Snelste VPN verbinding

Snelste VPN-diensten van 2019

Welke VPN levert de snelheid die u nodig hebt?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Snelste VPN

Hoewel het altijd afhankelijk is van individuele behoeften, kan snelheid het belangrijkste element zijn waar sommige mensen naar kijken. En omdat een VPN uw online verkeer versleutelt, genereert dat over het algemeen wat extra overhead die uw internetverbinding kan vertragen.

Sommige providers zijn echter in dit opzicht beter dan anderen. Afhankelijk van de robuustheid van het bedrijfsnetwerk en het aantal servers dat het biedt. Algemeen gesproken hoe dichter de server hoe beter de snelheid. Maar dat gezegd hebbend Sommige VPN’s hebben helemaal geen invloed op uw prestaties.

Het is goed om te weten dat u verbinding niet trager wordt terwijl uw internetverbinding veiliger wordt.

Natuurlijk zullen degenen die zich aanmelden voor een VPN voor casual gebruik, zoals eenvoudig surfen op het web, niet echt veel verschil merken in termen van prestaties. Maar als u een VPN gebruikt om sites of services te deblokkeren of  video’s te streamen, zijn snelheden zeer belangrijk.

Bekijk ook onze gids voor de beste VPN dienst van 2019.

Onze keuze voor de Snelste VPN 2019​

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

4.3/5

# 3

3.4/5

Gedetailleerde Reviews hieronder

ExpressVPN

Video afspelen
 • Breed aanbod aan servers en locaties
 • Veel geweldige apps
 • Duur
 • Geen gratis proefperiode

De beste allround VPN-dienst voor snelheid, privacy en deblokkeren

ExpressVPN is een uitstekende keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een goede service. Redelijk snelle verbindingen, geweldige klantenondersteuning en goede multi-platformondersteuning maken van deze provider een geweldige optie om uw internetverbinding te beschermen.

 

ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers verspreid over 94 landen, dus u zou geen problemen moeten hebben om een server te vinden. In onze prestatietests hadden we niet veel variatie ervaren op het  netwerk en over het algemeen ondervonden we grote snelheden. Het draait allemaal om consistentie. Zelfs de meest verre servers waren snel genoeg om te bladeren, te downloaden en andere algemene taken uit te voeren.

De service doet het ook goed op de mobiele afdeling, met geweldige apps voor Android, iOS en zelfs Blackberry. Voor desktop pc-gebruikers zijn Windows-, Mac- en Linux-clients beschikbaar. Al deze apps (mobiel en desktop) maken automatisch verbinding met de optimale server, zodat u vanaf het begin kunt genieten van de best mogelijke prestaties.

Op het gebied van beveiliging krijgt u OpenVPN-, L2TP / IPsec-, PPTP- en SSTP-protocolondersteuning, en u kunt zelf kiezen welke u de voorkeur geeft, of het aan de software overlaten om het protocol automatisch te selecteren. Verder krijg je een kill-switch en een privé ‘zero knowledge’ DNS-oplossing. En als het over privacy gaat, is er geen registratie van netwerkverkeer zoals verbindingstijden of IP-adressen.

Het grootste nadeel van ExpressVPN is de prijs van zijn abonnementsplannen,  en er is geen manier om de service gratis uit te proberen. Toch biedt de provider een probleemloze 30-daagse geld terug garantie.

Van de drie beschikbare plannen, vertegenwoordigt het jaarabonnement de beste waarde.

ExpressVPN Review

NordVPN

NordVPN voor Mac
 • Fantastische downloadsnelheden
 • Echt gemakkelijk te gebruiken
 • Aantrekkelijke prijspunten
 • Bepaalde beperkingen met apps van derden
 • Weinig locaties
NordVPN-logo

VPN met verbluffende prestaties

 

NordVPN staat nummer 2  op onze lijst vanwege de  verbindingssnelheden, uitstekende klantenservice en uitstekende ondersteuning door meerdere platformen. Hoewel het een beter werk zou kunnen doen met zijn wereldwijde serverdekking en privacybescherming, bleef het toch hoog genoeg om zijn concurrenten te verslaan.

VyprVPN

vyprvpn kopen
 • Geweldige downloadsnelheden
 • Gratis proefperiode van 3 dagen
 • Geen geld terug
VyprVPN logo

Geweldige balans tussen kracht en prestaties

VyprVPN beheert volledig zijn eigen netwerk waarmee de provider uitstekende snelheden kan leveren zoals we in onze tests zagen – de downloadsnelheden waren bijzonder sterk, hoewel de resultaten niet zo goed waren voor servers in Azië. U zult ook geen problemen ondervinden bij het vinden van snelle verbindingen, aangezien deze VPN meer dan 700 servers op meer dan 70 locaties beheert.

Afgezien van de standaard beveiligingsprotocollen en 256-bit codering, profiteert u ook van de VyprDNS-service en NAT-firewall. Een van de interessantere beveiligingsfuncties is het eigen Chameleon-protocol van de provider, dat is bedoeld om diepgaande packetinspectie, VPN-blokkering en throttling te voorkomen.

