Over Ons

Bescherm alles wat dierbaar is

Wij denken dat thuis – en de mensen (en huisdieren) waarmee we het delen – datgene is waar het echt om gaat. Het beschermen van het “wie” en “waar” in ons leven geeft ons meer tijd om van dit alles te genieten. Daarom hebben we geprobeerd om  geheimen van huisbeveiliging te ontrafelen.

Bij Gosecure besteden we uren, dagen, weken (en zelfs maanden) aan onderzoek naar beveiligingsoplossingen. We testen en vergelijken producten voor huisbeveiliging, zodat we u kunnen helpen de juiste bescherming te vinden voor uw “wie” en “waar”.
Over ons

Wat we doen

Ons doel is om erachter te komen hoe dingen werken, hoe goed ze werken en of ze uw geld waard zijn of niet. Dan vertellen we u wat we gevonden hebben.

En we vinden het leuk om plezier te hebben. Daarom delen we andere nuttige dingen die we ontdekken en die je leven veiliger, gemakkelijker of gemakkelijker kunnen maken. Maar onze doelstellingen om veilig te leven en slim te kopen vormen de kern van alles wat we doen.

Hoe doen we ons werk

Wij zijn voortdurend op zoek naar oplossingen voor de dagelijkse behoeften op het gebied van huisbeveiliging en veiligheid. Wanneer we een tool, tip, product of andere bron vinden die uw leven beter (en veiliger) kan maken, leren we alles wat we kunnen voor we het u aanbevelen.

Gosecure logo

We doen meer dan alleen onderzoek – we proberen elke gadget in handen te krijgen om te zien hoe goed het is. Dan geven we onze beoordeling het goede en het slechte.

En we kunnen al deze inside info gratis met u delen omdat we partnerships ontwikkelen met een aantal van de bedrijven en producten die we testen. Zo betalen we de rekeningen. Maar het heeft geen invloed op wat we beoordelen of hoe we producten rangschikken. We verdienen niet aan elke link waarop u klikt. Maar we vinden het belangrijk dat u begrijpt hoe we kunnen doen wat we doen.