Beste VPN voor Popcorn time

De Beste Popcorn Time VPN

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Popcorn-Time met vpn

Popcorn Time is een van de populairste manieren om video content online te streamen. Door dit te doen kan je echter kwetsbaar zijn voor privacy issues en er kunnen risico’s zijn voor je persoonlijke gegevens. Door eerst met een VPN te verbinden voordat je Popcorn Time gebruikt, kun je jezelf beschermen tijdens het online streamen van de nieuwste tv-series en films. Je versleutelt je internetgebruik, wat inhoudt dat je niet getraceerd kunt worden. Je kunt Popcorn Time zorgeloos gebruiken, zonder bang te zijn dat iemand je activiteit volgt.

Na het uitvoeren van tests, bevelen wij ExpressVPN aan als de beste VPN voor Popcorn Time.

Bekijk ook Beste VPN 2019

Beste VPN voor Popcorn Time 2019​

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

4.3/5

# 3

3.4/5

Privacyrisico’s van Popcorntime?

Veel van de gebruikelijke methoden om toegang te krijgen tot Netflix uit de Verenigde Staten en Hulu streaming bieden niet zo veel keuze als Popcorn Time. Zo worden er bijvoorbeeld oude films aangeboden alsof ze nieuw zijn en duurt het lang voordat nieuwe tv-series beschikbaar zijn.

Popcorn Time geeft je toegang tot alle nieuwste series en films en er zijn ook geen geografische beperkingen. Dit betekent dat je het overal ter wereld kunt gebruiken. Om het zonder mogelijke juridische problemen te gebruiken, is het belangrijk om je privacy te verbeteren. Popcorn Time toont programma’s en tv-series via onofficiële kanalen, waardoor het goed is om ervoor te zorgen dat je activiteit niet gevolgd wordt.

Aangezien Popcorn Time torrents gebruikt om bestanden te delen onder gebruikers, hangt het van het land af of dit legaal is of niet.

In landen als de Verenigde Staten en Nederland bestaan er bedrijven die het gebruik van torrents in de gaten houden via trackers en andere methoden.

Dit kan leiden tot een administratief verbod van je internetprovider, maar in landen als Australië bestaat zelfs de mogelijkheid dat je een flinke boete ontvangt voor het illegaal downloaden van bestanden.

Een VPN kan ingezet worden om je verbinding te maskeren of je locatie te wijzigen, waarmee je alle online blokkades kan omzeilen. Ook bestaan er geen logbestanden van je gegevens, waardoor het niet bekend is dat je torrents gebruikt.

Popcorn Time Veilig Gebruiken

Het gebruik van een VPN, of Virtueel Privénetwerk, houdt in dat je de data versleutelt die verzonden en ontvangen wordt tijdens het streamen met Popcorn Time.

In sommige landen is het illegaal om content via onofficiële kanalen te streamen, maar met een VPN ben je veilig.

Als je verbonden bent met een VPN, kan je activiteit niet getraceerd worden. De serie of film die je streamt kan alleen in verband gebracht worden met de server waarmee je verbonden bent. Deze server bevindt zich in een ander land.

Het wordt niet aanbevolen om Popcorn Time te kijken zonder VPN.

Als je toegang wilt tot de nieuwste films en tv-series, heb je een VPN nodig om je internetverbinding te versleutelen en te zorgen dat je activiteit door niemand getraceerd kan worden.

Hier volgt een stappenplan om dit proces uit te voeren. (Je moet je hiervoor eerst inschrijven bij een VPN-dienst. Hieronder noemen we vier van de beste opties voor Popcorn Time.)

 

Popcorn Time VPN gebruiken Stap voor Stap

 • Zodra je je hebt aangemeld bij een VPN-dienst, download en open de client-applicatie.
 • Meld je aan met de details die je hebt ontvangen tijdens de inschrijfprocedure.
 • Je moet nu een serverlocatie kiezen voor je VPN. Ben je in een land dat Popcorn Time blokkeert, zoals Engeland? Kies dan voor een server in een andere regio om toegang te krijgen.
 • Download Popcorn Time rechtstreeks van de website: https://popcorntime.sh/
Open de applicatie en je kunt veilig online content bekijken.

Beste Popcorn Time VPN Reviews

Popcorn Time geblokkeerd

Hieronder benoemen en beoordelen we de beste VPN-providers voor Popcorn Time, gebaseerd op onze tests voor deze streamingdienst . Elke optie bevat zijn voordelen en nadelen. Lees hier onder verder om te zien welke popcorn-vpn het best bij jou past.

