Snelste VPN-diensten van 2019

Welke VPN levert de snelheid die u nodig hebt?

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Snelste VPN

Hoewel het altijd afhankelijk is van individuele behoeften, kan snelheid het belangrijkste element zijn waar sommige mensen naar kijken. En omdat een VPN uw online verkeer versleutelt, genereert dat over het algemeen wat extra overhead die uw internetverbinding kan vertragen.

Sommige providers zijn echter in dit opzicht beter dan anderen. Afhankelijk van de robuustheid van het bedrijfsnetwerk en het aantal servers dat het biedt. Algemeen gesproken hoe dichter de server hoe beter de snelheid. Maar dat gezegd hebbend Sommige VPN’s hebben helemaal geen invloed op uw prestaties.

Het is goed om te weten dat u verbinding niet trager wordt terwijl uw internetverbinding veiliger wordt.

Natuurlijk zullen degenen die zich aanmelden voor een VPN voor casual gebruik, zoals eenvoudig surfen op het web, niet echt veel verschil merken in termen van prestaties. Maar als u een VPN gebruikt om sites of services te deblokkeren of  video’s te streamen, zijn snelheden zeer belangrijk.

Bekijk ook onze gids voor de beste VPN dienst van 2019.

Onze keuze voor de snelste VPN 2019

Beste Overal Koop

98%
 • Ultrasnelle VPN-servers in 94 landen
 • Breed aanbod aan servers en locaties
 • Veel geweldige apps
 • Geen gratis proefperiode
beste keus
88%
 • Fantastische downloadsnelheden
 • Echt gemakkelijk te gebruiken
 • Weinig locaties
93%
 • Geweldige downloadsnelheden​
 • Gratis proefperiode van 3 dagen
 • Geen geld terug garantie
95%
 • Degelijke server Dekking​
 • Desktop en mobiele clients​
 • Enkele problemen met de Windows-client​
90%
 • Betrouwbare verbindingen​
 • Redelijk goedkoop​
 • Onbetrouwbare snelheid op sommige locaties​

Gedetailleerde Reviews hieronder

ExpressVPN Getest 2018

1. ExpressVPN ​

 • Breed aanbod aan servers en locaties
 • Veel geweldige apps
 • Duur
 • Geen gratis proefperiode
ExpressVPN

De beste allround VPN-dienst voor snelheid, privacy en deblokkeren

ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers verspreid over 94 landen, dus u zou geen problemen moeten hebben om een server te vinden. In onze prestatietests hadden we niet veel variatie ervaren op het  netwerk en over het algemeen ondervonden we grote snelheden. Het draait allemaal om consistentie. Zelfs de meest verre servers waren snel genoeg om te bladeren, te downloaden en andere algemene taken uit te voeren.

De service doet het ook goed op de mobiele afdeling, met geweldige apps voor Android, iOS en zelfs Blackberry. Voor desktop pc-gebruikers zijn Windows-, Mac- en Linux-clients beschikbaar. Al deze apps (mobiel en desktop) maken automatisch verbinding met de optimale server, zodat u vanaf het begin kunt genieten van de best mogelijke prestaties.

Op het gebied van beveiliging krijgt u OpenVPN-, L2TP / IPsec-, PPTP- en SSTP-protocolondersteuning, en u kunt zelf kiezen welke u de voorkeur geeft, of het aan de software overlaten om het protocol automatisch te selecteren. Verder krijg je een kill-switch en een privé ‘zero knowledge’ DNS-oplossing. En als het over privacy gaat, is er geen registratie van netwerkverkeer zoals verbindingstijden of IP-adressen.
 
Het grootste nadeel van ExpressVPN is de prijs van zijn abonnementsplannen,  en er is geen manier om de service gratis uit te proberen. Toch biedt de provider een probleemloze 30-daagse geld terug garantie.
 
Van de drie beschikbare plannen, vertegenwoordigt het jaarabonnement de beste waarde.
hotspot shield free

2. Hotspot Shield

 • Fantastische downloadsnelheden
 • Echt gemakkelijk te gebruiken
 • Aantrekkelijke prijspunten
 • Bepaalde beperkingen met apps van derden
 • Weinig locaties
Hotspot-Shield

VPN met verbluffende prestaties

Onze laatste testronde hebben we ondervonden dat Hotspot Shield een van de snelste downloadsnelheden te bieden heeft. Log in op vrijwel elke server en je voelt amper enige vertraging als je streamt en surft. Dat is grotendeels te danken aan het Catapult Hydra-protocol (en nee, dat is niet de meest recente Mission Impossible-film). Dat geldt zelfs voor locaties in de verste uithoeken van de wereld. Een kleine opmerking over het protocol – omdat het vrij is en er geen openbare informatie is over hoe het werkt, is het niet te voorspellen hoe het in alle situaties zal presteren.

 De reden dat je op deze pagina bent beland, is natuurlijk om meer te weten te komen over VPN snelheid, maar Hotspot heeft zoveel meer te bieden. Meer dan 2.500 servers, om te beginnen. En een 24/7 ondersteuningsdienst die we echt nuttig vonden (hoewel er geen live chathulp is om van te spreken).
 
