surfshark Review

Surfshark Review 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
surfshark Review

Surfshark is een Britse VPN-provider uit de Maagdeneilanden die nog niet zo lang bestaat, maar snel een reputatie heeft opgebouwd als een vooruitstrevende VPN-leverancier in de VPN-sector.

Ik heb besloten om Surfshark te bekijken en te kijken of de VPN-dienst de hype waarmaakt.

Hoe snel zijn Surfshark’s verbindingssnelheden?

Kun je die verbindingen gebruiken om toegang te krijgen tot Netflix in andere landen, en zo ja, hoe goed presteert het dan?

Welk type privacy- en veiligheidsbescherming biedt Surfshark?

Kunt u P2P bestanden delen terwijl u verbonden bent met Surfshark-servers?

Ik zal deze en nog veel meer vragen beantwoorden in deze VPN-review!

Kijk of SurfShark Geschikt is voor U

Surfshark stelt klanten in staat om te kiezen tussen verschillende maandelijkse abonnementen, waaronder een enkele maand, maand tot maand of jaarlijks. De 1- en 2-jarige abonnementen zijn het meest waardevol.

U betaalt $11,95 per maand voor het maand-tot-maand abonnement. De prijs van het 1-jarige abonnement daalt echter naar een gemiddelde van $5,99 per maand ($71,88) en een 2-jarig abonnement heeft een prijs van slechts $1,99 per maand ($47,76).

SurfShark biedt een 30 dagen geld-terug-garantie voor alle abonnementen. Een 7-daagse gratis proefperiode is ook beschikbaar.

 • Snelle verbindingen
 • Deblokkeert Netflix
 • Geen logs
 • Uitstekende bescherming van privacy en veiligheid
 • Biedt kill switch en advertentie-blokkerende bescherming
 • Wereldwijde serverdekking moet worden verbeterd
4/5

Ik zou Surfshark ten zeerste aanbevelen aan elke online gebruiker die op zoek is naar een eenvoudige manier om zijn of haar online reizen veilig te houden voor ongewenste blikken, omdat het uw privacy goed beschermt. Netflix-fans zullen de snelle verbindingen van de dienst, die zorgen voor een soepele streaming, en de betrouwbare mogelijkheid om Netflix en andere streaming providers in vele landen te deblokkeren, op prijs stellen.

Surfshark Review

SURFSHARK
VERBINDING SNELHEID 4,5/5
DEBLOKKEERT NETFLIX JA
PRIVACY GOED
ENCRYPTIE 256-bit AES
GELIJKTIJDIGE VERBINDINGEN ONBEPERKT
SERVER DEKKING MATIG
ONDERSTEUNENDE APP IOS/ ANDROID/ WINDOWS/ LUNIX
KLANTENONDERSTEUNING PROFESSIONEEL
GELDTERUGGARANTIE 30 DAGEN
P2P FILE SHARING JA
GEBRUIKERS LOGS NO LOGS
PRIJS/KWALITEIT GOED

Review

Ik zou Surfshark ten zeerste aanbevelen aan elke online gebruiker die op zoek is naar een eenvoudige manier om zijn of haar online reizen veilig te houden voor ongewenste blikken, omdat het uw privacy goed beschermt. Netflix-fans zullen de snelle verbindingen van de dienst en de mogelijkheid om Neflix-usa te kijken in Nederland op prijs stellen .

Features & Gebruik

Surfshark’s app – beschikbaar voor macOS, Windows, Linux, iOS, Android en Amazon Fire TV – biedt uitstekende bescherming voor uw internetverbinding. 

De eenvoudig te gebruiken app biedt kill switch bescherming, blokkeert advertenties en tracking cookies, en biedt dubbele VPN-bescherming (met de zogenaamde “MultiHop”), die uw internetverbinding via twee VPN-servers omleidt, waardoor uw eigenlijke IP-adres verder wordt vertroebeld. 

multihop surfshark

De “NoBorders”-functie maakt het mogelijk om de VPN te gebruiken in alle onderdrukkende gebieden, zoals China. De Whitelister” functie staat specifieke apps en websites  toe  om buiten de VPN tunnel te verbinden.

Naast native apps biedt Surfshark ook browserextensies voor de Chrome– en Firefox-platforms. (Houd er rekening mee dat de extensies alleen uw browsersessies beschermen.)

De provider biedt een setup pakket aan voor Linux, alhoewel het een beetje meer doet dan alleen het draaien van een setup app. Router ondersteuning is beschikbaar voor een groot aantal merken routers.

Surfshark Server

Gebruikers in grote gezinnen of kleine bedrijven zullen het waarderen dat Surfshark onbeperkte gelijktijdige verbindingen toestaat.

Surfshark meer dan 800 servers op meer dan 65 locaties in meer dan 50 landen. Dat is nog niet in de buurt van de servertelling die veel andere VPN-providers bieden.

Surfshark staat het delen van P2P-bestanden op zijn netwerk toe. Het adviseert echter dat gebruikers betere overdrachtssnelheden krijgen bij het gebruik van hun servers in de V.S. of U.K.-Londen. Als een gebruiker verbinding maakt met een andere server voor P2P-doeleinden, zal hij worden omgeleid naar servers in Nederland of Canada, afhankelijk van zijn fysieke locatie.

24/7 live ondersteuning is beschikbaar, samen met een contactformulier en een uitgebreide FAQ-bibliotheek.

