van het genre, waaronder regisseur Marc Lawrence en de sterren Hugh Grant en Drew Barrymore. Grant speelt een washed-up popster (a la Duran Duran) en Barrymore speelt een aspirant-schrijver die samen hun krachten bundelen om samen muziek te maken. Hoewel voorspelbaar en formeel, is Music and Lyrics een zeer charmante en luchtige manier om een paar uur door te brengen. En realiteit, is dat niet precies waarnaar de meeste rom-com kijkers op zoek zijn?

Beste flauwe komedie films op Netflix

Grown ups
Video afspelen
mr beans holiday
Video afspelen
year One
Video afspelen
Video afspelen
jackass the movie 2
Video afspelen
Video afspelen

Goon: Last of the Enforcers

Goon and Goon: Last of the Enforcers​
Video afspelen

Goon is een van de beste sportkomedie in jaren, en verrassend genoeg is het vervolg ook. Seann William Scott schittert als een hockeyspeler die niet kan schaatsen en geen doelpunten kan scoren, maar vechten en dan wie dan ook in de competitie. Wanneer hij niet vecht in de ring, beraamt hij zijn plek in een wereld waar in het gezicht geslagen worden geen waardevolle vaardigheid is. Iedereen in de cast is een genot, maar Seann William Scott in het bijzonder is nog nooit zo goed geweest.

Hot Fuzz​

HOT FUZZ
Video afspelen
Simon Pegg speelt een by-the-book stads-agent die naar een kleine dorp verhuist en meer gevaar vindt dan hij ooit had verwacht. Edgar Wrights komedie is voor politie- films wat Shaun of the Dead was voor zombiefilms, een genadeloze riff op elk cliché in het boek, en een inspirerende, hartverwarmende buddy-komedie om op te starten. Pegg en Nick Frost zijn samen goudwaard.

Wet Hot American Summer

Wet Hot American Summer: 10 Years Later
Video afspelen
De cult-komedie waar niemand op wachten, die een culthit werd, die een populaire komedieserie van Netflix werd. Wet Hot American Summer heeft al een hele reis meegemaakt, maar het origineel is nog steeds (misschien wel het beste). Een stel middelbare schoolkinderen (gespeeld door 30-jarige volwassenen) heeft nog één dag in het zomerkamp en begint aan enkele van de gekste avonturen die je je kunt voorstellen. De humor is absurdistisch en onvoorspelbaar, de cast is grappig als de hel, en als je enige genegenheid hebt voor het zomerkamp-filmgenre, is de satire ongelooflijk goed.

Horror komedie films op Netflix

ZombieLand
Video afspelen
The Cabin in the Woods
Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen
warm bodies
Video afspelen
Scary Movie 2
Video afspelen

Netflix kraakt op VPN’s, maar er zijn er nog een paar die nog steeds werken. Dit zijn de beste VPN’s die Amerikaanse Netflix deblokkeren.

Heathers

Heathers​
Video afspelen

Het is moeilijk om je vandaag de dag een komedie voor te stellen die zo donker is als Heathers , in ieder geval zonder te worden bestempeld als een horrorfilm. Winona Ryder schittert als een tiener die verliefd wordt op een charismatische rebel, gespeeld door Christian Slater, en samen doden ze de populairste meisjes op school en laten ze de gemeenschap denken dat het een uitbarsting is van zelfmoorden. De humor is zo bijtend dat je misschien een ontsmettingsmiddel nodig hebt, maar het is zo gedurfd – zelfs tot op de dag van vandaag – dat het opvalt als een van de beste tienercomedy’s ooit gemaakt.

Beste Black comedies op Netflix

Video afspelen
death at a funeral
Video afspelen
Top Five
Video afspelen
first sunday
Video afspelen
Dope
Video afspelen
Comments are closed.