ExpressVPN Popcorn Time

ExpressVPN Getest
 • Biedt een naadloze ervaring op Popcorn Time.
 • Ondersteuning voor meerdere betalingsopties.
 • 30 Geld Terug Garantie
 • Beetje Duur

De beste allround VPN-dienst 

ExpressVPN levert een snelle verbinding en een hoog versleutelingsniveau. Dit is de beste VPN voor Popcorn Time.

Sommige VPN’s beperken de snelheid die je kunt bereiken met de verbinding tot een van hun servers. Dit houdt in dat je vaak zult zien dat je internetsnelheid afneemt bij het gebruik van de VPN.

ExpressVPN is gemaakt voor p2p-verbindingen, dus het garandeert dat je je bandbreedte-snelheid blijft ontvangen en high-definition content kunt streamen.

ExpressVPN hanteert tevens een 256-bit beveiligde verbinding en heeft servers over de hele wereld.Als je in en land woont dat diensten zoals Popcorn Time blokkeert, dan hoef je alleen maar een server in een ander land te kiezen via ExpressVPN.

Hiermee zorg je ervoor dat je niet getraceerd kunt worden bij het raadplegen van content via de VPN. Een ander goed aspect van ExpressVPN is dat ze je activiteit niet loggen.

Ze bieden een hoog encryptieniveau en garanderen dat je privacy beschermd blijft door een buffer te plaatsen tussen jou en de content die streamt via Popcorn Time.

Tot slot heeft ExpressVPN de beste klantenservice op de markt. Het personeel heeft zeer veel kennis en het kost slechts een paar minuten om problemen op te lossen.

Bij sommige VPN’s duurt het uren of zelfs dagen voordat ze reageren en een probleem oplossen, maar ExpressVPN is doorgaans zeer snel.

Gebruik Popcorn Time niet zonder eerst te verbinden via een VPN.

Wil je de nieuwste series en films veilig bekijken, zonder kans om getraceerd te worden? Onderneem actie en schrijf je nu in voor ExpressVPN.

ExpressVPN Review

NordVPN Popcorn Time

NordVPN Review
 • Hoge versleutelingsnormen.
 • Bitcoin Betaling Mogelijk
 • 30 Geld Terug Garantie
 • Minder servers dan ExpressVPN

De beste Prijs/kwaliteit

Veiligheid en anonimiteit zijn over het algemeen de belangrijkste zorgen voor gebruikers van Popcorn Time.

NordVPN bewaart geen logbestanden met gebruikersgegevens en je kunt servers met dubbele encryptie gebruiken als je je zorgen maakt dat je gepakt wordt. Er is tevens een kill switch, waarmee je je internetverbinding onmiddellijk uit kunt zetten indien de verbinding met de VPN-server uitvalt.

De verbindingssnelheid is bruikbaar en er zijn specifieke servers voor torrents, dus problemen met bufferen zijn onwaarschijnlijk.

Nord biedt uitgebreide klantenondersteuning. Je kunt dag en nacht chatten met een adviseur of een service ticket aanmaken. Er zijn drie pakketten waaruit je kunt kiezen: $11,95 maand-tot-maand; $7,00 per maand voor een abonnement van zes maanden en $5,75 per maand voor een jaarabonnement. Je bespaart geld door je aan te melden voor een langere abonnementsperiode, zoals bijvoorbeeld met de speciale aanbieding van $3,29 per maand voor een abonnement van 2 jaar.

 Je hebt ook in dat geval nog altijd een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

NordVPN Review

HideMyAss! Popcorn Time

 • Zeer veilig met Popcorn Time.
 • Toegewijde apps voor ios en Android
 • Maandabonnementen zijn duurder

Beste Voor beginners

HideMyAss! VPN is een populaire optie voor snelle videostreaming.

Het biedt een sterke VPN-encryptie zonder IP leaks, maar het bewaart wel identificeerbare gebruikersinformatie in logbestanden. Ze zijn gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en zullen meewerken indien de politie naar gebruikersinformatie vraagt over illegaal torrentgebruik. Het geeft duidelijk aan dat het uitsluitend achter legaal torrentgebruik staat.

De VPN is snel en vertraagt je stream niet. De servers kunnen Netflix en BBC iPlayer deblokkeren, daarom heb je geen last van buffering tijdens het gebruik van HideMyAss.

Over het algemeen is dit een goede optie voor het beveiligen van je gegevens terwijl je geniet van snelle film- en tv-content.

