Netflix

Netflix is een uiterst populaire streamingservice met een enorme bibliotheek aan films en tv-shows die  je kunt bekijken voor een enkele maandelijkse prijs. Het is bijna synoniem geworden voor binge-watching en je kunt de service gebruiken op vrijwel elk apparaat met een scherm, waaronder telefoons, tablets en settopboxen.

Hier is onder is alles wat u moet weten om aan de slag te gaan met Netflix.

Video afspelen

Netflix Films

Soms kun je eindeloos scrollen op Netflix en toch niets vinden dat je wilt kijken. Daarom hebben wij best of lijsten samengesteld met de beste Netflix-films die je nu kunt bekijken.

Er zijn documentaires (Icarus, Shirkers), thrillers (Bird Box), prestige-drama’s (Roma), periodedrama’s (Mudbound), sci-fi-drama’s (Okja), actieframa’s (Triple Frontier), concertspecials (Springsteen op Broadway), rom-coms . De onderstaande lijsten staat vol met films die je iets kunnen bijleren, entertainen en soms beide.

BESTE NETFLIX-SERIE'S

Op zoek naar de beste shows op Netflix? Zoek niet verder, want GOSECURE heeft verschillende  lijsten  samengesteld met de beste serie’s die de streamingdienst te bieden heeft.

Op zoek naar een ‘throwback’ uit het jaren 80-genre? Dan is Stranger Things is jouw show. Een sci-fi bloemlezing die je doet nadenken over de complexiteit van het moderne leven? Dan wil je Black Mirror bekijken. Een serie over gecompliceerde vrouwen die ook commentaar geeft op het Amerikaanse gevangenissysteem? Probeer Orange Is the New Black. En als u op zoek bent naar een frisse stripboek adaptatie, dan is The Umbrella Academy iets voor u. 

Amerikaanse Netflix Kijken Vandaag.

U hoeft niet te verhuizen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, u hebt alleen een VPN nodig, maar niet alle VPN’s werken.

We hebben veel VPN’s getest en ExpressVPN is het meest betrouwbaar voor toegang tot Netflix USA en vele andere landen.

 
Het is ook zeer snel, dus je kunt in HD binge zonder dat je video hapert.
ExpressVPN heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen, dus je kunt het zonder risico uit proberen.
 
Twijfel je nog Bekijk onze review voor de Beste Netflix VPN
  • Android
  • Apple TV
  • Fire TV Stick
  • Mac
  • iOS
  • Windows

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.