Het is niet allemaal rooskleurig, bijvoorbeeld er is geen Bitcoin-ondersteuning en jammer genoeg deblokkeren het geen US Netflix. Deze zullen echter niet voor iedereen van belang zijn, en als je gewoon op zoek bent naar ruwe snelheid tegen een zeer lage prijs, dan is Hotspot Shield de moeite waard om te bekijken.
vyprvpn kopen

3. VyprVPN

 • Geweldige downloadsnelheden
 • Gratis proefperiode van 3 dagen
 • Geen geld terug
VyprVPN logo

Geweldige balans tussen kracht en prestaties

VyprVPN beheert volledig zijn eigen netwerk waarmee de provider uitstekende snelheden kan leveren zoals we in onze tests zagen – de downloadsnelheden waren bijzonder sterk, hoewel de resultaten niet zo goed waren voor servers in Azië. U zult ook geen problemen ondervinden bij het vinden van snelle verbindingen, aangezien deze VPN meer dan 700 servers op meer dan 70 locaties beheert.

Afgezien van de standaard beveiligingsprotocollen en 256-bit codering, profiteert u ook van de VyprDNS-service en NAT-firewall. Een van de interessantere beveiligingsfuncties is het eigen Chameleon-protocol van de provider, dat is bedoeld om diepgaande packetinspectie, VPN-blokkering en throttling te voorkomen.

Goed nieuws op het gebied van privacy, vanaf eind november 2018 is de provider officieel een no-log VPN geworden, wat betekent dat er geen logs van welke aard dan ook worden opgeslagen.

VyprVPN heeft geen geld terug garantie, maar er is een gratis proefperiode van 3 dagen, zodat u uw tenen in het water kunt dompelen voordat in het water springt. Als u besluit de sprong te wagen, is uw beste weddenschap het jaarabonnement aangezien de maandelijkse abonnementen duur zijn. 

De beschikbare pakketten zijn:

 

IPVanish-vpn-privacy

4. IPVanish

 • Degelijke server Dekking
 • Desktop en mobiele clients
 • Enkele problemen met de Windows-client
 • Geen gratis proefperiode
IPVanish-vpn-logo

Geweldige balans tussen kracht en prestaties

Met meer dan duizend beschikbare servers zult u geen problemen ondervinden bij het vinden van een goede verbinding met IPVanish. Tijdens onze prestatietests stuitten we vooral op uitstekende downloadsnelheden en er waren bijna geen verbindingsfouten. Normaal gesproken daalde de prestatie op langere afstanden, met gemiddelde snelheden in de VS. In Azië waren snelheden acceptabel.

Deze VPN biedt ook indrukwekkende desktop- en mobiele clients, hoewel we moeten vermelden dat we een aantal netwerkproblemen hadden ondervonden met de Windows-client.
 
Wat beveiliging betreft, ondersteund Ipvanish OpenVPN UDP of TCP, PPTP en L2TP. Er zijn ook verschillende geavanceerde opties zoals een kill-schakelaar en split-tunneling om er een paar op te noemen. Het privacybeleid is gunstig omdat uw online activiteiten niet worden geregistreerd.
PrivateVPN prijzen

5. Private VPN

 • Betrouwbare verbindingen
 • Redelijk goedkoop
 • Onbetrouwbare snelheid op sommige locaties
 • Geen gratis proefperiode

Goedkoop en betrouwbaar VPN

Private VPN heeft een vrij groot servernetwerk met een kleiner aantal locaties dan een deel van de concurrentie, maar dat zou nog steeds meer dan genoeg moeten zijn om een goede verbinding te vinden. Tijdens onze tests hebben we zeer betrouwbare verbindingen gehad met normale latentie en uitstekende downloadsnelheden. Er waren echter af en toe inconsistenties en langzamere snelheden op sommige locaties.
De provider gebruikt alle standaardprotocollen met 256-AES-codering (de standaardinstelling is 128-AES) en het privacybeleid is ook gunstig. U kunt zelfs een dagvaarding op Private Internet Access laten zien die aantoont dat absoluut geen gebruikersgerelateerde gegevens zijn opgegeven.

The fact that there is no free trial shouldn’t be much of a problem since the subscription plans are very affordable. At the moment, the 2-year plan gives the best value and you also get three extra months.

The packages available are:

Hoe kies je de snelste VPN

Veel VPN’s claimen de snelste te zijn, maar  is dat in veel gevallen een opschepperij. In dit artikel staan de providers die echt op het gebied van prestaties en snelheid leveren. Aan de hand van reviews en onze tests.

Snelheid is natuurlijk niet alles en we verwachten altijd solide beveiliging en privacy van elke VPN. Zoals gezegd, is een brede serverdekking belangrijk om een snelle en stabiele verbinding te krijgen. En gebruikersvriendelijke native clients kunnen ook geen kwaad.
 
Houd er rekening mee dat de VPN niet het enige is dat invloed heeft op de prestaties van uw internetverbinding, en dit kan variëren afhankelijk van uw internetprovider, het tijdstip van de dag (vooral als het piektijden zijn) en ook de status van de service of website die u gebruikt.
Wil je weten hoe een VPN werkt?
Comments are closed.