Amerikaanse Netflix kijken usa

Hoe je in 2019 Amerikaanse Netflix in Nederland kunt kijken met een VPN

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn
Amerikaanse Netflix kijken usa

Al je favoriete tv-series en films op één plek – wie houdt er niet van Netflix!?

Wat de meeste mensen echter niet weten is dat de Netflix-bibliotheek in de Verenigde Staten anders is, zelfs als je een Amerikaans account hebt.

Hoe krijg je toegang tot je favoriete Amerikaanse series terwijl je buiten de Verenigde Staten bent? Met een VPN zoals ExpressVPN .

We leggen het hier allemaal uit.

Netflix, de slimme catalogus waarin al je favoriete films en series bij elkaar verzameld zijn op één plek.

 Met het enorme aantal van 52,77 miljoen abonnees uit de Verenigde Staten was Amerika eind 2017 verantwoordelijk voor bijna de helft van de wereldwijde abonnees van Netflix. 

De uitgebreide catalogus heeft onze manier van leven en onze definitie van ‘tv’ beïnvloed. 

Wat veel mensen zich echter niet realiseren, is dat de Netflix-bibliotheek in Amerika anders is dan in andere landen. 

Als je uit Amerika naar een ander land reist, zul je zien dat je Netflix-account een andere hoofdpagina en een andere bibliotheek gaat tonen; de verschillen zijn behoorlijk groot. 

Met een gemiddeld aantal van 6,7 miljoen nederlanders die per jaar naar het buitenland reizen (gemeten over de afgelopen vier jaar) weten alleen de slimmere reizigers hoe ze de Netflix-barrière kunnen omzeilen.

 In dit artikel geven we aan hoe je in Nederland de Amerikaanse Netflix kunt kijken…

98%
 • Netflix-ondersteuning voor bijna alle apparaten
 • Super snel
 • Niet de goedkoopste VPN dienst
 • Slechts 3 gelijktijdige verbindingen
95%
 • Grote keuze aan serverlocaties
 • Goede prestaties
 • Goede prestaties
 • Dure provider

Elke Land heeft zijn eigen Netflix-aanbod

Netflix aanbod usa

Het zou handig zijn als de Netflix-bibliotheek overal ter wereld hetzelfde zou zijn, vooral voor diegenen die graag reizen. Maar dat is helaas niet het geval. 

De bibliotheek van de Verenigde Staten is vele malen uitgebreider dan die van andere landen, vanwege de verschillende wetten omtrent auteursrecht. 

Landen als Hong Kong, Israël en Indonesië bieden slechts 10% (of zelfs minder!) van de Amerikaanse catalogus.

Elk land heeft haar eigen lijst met beschikbare series en films. Het land met het minste aantal beschikbare series is Marokko, waar slechts 3% van de Amerikaanse bibliotheek beschikbaar is voor de kijkers. 

Vind je dat niet eerlijk? C’est la vie. 

Netflix kan bepaalde series in bepaalde landen niet fysiek aanbieden vanwege de specifieke auteurswetten in elk land. 

Als de rechten op een serie bijvoorbeeld toegekend zijn aan een andere zender, wordt Netflix verboden om de serie legaal aan te bieden via het eigen kanaal. Maar er is een manier om dit te omzeilen…

Met ExpressVPN kun je Netflix USA kijken. 

Waar je ook bent!

Toegang tot Amerikaanse Netflix TV-series en films via:

 • Mac
 • iOS
 • Windows
 • Android
 • Apple TV
 • Fire TV Stick

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

Beasts of No Nation

Wil je iets vinden om te kijken op Netflix zonder een uur lang door films te bladeren? Met duizenden opties tot je beschikking, kun je gemakkelijk vastlopen in een Netflix limbo.

Orange is the New Black Netflix

Netflix gastheer voor enkele van de beste tv-shows ter wereld,. Van originelen als The Good Place en Bojack Horseman tot gesyndiceerde content zoals Archer, Black Mirror en Breaking Bad.

Amerikaanse Netflix in Nederland kijken

De vraag blijft nu: hoe kun je Netflix USA kunt kijken in Nederland?! De fervente reizigers zullen merken dat de Netflix-bibliotheek zelfs bij gebruik van een Amerikaans Netflix account wijzigt in elk land. 

