nederlandse vpn

Beste VPN voor Nederland

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
beste Nederlandse vpn 2018

Wanneer je in Nederland verbinding maakt met het internet loop je, zoals in vele landen, het risico dat je informatie gestolen wordt door hackers. Bovendien kunnen je online-activiteiten in de gaten gehouden worden. Door een nederlandse VPN-dienst te gebruiken kun je jezelf beschermen tegen diegenen die proberen je informatie te stelen. Een VPN biedt een veilige “tunnel” voor je verbinding, waarmee hackers en mensen die proberen te zien wat je online doet geweerd worden.

Is Mijn Informatie In Gevaar?

Terwijl je bezig bent met het bekijken van bezienswaardigheden in Nederland is je privacy en veiligheid op internet wel het laatste waar je aan denkt.

Echter, op welk continent je je ook bevindt, er bestaat altijd een mogelijkheid dat je slachtoffer wordt van onlinecriminaliteit, zoals identiteitsfraude.

Bovendien bewaren sommige landen (waaronder Nederland) tot 6 maanden aan internetgegevens van gebruikers.

Hoewel er momenteel geen censuur is in Nederland, is het feit dat er gegevens over je internetactiviteit bewaard mogen worden reden genoeg om te onderzoeken hoe je jezelf kunt beschermen.

Je kunt een VPN gebruiken om je informatie te beschermen en je surfgedrag op internet te anonimiseren. Op jezelf na heeft niemand iets te maken met wat jij op het internet doet in Nederland.

Top 3 VPN’s voor Nederland

Hier volgen enkele van de populairste VPN-diensten op het web, met enkele voor- en nadelen waarmee je je keuze kunt vergemakkelijken.

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

4/5

# 3

3.5/5

Wat is een VPN?

Een VPN is een Virtueel Privénetwerk.

Het werkt als volgt: Je meldt je aan voor een dienst bij een betrouwbaar bedrijf, dat op haar beurt een stukje privé-cyberspace biedt waarmee je verbinding kunt maken met het internet.

Zij laten je verbinden met een van hun servers en versleutelen al je informatie. Zelfs als er iets onderschept wordt is de informatie voor de dief onleesbaar.

Bovendien blokkeert en roteert het bedrijf je IP-adres.

Voor diegenen die niet weten wat het is: een IP-adres is een code die elk met het internet verbonden apparaat heeft en waarmee servers locatie-informatie verkrijgen.

Door dit te blokkeren kan niemand er ooit achter komen waarvandaan je verbinding maakt.

ExpressVPN voor Nederland

Video afspelen

Beste VPN voor Nederland

Voor zowel beginnelingen als ervaren VPN-gebruikers is Express VPN zonder twijfel de beste keuze.

Ze hebben een groot aantal serverlocaties, dus waar je ook bescherming nodig hebt, dit bedrijf helpt je waarschijnlijk uit de brand.

Bovendien hebben ze de beste reputatie op het gebied van snelheid en betrouwbaarheid. Dit is met name fijn als je graag Netflix of Hulu streamt.

Het is helemaal niet erg als je een beetje geïntimideerd bent door het concept van VPN’s. Express VPN heeft een uitstekende klantenservice.

Ze hebben niet alleen een 24/7 live chat en e-mailondersteuning; ze reageren zelfs binnen 30 minuten op de meeste e-mails.

Ze hebben niet alleen een rotsvaste terugbetalingsgarantie van 30 dagen; ze hebben ook een uitstekend aanbevelingsprogramma. Indien een vriend zich via jou inschrijft, ontvangen jullie de dienst allebei 30 dagen gratis.

Bovendien is de versleutelingsdienst een van de beste die er is en ze loggen je activiteit nooit. Hiermee is je privacy gegarandeerd.

Indien je diverse apparaten gebruikt hoef je niet bang te zijn, want Express VPN werkt met alle apparaten en kan gelijktijdig op meerdere apparaten gebruikt worden.

Je kunt dus gerust foto’s van jezelf in het Vondelpark plaatsen terwijl je naar Spotify luistert.

Het komt erop neer dat Express VPN zonder twijfel een van de meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke VPN-diensten op de markt is.

ExpressVPN Review
ExpressVPN Staat op nummer 1 dankzij de uitgebreide wereldwijde dekking van de server, uitgebreide klantenservice en privacybescherming en snelle verbindingssnelheden. Een lagere abonnementsprijs zou ExpressVPN een aantrekkelijkere optie hebben gemaakt.

