Netflix Tips en Trucs

Wordt een Netflix-master met deze tips en trucs

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
netflix tips en trucs

Wist je dat er verschillende manieren zijn om je Netflix-ervaring te verbeteren? Er is een geheime Netflix-wereld die wacht tot je hem ontdekt.

Ok, dat is misschien een beetje overdreven, maar we garanderen dat deze Netflix trucs en hacks de moeite waard zijn. Sommigen van hen kunnen je algehele Netflix-ervaring zelfs aanzienlijk verbeteren.

Dus, als je klaar bent om je Netflix-wereld te rocken, houd je afstandsbediening voor je en roep je: “Het is Netflix-tijd!

Ontdek wat echt nieuw is op Netflix

Een van de dingen die frustrerend kan zijn van Netflix, is dat netflix (alle) inhoud altijd voor u wil verbergen. Netflix behoudt liever de illusie van een enorme bibliotheek in plaats van je meteen open toegang te geven. Dit gebeurt door u een beetje bij beetje nieuwe suggesties voor te leggen met behulp van het aanbevelingsalgoritme.

Gelukkig zijn er verschillende websites die een actuele lijst bijhouden van elke show of film die dagelijks aan Netflix wordt toegevoegd, waarbij Reelgood (usa) misschien wel de meest uitgebreide (en gebruikersvriendelijke) is van allemaal.

Reelgood (usa) biedt een fantastische contentlijst met uitgebreide zoekfunctionaliteit, zodat u kunt zoeken op naam, categorie, type, jaar, ‘datum beschikbaarheid’ en zelfs op rating. Als u op een titel klikt, krijgt u aanvullende informatie, trailers en zelfs soortgelijke titels die je misschien ook leuk vindt. Er zijn ook directe links naar de film of show op Netflix om in de browser te bekijken. Reelgood heeft ook een ‘Netflix-roulette’-sectie die u een willekeurige film aanbeveelt op basis van de geselecteerde criteria.

 

De maker van Reelgood heeft ook Flixable gelanceerd, een site die veel van dezelfde functionaliteit biedt, met de toegevoegde bonus van een grondig releaseschema en een lijst met titels die de service verlaten, gesorteerd op datum. Een nette site die gemakkelijk te navigeren is en vol zit met relevante informatie over de shows en films op Netflix. 

Flixable is goede bron voor mensen die serieus willen streamen.

amerikaanse netflix kijken

Maak uw ‘Mijn Lijst‘ opnieuw van u

Om een of andere reden houdt Netflix ervan jouw ‘MIJN LIJST’ in zijn eigen volgorde te rangschikken, op basis van wat het algoritme denkt dat je op dat moment wilt bijkijken.

Dit kan enigszins vervelend zijn als u door een grote lijst met in de wachtrij geplaatste titels moet scrollen wanneer u naar een bepaalde film of serie wilt kijken.

 

DIT KAN ENKEL IN DE VS OF ALS JE EEN VPN GEBRUIKT.

Om handmatig ordenen mogelijk te maken, moet u zich eerst aanmelden bij Netflix in een internetbrowser en uw profiel invoeren. Als je er eenmaal bent, beweeg je je muis over het profielpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm totdat een vervolgkeuzemenu wordt weergegeven en kies je ‘Uw account’ uit de beschikbare opties. Klik in het gedeelte ‘Uw profiel’ van uw accountinstellingen op ‘Bestellen in mijn lijst’. Vink het vakje Handmatige volgorde aan en klik op ‘Opslaan’.

 

Ga nu naar je startscherm, klik op ‘Bladeren’ en vervolgens op ‘Mijn lijst’, waarna je een complete lijst met je in de rij geplaatste items te zien krijgt die op elke gewenste manier kunnen worden geordend. Je kunt hier ook eenvoudig titels uit je lijst verwijderen.

Hoeveel bingen is te veel?

Jaren van traditionele tv-uitzendingen hebben ons geprepareerd om onze favoriete programma’s week per week te bekijken. En omdat tv-makers ons wanhopig willen laten terug komen op elke aflevering van hun shows, zijn veel programma’s gebouwd op een cliffhanger-model in de hoop dat wij, het publiek, moeten weten wat er op de volgende aflevering gebeurt. Dat wekelijkse wachten kan bruut zijn in het tijdperk van onmiddellijke bevrediging.

Netflix heeft het spel veranderd door kijkers direct toegang te geven tot de volledige seizoenen van hun shows van op de eerste dag – inclusief de grote wapens zoals House of Cards, Orange is de New Black en Marvel’s Daredevil. Terwijl dvd-boxsets de trend van binge-watching begonnen zijn, heeft Netflix het geperfectioneerd.

Maar hoeveel bingen is te veel? Iedereen heeft een limiet, daarom is BingeClock zo’n nuttige website. U kunt de naam typen van elk serie dat momenteel beschikbaar is op Netflix om direct een antwoord te krijgen op hoe lang het zou duren om het helemaal uit te kijken.

Dus als je bijvoorbeeld van plan bent om House of Cards te bingen, kun je die beslissing nemen op basis van het feit dat het 39 uur duurt.

Netflix Aanbod

Bekijk Netflix-bibliotheken van andere landen 

Er is een belangrijk Netflix feit waar veel mensen zich niet bewust van zijn ,  uw aanmeldingsgegevens kunnen gebruikt worden om toegang te krijgen tot alle Netflix bibliotheken ter wereld – één Netflix-account is genoeg. U hoeft uw betalingsgegevens niet te wijzigen of u opnieuw aan te melden – u hoeft Netflix alleen maar te laten denken dat u zich in een ander land bevindt.

Netflix is ontworpen om u automatisch verschillende versies van de dienst te laten zien, afhankelijk van de locatie van uw computer of afspeelapparaat. Als u tijdens uw vakantie naar Brazilië de Netflix-app zou openen,  zou u de netfilix-bibliotheek van Brazilië te zien krijgen.

Gelukkig hoef je geen vliegtickets te kopen om Netflix-content uit verschillende regio’s te bekijken – een slimme VPN-dienst verbergt je echte locatie en plaatst je online locatie waar je maar wilt in de wereld.

Met VPN-services (virtual private network) kunt u al uw internetgegevens verzenden en ontvangen via gecodeerde tunnels naar servers over de hele wereld. Er bestaan veel goede VPN-diensten, die allemaal servers op verschillende fysieke locaties bieden.

Als u op zoek bent naar de makkelijkste manier om Amerikaanse Netflix te kijken

Netflix USA
98%
  • Netflix-ondersteuning voor bijna alle apparaten
  • Super snel
  • Niet de goedkoopste VPN dienst
  • Slechts 3 gelijktijdige verbindingen

Natuurlijk, als je een VPNdienst gaat gebruiken om Netflix te laten denken dat je je op een ander werelddeel bevindt, is het de moeite waard om uit te zoeken welke series en films die andere regio’s bieden in hun bibliotheken. Met de Netflix unogs-website kun je naar afzonderlijke shows en films zoeken en snel kijken in welke Netflix-regio’s ze beschikbaar zijn. Je kunt ook uitvinden welke shows het populairst zijn in de wereld en en welke de hoogste gebruikersbeoordelingen hebben.

Comments are closed.