Dit is de manier waarop Netflix nationale licentiebeperkingen forceert. Voor diegenen die zich afvragen hoe je Amerikaanse Netflix-series kunt kijken: ervaren reizigers weten dat een Virtueel private Network de enige manier is.

 Een VPN geeft gebruikers de mogelijkheid om geo-restricties en auteurswetten te omzeilen door met het internet te verbinden via een versleutelde tunnel.

 Deze ‘tunnel’ laat gebruikers verbinding maken met een server in een land naar keuze (wat in dit geval de Verenigde Staten is). Zo kunnen ze het laten lijken dat ze surfen vanuit dat land.

Je zou op die manier bijvoorbeeld vanuit Europa verbinding kunnen maken met een Amerikaanse server, je IP-adres verbergen en toegang kunnen krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek. Dit staat bekend als het ‘geo-spoofen’ van je locatie.

Een VPN is de beste vriend van een reiziger als het aankomt op het streamen van Netflix in het buitenland. Dit is een zeer handige manier om de auteurswetten van het land dat je bezoekt te omzeilen. Dat was het; je weet nu hoe je in het buitenland de Amerikaanse Netflix kunt bekijken!

Beste VPN-dienst voor USA Netflix kiezen

Nu je weet dat een VPN cruciaal is om de volledige Amerikaanse Netflix-bibliotheek weer te geven in Nederland, blijft de vraag welke VPN je moet kiezen. Het aanbod is enorm en wij hebben het onderzoek al voor je gedaan. Door de volgende elementen met elkaar te vergelijken, konden wij bepalen welke VPN-dienst het meest geschikt is voor toegang tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek vanuit Nederland.

Een goede VPN moet:

Dit is uiteraard de belangrijkste factor om op te letten. Met de meeste VPN’s krijg je een foutmelding als je Netflix probeert te gebruiken. Slechts een paar VPN’s kunnen de VPN-blokkade van Netflix omzeilen. Zorg ervoor dat je VPN dit kan

Veel VPN’s vertragen je internetsnelheid. Een goede VPN heeft een minimale impact op de internetsnelheid en pingtijden, waardoor de streaming-ervaring vlot verloopt.

met een ruime keuze aan servers is het minder waarschijnlijk dat je netwerk maximaal belast wordt vanwege het vele verkeer.

dit zorg ervoor dat je geen sporen achterlaat en je je geen zorgen hoeft te maken dat derde partijen met je meekijken.

Het is wel het laatste waar je op zit te wachten: je bent je favoriete serie aan het kijken en opeens stop alles omdat je geen bandbreedte meer over hebt om te streamen. Zoek een VPN die geen maandelijks limiet heeft voor de bandbreedte die je gebruikt.

Sommige VPN’s bieden een merkbaar langzamere verbinding dan een regulier netwerk. Dit is erg frustrerend als je HD content probeert te streamen. Kies een VPN met hoge snelheden, want anders duurt het veel te lang voordat je film volledig geladen is en blijft het steeds bufferen.

Netflix verbetert continu de beveiliging. Kies een VPN met een terugbetalingsgarantie zodat je je geld terug kan vragen als de dienst niet meer met Netflix kan verbinden.

Alleen de Netflix uit de Verenigde Staten bevat de volledige Netflix-bibliotheek. Kies een VPN met Amerikaanse servers zodat je via Amerika kunt verbinden met Netflix en de volledige Netflix-bibliotheek tot je beschikking hebt.

Op een vergelijkbare manier als Netflix zou een VPN-dienst ook moeten toestaan dat meerdere gebruikers tegelijkertijd verbinden.

Wil ja online anoniem zijn? Wil je dat hackers je netwerk niet onderscheppen? Dan adviseren wij een VPN met krachtige encryptie-technologie.

#1 ExpressVPN

ExpressVPN Getest 2018

De beste allround VPN-dienst voor snelheid, privacy en deblokkeren

ExpressVPN is de beste VPN voor Netflix. Het is een van de weinige VPN-aanbieders die op een betrouwbare manier de Netflix firewall weet te omzeilen. Daarnaast biedt het supersnelle verbindingen, AES 256-bit encryptietechnologie van militaire kwaliteit en ongelimiteerde bandbreedte. ExpressVPN biedt meer dan 130 servers in 94 landen, waaronder de Verenigde Staten. Het is wat duurder dan vele concurrenten, maar een gratis VPN voor Netflix bestaat niet. Je kunt ExpressVPN gratis uitproberen vanwege de terugbetalingsgarantie van 30 dagen als je besluit niet voor een langer abonnement te gaan.