IPVanish voor Nederland

IPVanish website

Goede privacy, maar werkt niet op smartphone

Lukt het op een of andere manier niet om in Nederland verbinding te maken met een server van Express VPN? Dan is IPVanish een goede tweede keuze.

Hoewel het netwerk niet zo groot is als dat van Express VPN, hebben ze wel servers over de hele wereld en kunnen ze je wellicht verbinden en beveiligen.

De versleuteling van IPVanish is net zo sterk en de verbinding net zo snel als die van Express VPN.

Bovendien: net als Express VPN houdt IPVanish nooit gegevens van gebruikersactiviteit bij, dus je informatie en je surfgedrag is altijd veilig en privé.

Er is echter iets om rekening mee te houden voordat je je aanmeldt voor een abonnement van IPVanish: de software werkt niet op iOS.

Als je een iPhone of iPad gebruikt, dien je Express VPN te gebruiken.

Een goed punt is dat IPVanish 24/7 ondersteuning biedt. Net als Express VPN hebben ook zij een live chat als aanvulling op het gebruikelijke e-mailsysteem.

Het enige echte verschil dat je zult merken is dat de klantenservice van IPVanish er meestal iets langer over doet om te antwoorden.

IPVanish is met haar ongelimiteerde bandbreedte en terugbetalingsgarantie van een week echter een uitstekende VPN om te proberen voor het beveiligen van je verbinding in Nederland.

IPVanish Review

IPVanish biedt snelle verbindingen, een bovengemiddelde wereldwijde serverdekking en eersteklas privacybeschermingen.

Hoewel hun prijs een beetje hoger is dan die van sommige concurrenten en hun klantenservice beter zou kunnen zijn, is IPVanish voor de meeste gebruikers nog steeds een aantrekkelijke VPN-optie.

HideMyAss!voor Nederland

vpn

Soms Onbetrouwbare verbinding

Met HideMyAss moet je op de hoogte zijn van een paar dingen. Hoewel ze een extreem groot netwerk aan servers hebben, zijn ze berucht vanwege de onbetrouwbare verbinding.

Ik ben meerdere malen de verbinding met een server verloren, waardoor mijn gegevens volledig blootgesteld werden. Naast het feit dat dit behoorlijk irritant is, is het ook een redelijk groot veiligheidsrisico.

Ook is de verbinding zeer langzaam, waardoor het downloaden van muziek of streamen van Netflix erg moeizaam werkt.

Met het constante bufferen en de langzame downloads is dit geen VPN die ik zou gebruiken voor activiteiten die veel bandbreedte vereisen.

Hoewel de klantenservice van HideMyAss 24/7 beschikbaar is, komt de snelheid van het team niet in de buurt van Express VPN.

Zelfs met live chat, telefoon en e-mailondersteuning bevind je je of in de wachtrij, of je zit de hele avond op een antwoord op je e-mail te wachten.

HideMyAss is weliswaar veilig genoeg, maar de instabiliteit van de verbinding maakt die veiligheid redelijk voorwaardelijk – het hangt er simpelweg vanaf met welke server je verbonden bent.

Ik zou het risico dat mijn informatie blootgesteld wordt niet nemen – gebruik Express VPN voor een snellere en betrouwbaardere verbinding.

HideMyAss! Review

HideMyAss! sloot de derde plaats af in deze competitie met de goede wereldwijde serverdekking , geweldige verbinding snelheden en uitstekende klantenondersteuning. Bovendien is hun abonnementsprijs redelijk.

Tot slot: Beste VPN Voor Nederland

Nederland is een geweldig land om door te reizen en om er in te wonen. Met alle architectuur, musea en parken is je internetveiligheid wel het laatste waar je je druk om wilt maken tijdens het boeken van tickets voor het theater.

Als toerist ben je echter al snel het doelwit van allerlei soorten zakken rollers, en dit heeft zich in recente jaren uitgebreid tot online criminelen.

Terwijl je betaalt voor hotelreserveringen of je e-mail checkt, stel je jezelf bloot aan het gevaar op diefstal van je informatie en monitoren van je activiteit.

Door echter een zeer betrouwbare VPN-dienst als Express VPN te gebruiken, kun je:

  • Veilig surfen op een privénetwerk
  • Je IP-adres laten blokkeren zodat een server je geografische locatie niet kan zien
  • Al je gegevens versleutelen, waardoor je zelfs bij onderschepping nog steeds beschermd bent
Comments are closed.