Bezoek de officiële website van HideMyAss!

HideMyAss! Review

SaferVPN Popcorn Time

SaferVPN-website
 • Ondersteund OpenVPN, L2TP / IPsec .
 • 700+ servers in 34 landen
 • apps zijn een beetje moeilijk te gebruiken voor beginners.

Hoge snelheden

Ook SaferVPN is een degelijke optie voor het streamen van videocontent via Popcorn Time.

Het biedt meer dan 700 servers in 36 locaties ter wereld en het heeft ongelimiteerde bandbreedte met een degelijke snelheid. Het gebruikt een sterke 256-bit encryptie, wat ervoor zorgt dat je netwerk volledig beveiligd is.

De VPN werkt prima met streamingdiensten en het kan eenvoudig firewalls en geo-blokkades omzeilen. Als extra beveiliging is er een kill switch en de software werkt op alle apparaten. Je kunt met een gerust hart al je favoriete series streamen.

SaferVPN kost € 7,32 voor één maand en € 2,68 per maand als je voor de promotiedeal van 2 jaar gaat. Alle abonnementen hebben een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

SaferVPN Review

PrivateVPN Popcorn Time

PrivateVPN prijzen
 • Deblokkeert Netflix USA, BBC iPlayer en andere streaming platforms
 • Gratis proefperiode + geld-terug-garantie
 • Houdt enkele logs bij.

Budget Vriendelijke Abonnementen

PrivateVPN is een solide optie voor het streamen van video content.

Het biedt een standaardniveau van encryptie en beveiliging, maar de ware kracht ligt in het aantal servers dat ze aanbieden.

De VPN is special gemaakt voor het streamen van Netflix, dus ze weten hoe je video van hoge kwaliteit streamt zonder noemenswaardige buffering. Hoewel niet elke server ideaal zal zijn voor torrentgebruik met Popcorn Time, is het streamen van video’s met een goede kwaliteit makkelijk zat met PrivateVPN.

Over het algemeen is het een prima alternatief voor ExpressVPN.

PrivateVPN Review

IPVanish Popcorn Time

IPVanish-vpn-privacy
 • 40.000+ IP's en 1000+ servers in 60+ landen
 • Beheert eigen servers
 • Deblokkeert NetflixUSA niet

Zeer veilig

*Ondanks problemen met voorgaande versies, hebben wij deze VPN getest en kunnen wij bij deze melden dat IPVanish de dienst over het algemeen geweldig verbeterd heeft.

Dus: is Popcorn Time veilig te gebruiken met IPVanish?

Deze VPN levert prima werk op het gebied van privacybescherming en zorgt ervoor dat je online niet getraceerd kunt worden, hoewel het voor P2P-netwerken niet altijd de beste keuze is.

IPVanish biedt echter een ongelimiteerde snelheid zonder bandbreedte-beperkingen, dus er zou geen probleem moeten zijn met het streamen van content via Popcorn Time.

IPVanish werkt op alle besturingssystemen, waaronder native iOS vanwege de nieuwe app. Over het algemeen is het een degelijke aanbieder voor Popcorn Time. Hoewel ze niet kunnen opboksen tegen de snelheid van ExpressVPN, geven de tests aan dat je nog steeds ononderbroken zou moeten kunnen streamen.

Bekijk meer details over IPVanish in onze IPVanish VPN review.

IPVanish Review

Waarom een VPN voor Popcorn Time ​

Popcorn Time is fantastisch om de nieuwste series en films te bekijken die niet beschikbaar zijn via andere streaming en on-demand diensten.

Je moet wel op je hoede zijn dat je activiteit niet wordt gevolgd en dat je privacy niet op straat komt te liggen.

Daarom is het verstandig om een VPN te gebruiken om Popcorn Time te kijken. Het versleutelt je gegevens en zorgt dat niemand mee kan kijken met wat je online uitspookt.

PopcornTime veilig Deblokkeren

Wat moet een goede vpn voor popcorn time Beschikken

 • Een hoge encryptieniveau om je identiteit te beschermen
 • Snelle servers die een constante en betrouwbare snelheid garanderen voor streaming van goede kwaliteit
 • Goede klantenservice die binnen een paar minuten een probleem kan oplossen
 • Geen opslag van je activiteit met volledig anonieme servers
Beste VPN voor Popcorn time

POPCORNTIME VPN AANBIEDING

Veilig Popcorn Time Streamen

Opgelet je kan een boete krijgen door het streamen van popcorn time 

Comments are closed.