#2 NordVPN

NordVPN Review

Met NordVPN geniet je van Netflix terwijl je volledig beschermd bent met versleuteling die voldoet aan militaire standaarden.

NordVPN is een van de meest betrouwbare en veilige VPN-diensten. Het kan de Netflix firewall omzeilen en telt meer dan 1374 servers in 61 landen, waaronder Amerika. Het biedt hoge snelheden, tot 6 gelijktijdige verbindingen, een 256-bit AES encryptie en een OpenVPN protocol. NordVPN garandeert je anonimiteit met een kill switch functie en een CyberSec Ad Blocker. Het bedrijf is gevestigd in Panama, een land zonder wetten voor gegevensbewaring of een nieuwsgierige regering. Dankzij de terugbetalingsgarantie van 30 dagen kun je zelf beslissen of je verder wil met de dienst of niet.

#3 SaferVPN

SaferVPN-website

Eenvoudig te gebruiken apps voor elk apparaat
Eén-klik en naadloze app’s voor al uw apparaten, inclusief een GRATIS, onbeperkte Chrome-extensie.

Zoals de naam al doet vermoeden, is SaferVPN een van de veiligste VPN-netwerken op de markt. Het hanteert een strikt geen-logbestandenbeleid, wat inhoudt dat het geen enkele internetactiviteit bewaart. Het biedt een snel en veilig netwerk met een 256-bit versleuteling en een OpenVPN protocol. Ook geeft het toegang tot 700+ servers in 36+ landen (waaronder de Verenigde Staten), ongelimiteerde bandbreedte en tot 2 gelijktijdige verbindingen. SaferVPN biedt bovendien een Proefperiode aan van 30 dagen met een volledige terugbetaling van je geld.

#4 PrivateVPN

PrivateVPN prijzen
PrivateVPN-website

De beste allround VPN-dienst voor snelheid, privacy en deblokkeren

Ook PrivateVPN is een zero-log VPN met meer dan 80 serverlocaties in 56 landen. Het biedt toegang tot de Amerikaanse Netflix. Over het algemeen zijn de prestaties af en toe wat langzaam, maar dat komt door de 2048-bit AES encryptietechnologie. Je kunt op het PrivateVPN-netwerk vertrouwen en het heeft tevens onbeperkte bandbreedte. Met PrivateVPN kun je genieten van tot 6 gelijktijdige verbindingen en een gratis installatie op afstand. Ook bieden ze een terugbetalingsgarantie van 30 dagen.

#5 VyprVPN

vyprvpn kopen

De beste allround VPN-dienst voor snelheid, privacy en deblokkeren

VyprVPN ondersteunt zeker Netflix in europa, en een vertegenwoordiger van het bedrijf heeft ons verzekerd dat het met alle landen zou moeten werken. Deze provider biedt uitstekende snelheden, vooral als het gaat om downloadsnelheden, wat natuurlijk geweldig is om te streamen.

En de inspanningen op het gebied van beveiliging zijn ook lovenswaardig, met meerdere ondersteunde protocollen, waaronder OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP en Chameleon (de aangepaste oplossing van VyprVPN). Er is ook een NAT-firewall voor extra beveiliging. Privacy-vriendelijk, er is enige registratie bij deze provider: verbindingstijden en IP-adressen worden vastgelegd, wat niet ideaal is voor iedereen.

Er is een gratis proefperiode van 3 dagen als u de provider wilt testen, en dat is handig omdat er onder geen enkele voorwaarde geen terugbetalingen wordt gegeven. Het bedrijf biedt twee prijsplannen met maandelijkse en jaarlijkse facturering. De maandelijkse optie is iets duurder dan de meeste rivalen, dus je kunt het beste het Premium-abonnement kiezen dat de Bang voor je geld biedt (en omvat vijf gelijktijdige verbindingen, het Chameleon-protocol en meer).

Netflix VPN FAQ

Als je Netflix probeert te openen met een proxyserver of een VPN, word je geconfronteerd met een dreigende foutmelding, namelijk: Deze foutmelding zorgt voor veel frustraties onder de Netflix-gebruikers. Veel mensen geven de voorkeur aan een VPN voor het dagelijks gebruik van internet, zelfs als ze geen interesse hebben in content met geo-restricties. Netflix verbiedt echter toegang van alle VPN- en proxyservers.