Streaming & Netflix

Als je net als ik bent, kijk  je graag naar films en series en meestal op streaming diensten zoals Netflix, Hulu, Sky, BBC iPlayer en vele anderen. Dat maakt streaming access een cruciale functie als ik een VPN overweeg.

Een VPN kan jou (echte) locatie verbergen, waardoor het lijkt alsof je verbinding afkomstig is van een andere plaats dan waar je je fysiek bevind ,  waardoor je inhoud kunt zien waartoe je meestal geen toegang voor hebt.

De laatste jaren hebben streaming diensten echter de toegang buiten bepaalde regio’s actief geblokkeerd vanwege hun contracten met content providers.

Ik ben blij om te kunnen melden dat Surfshark deze blokkades kan omzeilen. 

Surfshark Veiligheid & Privacy

Surfshark biedt optimale beveiliging en privacybescherming, waarbij uw identiteit en online acties goed worden beschermd.

De provider, gevestigd in de privacy-vriendelijke Britse Maagdeneilanden, houdt geen enkel logboeken bij dat verbonden is met uw online activiteiten.

Bitcoin en andere cryptocurrencies zijn hier welkom, dus pak een wegwerp e-mailadres, en u kunt uw abonnement volledig anoniem aanschaffen.

Surfshark beschermt uw verbinding met 256-bit AES-encryptie, en als dat goed genoeg is voor het leger, is het goed genoeg om u te beschermen.

Er zijn twee protocolopties beschikbaar: OpenVPN en IKEv2. OpenVPN is tegenwoordig de favoriet in de industrie, maar beide protocollen zijn perfect acceptabele opties. Mobiele gebruikers zullen het best IKEv2 gebruiken, omdat het snellere verbindingen mogelijk maakt, wat een waardevolle functie is op mobiele apps.

Zoals ik al eerder zei, biedt Surfshark kill switch bescherming op hun apps, evenals DNS- en IPv6-lek beveiliging. De dienst biedt ook WebRTC lek bescherming.

WebRTC is eigenlijk een nuttige webbrowser functie, omdat het computers in staat stelt om speciale functies, zoals spraak- en video-calls, uit te voeren via uw browser. Iemand met slechte bedoelingen kan de functie echter openen om het echte IP-adres van een gebruiker te onthullen. De WebRTC-lek beveiliging van Surfshark voorkomt dat dit gebeurt.

Surfshark Verbinding Snelheid

surfshark verbinding Snelheid

Voordat ik de resultaten van mijn Surfshark verbindingssnelheidstest deel, wil ik eerst meedelen hoe we dit testen.

Met behulp van een gigabit Ethernet-verbinding in Nederland  testen we VPN’s door verbinding te maken met 3 verschillende locaties – het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Hong Kong.

We voeren de tests uit op 3 verschillende dagen en op 3 verschillende tijdstippen van elke dag. We verbinden   via OpenVPN over UDP, op de Windows app van de provider. 

Surfshark is misschien een nieuwkomer in de VPN-scene, maar snelle verbindingen heeft het al onder de knie.

In onze tests heeft Surfshark een gemiddelde downloadsnelheid van 17,9 Mbps geleverd. Houd er rekening mee dat uw mileage kan variëren afhankelijk van uw gebruikelijke verbindingssnelheden, de locatie van de VPN-server en het tijdstip waarop u verbinding maakt.

De provider bood meer dan genoeg pk’s om bij te blijven met HD-videostreaming en gaming behoeften, en kan zelfs genoeg snelheid leveren om 4K HDR-inhoud te verwerken, afhankelijk van uw gebruikelijke verbindingssnelheden.

Abonnements Prijzen Surfshark

Surfshark’s prijzen zijn vrij duur als u kiest voor een abonnement van één maand. De 1- en 2-jarige abonnementen zijn veel beter.

Als u kiest voor het maand-tot-maand abonnement, betaalt u €9,89 per maand. De prijs van het 1-jarig abonnement daalt echter naar een gemiddelde van €4,99 per maand  en een 2-jarig abonnement heeft een prijs van slechts €1,79 per maand .

Kies een abonnement dat geschikt is voor u:

Abonnements Prijzen Surfshark

Voor alle abonnementen is een 30 dagen geld-terug-garantie beschikbaar. Er is ook een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar.

Alternatieve VPN-opties

Ondanks Surfshark’s uitstekende all-round service, kan het zijn dat u het niet de juiste is voor uw specifieke behoeften.  

Hier zijn 2 geweldige Alternatieve

ExpressVPN is al vele jaren een leider in de sector en levert betrouwbare verbindingen van topkwaliteit.

Deze provider biedt snelle verbindingen via duizenden servers over de hele wereld. ExpressVPN is een van de beste als het aan komt op privacy- en veiligheidsbescherming.

Ja, ExpressVPN is duurder dan vele andere aanbieders, maar het is moeilijk om champagne te krijgen op een bierfles budget.

 • Mac
 • iOS
 • Windows
 • Android

30-dagen geld-terug garantie.

NordVPN is nog een gevestigde VPN-provider, bekend om zijn uitstekende service voor een redelijke prijs, waardoor het een uitstekende optie is voor gebruikers met een budget.

Hoewel het aanbieden van snelle verbindingen een tweede natuur is voor deze provider, ontbreekt de wereldwijde serverdekking van deze provider enigszins.

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

30-dagen geld-terug garantie.

Comments are closed.