Goed nieuws op het gebied van privacy, vanaf eind november 2018 is de provider officieel een no-log VPN geworden, wat betekent dat er geen logs van welke aard dan ook worden opgeslagen.

VyprVPN heeft geen geld terug garantie, maar er is een gratis proefperiode van 3 dagen, zodat u uw tenen in het water kunt dompelen voordat in het water springt. Als u besluit de sprong te wagen, is uw beste weddenschap het jaarabonnement aangezien de maandelijkse abonnementen duur zijn.

De beschikbare pakketten zijn:

VyprVPN Review

VyprVPN is een solide optie wanneer u op zoek bent naar een snelle VPN-verbinding. Snelle verbindingen, brede wereldwijde dekking van de server en goede klantenondersteuning betekent dat HMA waarschijnlijk aan uw behoeften voldoet. 

IPVanish

IPVanish-vpn-privacy
 • Degelijke server Dekking
 • Desktop en mobiele clients
 • Enkele problemen met de Windows-client
 • Geen gratis proefperiode
IPVanish-vpn-logo

Geweldige balans tussen kracht en prestaties

Met meer dan duizend beschikbare servers zult u geen problemen ondervinden bij het vinden van een goede verbinding met IPVanish. Tijdens onze prestatietests stuitten we vooral op uitstekende downloadsnelheden en er waren bijna geen verbindingsfouten. Normaal gesproken daalde de prestatie op langere afstanden, met gemiddelde snelheden in de VS. In Azië waren snelheden acceptabel.

Deze VPN biedt ook indrukwekkende desktop- en mobiele clients, hoewel we moeten vermelden dat we een aantal netwerkproblemen hadden ondervonden met de Windows-client.

Wat beveiliging betreft, ondersteund Ipvanish OpenVPN UDP of TCP, PPTP en L2TP. Er zijn ook verschillende geavanceerde opties zoals een kill-schakelaar en split-tunneling om er een paar op te noemen. Het privacybeleid is gunstig omdat uw online activiteiten niet worden geregistreerd.

IPVanish Review

IPVanish uitgebreide multi-platformondersteuning, acceptabel snelle verbindingen en uitstekende privacybescherming verdienden het een plaats op onze top 5-lijst. Een beter resultaat van de snelheidstest zou hebben geleid tot een betere ranking .

PrivateVPN

PrivateVPN prijzen
 • Betrouwbare verbindingen
 • Redelijk goedkoop
 • Onbetrouwbare snelheid op sommige locaties
 • Geen gratis proefperiode

Goedkoop en betrouwbaar VPN

Private VPN heeft een vrij groot servernetwerk met een kleiner aantal locaties dan een deel van de concurrentie, maar dat zou nog steeds meer dan genoeg moeten zijn om een goede verbinding te vinden. Tijdens onze tests hebben we zeer betrouwbare verbindingen gehad met normale latentie en uitstekende downloadsnelheden. Er waren echter af en toe inconsistenties en langzamere snelheden op sommige locaties.

De provider gebruikt alle standaardprotocollen met 256-AES-codering (de standaardinstelling is 128-AES) en het privacybeleid is ook gunstig. U kunt zelfs een dagvaarding op Private Internet Access laten zien die aantoont dat absoluut geen gebruikersgerelateerde gegevens zijn opgegeven.

Het feit dat er geen gratis proefversie is, hoeft geen probleem te zijn, aangezien de abonnementsplannen zeer betaalbaar zijn. Op dit moment heeft het 2-jarenplan de beste waarde en krijg je ook drie extra maanden.

PrivateVPN Review

PrivateVPN is dat ongrijpbare VPN-wezen dat uitstekende prestaties biedt tegen een lage prijs. Hoewel de verbindingssnelheden en privacybescherming een van de beste in de branche zijn, heeft het gebrek aan wereldwijde serverdekking en beperkte klantenondersteuning ervoor gezorgd dat deze niet hoger op onze lijst stonden.

Hoe kies je de snelste VPN

Veel VPN’s claimen de snelste te zijn, maar  is dat in veel gevallen een opschepperij. In dit artikel staan de providers die echt op het gebied van prestaties en snelheid leveren. Aan de hand van reviews en onze tests.

Snelheid is natuurlijk niet alles en we verwachten altijd solide beveiliging en privacy van elke VPN. Zoals gezegd, is een brede serverdekking belangrijk om een snelle en stabiele verbinding te krijgen. En gebruikersvriendelijke native clients kunnen ook geen kwaad.
 
Houd er rekening mee dat de VPN niet het enige is dat invloed heeft op de prestaties van uw internetverbinding, en dit kan variëren afhankelijk van uw internetprovider, het tijdstip van de dag (vooral als het piektijden zijn) en ook de status van de service of website die u gebruikt.
Wil je weten hoe een VPN werkt?
Comments are closed.