De enige betrouwbare manier om een Netflix proxy-foutmelding te omzeilen is via een VPN die met Netflix werkt. Ondanks de blokkade van VPN’s, lukt het bepaalde VPN’s nog steeds om Netflix te deblokkeren. Dit gebeurt via geavanceerde cloaking-methodes die zelfs door de firewall van Netflix niet opgemerkt worden. Er zijn geen gratis VPN’s die met Netflix werken en de meeste kleinere VPN-bedrijven hebben het al opgegeven.

Zorg dat je ook je cache en cookies verwijdert. Google houdt je gebruikersgegevens bij, inclusief tijdstempels en locatie-instellingen. Als je tijdens het ontbijt in Australië was, kan je tijdens het middageten niet ineens in New York zijn. Je moet ook uitloggen uit al je Google-accounts en de klok van je computer instellen op dezelfde tijdzone als de server waarmee je gaat verbinden.

The only reliable way to bypass the Netflix proxy error is to use a VPN that works with Netflix. Despite the VPN ban, certain VPNs are still able to unblock Netflix using advanced cloaking methods that even the Netflix firewall can’t detect. No free VPNs work for Netflix, and most smaller VPN companies have long given up trying. Be sure to clear your cache and cookies as well. Google tracks your user data along with time-stamps and location settings. If you were in Australia at breakfast time, you’re probably not in New York for lunch. You should also sign-out of all your Google accounts and set your computer clock to your geo-spoofed time-zone.

Waarom is deze blokkade er eigenlijk? Netflix blokkeert VPN-gebruikers omdat het expres omzeilen van de geografische beperkingen een overtreding is van de algemene voorwaarden. Ook nemen veel overheden wetten aan die de beschikbaarheid van multimedia uit het buitenland reguleren. Veel landen beschikken niet over de benodigde licenties om bepaalde inhoud te mogen tonen. Dit geldt voor de traditionele zenders en kanalen, zoals op tv, maar ook voor de meer recente mediakanalen zoals het de via internet geleverde content van Netflix. Het bedrijf moet voldoen aan deze bepalingen om legaal haar activiteiten te kunnen uitvoeren binnen een territorium.

Gelukkig bestaat er nog altijd een handvol VPN’s die effectief zijn in het deblokkeren van Netflix. Wanneer je buiten Amerika een VPN hanteert, kun je de verbinding via een Amerikaanse server laten lopen en op die manier toegang krijgen tot Netflix-content uit de Verenigde Staten.

VPNS DIE GEEN NETFLIX DEBLOKKEREN

Om je de moeite besparen van het proberen van VPN-diensten die het niet doen, benoemen we bij deze een aantal diensten waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat ze momenteel geen toegang bieden.

VPNS DIE GEEN NETFLIX DEBLOKKEREN
 • Ironsocket
 • UnblockUS
 • Blockess
 • Overplay
 • PureVPN
 • Unotelly
 • VPNSecure
 • StrongDNS
 • AceVPN
 • IPVanish
 • VPN Master
 • Betternet
 • Hotspot Shield
 • Tunnelbear
 • Private Internet Access:
 • BufferedVPN

Vanaf 1 november heeft CyberghostVPN een aantal servers toegevoegd en ze geven aan dat je nu Amerikaanse Netflix kunt kijken in nederland. Je kunt hier een gratis proefversie proberen.

Als je technisch onderlegd bent, of gewoon nieuwsgierig bent, vraag je jezelf wellicht af hoe sommige van deze diensten Netflix kunnen deblokkeren en anderen niet. Het antwoord bestaat uit meerdere factoren, maar het hangt voornamelijk af van het aantal gebruikers dat toegang tot Netflix probeert te krijgen vanaf dezelfde server (hoe meer gebruikers, hoe groter de kans dat het IP-adres als verdacht wordt bestempeld). We mogen aannemen dat Netflix doorgaat met hun anti-VPN beleid en daarom kan elke dienst op elk moment op de zwarte lijst verschijnen. De beste manier om een betrouwbare VPN te vinden die werkt met Netflix is door online onderzoek te doen voordat je een keuze maakt.

