Over ons

onze missie

Gosecure.eu verbetert je leven door je te helpen besluiten welke technologie je moet kopen, en je te laten zien hoe je er het meeste uit haalt en problemen op te lossen als ze zich voordoen. Wij zijn hier om je te helpen .

 

Uw doelen bereiken

Onze primaire ambitie is om u te helpen technologie te gebruiken om uw uiteindelijke doel te bereiken, of het nu  is, om uw zelf online te beschermen, productiever is of gewoon plezier te maken.

Vind geweldige producten en diensten

We besteden meer dan 2000 uur per jaar aan onderzoek, testen en beoordelen van nieuwe producten om u de beste prroducten en diensten aan te bevelen

Koop met vertrouwen

We houden u op de hoogte door u te vertellen wat eigenaren zeggen, zodat u de beste deal krijgt en u waarschuwt als er een beter product aan de horizon staat.

Ontdek dingen die anderen niet willen dat je weet

Van het undercover testen van technische ondersteuning tot het begrijpen hoe het kopen van VPN u kan bevrijden van terugkerende kosten en reclame, onze rapportage onthult waarheden die het leven gemakkelijker maken.

Advertiser Disclosure

Gosecure.eu is een door de lezer ondersteunde website.

We verdienen commissies van enkele van de services en producten die op deze site worden vermeld.


Dit gebeurt wanneer u op onze affiliate links klikt en uiteindelijk een product of dienst aanschaft. Een affiliate-koppeling is een unieke link die aan partners wordt verstrekt om een online service (of een product) te promoten die vervolgens wordt gebruikt om verkoopcommissies aan de aangeslotene te crediteren.


Dit wordt gedaan door de meeste reviews-websites op internet. Helaas is het vaak verborgen, zodat mensen denken dat ze geen commissies verdienen – wat niet waar is.


Waarom werken we samen met deze VPN-providers?

Toen we Gosecure.eu voor het eerst lanceerden, waren we niet gelieerd aan een van de VPN’s die op onze site staan vermeld.

We hebben ons echter snel gerealiseerd dat het testen en beoordelen van VPN’s veel tijd en geld kan kosten. Om onze site draaiend te houden, hebben we besloten om inkomsten te genereren met affiliate links – om banneradvertenties en pop-ups te vermijden.

Ten laatste,  vonden we deze VPN’s persoonlijk beter dan de rest.

Kost dit je meer geld?

Neen, vaak vinden we de beste deals voor je.

Heeft dit invloed op de beoordelingen?

Disclaimer: Het beoordelen van producten en diensten is vaak een subjectieve taak. Dus voordat u een van de producten en/of diensten koopt, moet u ervoor zorgen dat u meer beoordelingen leest online , hun functies kunt vergelijken en uw eigen due diligence kunt doen.

 Volgens onze tests heeft dit geen invloed op de beoordelingen of ons classificatiesysteem. Dit is hoe we de providers op onze site rangschikken:
 
 
  • Doorloop hun logboekregistratiebeleid om te zien of ze uw gegevens registreren
  • Controleer hun bedrijfsgeschiedenis / achtergrond en jurisdictie
  • Voer snelheidstests uit op 3-6 verschillende servers
  • Test compatibiliteit met Netflix
  • Doorloop hun torrenting / P2P-beleid

Waarom vertellen we dit?

We willen openhartig zijn met onze bezoekers. We beschouwen onze beoordelingen als volledig onbevooroordeeld. U hebt echter het recht om te weten of we een vergoeding ontvangen vals u iets koopt, zodat u hiermee rekening kunt houden bij het lezen van onze beoordelingen.