VPN’s verbergen je echte locatie door een tunnel te leggen naar een server in een ander land; in dit geval een land waar Netflix-inhoud niet geblokkeerd is. Zolang je een VPN op je computer hebt geïnstalleerd die werkt met Netflix, maakt het niet uit waar je je fysiek daadwerkelijk bevindt. Installeer in Nederland een VPN om Netflix te deblokkeren en je kunt zelfs in Duitsland nog de Amerikaanse Netflix kijken; Netflix zal er nooit achter komen.

Het gebruik van een gratis voor VPN klinkt aantrekkelijk. Gratis VPN’s zijn echter zeer onbetrouwbaar en er zijn er maar heel weinig die de slimme filters van Netflix weten te omzeilen. Ook is het over het algemeen niet aan te raden om een gratis VPN te gebruiken. Een ‘gratis’ dienst heeft haar eigen manier om geld te verdienen. Er zijn gevallen bekend van gratis VPN’s die computers infecteren met malware en persoonlijke informatie doorspelen aan reclamebureaus. Sommige gratis VPN’s hebben bovendien een maandelijks bandbreedtelimiet, waardoor veel Netflix kijken bijna onmogelijk wordt.

Om eerlijk te zijn: de zaken kunnen op elk moment veranderen, dus er is maar één manier om echt zeker te zijn. Probeer na het downloaden van een VPN een serverlocatie. Kan deze Netflix niet deblokkeren? Geef het dan niet meteen op. Blijf beschikbare servers proberen die Netflix kunnen deblokkeren. Als geen enkele server werkt, moet je misschien verder gaan kijken. (Daarom raden wij VPN’s met een terugbetalingsgarantie aan, zoals ExpressVPN.)

Of het gebruik van een VPN voor toegang tot Netflix legaal is, hangt af van je jurisdictie. In sommige landen zijn VPN’s zelf al illegaal, waar je ze ook voor inzet. Zelfs als VPN’s wel legaal zijn, overtreed je nog steeds de Algemene Voorwaarden van Netflix.

Over het algemeen is het gebruik van een VPN niet illegaal. Maar, afhankelijk van welke serie je kijkt en waar je woont, kan het zijn dat je auteurswetten overtreedt.

Het aanschaffen van een toegewijd IP-adres voor toegang tot Netflix kan nuttig zijn, maar het hangt af van de VPN-dienst waar je je op abonneert. Als je bijvoorbeeld een klant van ExpressVPN bent, heb je geen vast IP-adres nodig. Inloggen in de VPN-server is genoeg om Netflix te bekijken. Gebruik je echter TorGuard VPN? Dan moet je een vast IP-adres kopen. Dit komt omdat de reguliere VPN-dienst Netflix niet kan deblokkeren.

Aangezien ze een niet-versleutelde manier hanteren om verkeer van server naar server te verplaatsen, zijn de mechanismen van proxydiensten over het algemeen minder verfijnd dan volwaardige VPN’s. Als een van bovenstaande opties niet werkt, is het zeer onwaarschijnlijk dat een eenvoudige proxydienst wel werkt.

In theorie kun je de Tor-browser gebruiken voor het deblokkeren van Netflix. De meeste VPN’s hanteren grote blokken IP-adressen die eenvoudig te identificeren zijn en dus eenvoudig te blokkeren zijn door Netflix. Tor gebruikt een breder bereik aan exit nodes, waarmee je de Netflix-firewall zou moeten kunnen omzeilen.

Tor is echter berucht om de langzame verbindingen en het streamen van HD-video’s is bijna onmogelijk. Bovendien heeft Tor een beperkte bandbreedte, dus het heeft invloed op andere Tor-gebruikers als je het gebruikt om te streamen.

Wat is de geschiedenis van Netflix-blokkades?

Netflix verweert zich de afgelopen twee jaar flink tegen het omzeilen van geo-restricties. Hier zal niet zomaar een einde aan komen, tot de dag waarop ze een manier vinden om dezelfde content wereldwijd beschikbaar te maken.

Dit is wat er tot nu toe is gebeurd:

 • 01/01/2016 Het nieuws wordt bekend – Netflix gaat het gebruik van VPN’s aanpakken.
 • 22/01/2016 Netflix begint met het actief blokkeren van VPN’s en SmartDNS-diensten.
 • 27/01/2016 Netflix geeft Amerikaanse content vrij in Amerikaanse militaire bases overal ter wereld.
 • 7/03/2016 Een Netflix-update zorgt ervoor dat VPN’s niet meer werken via de Android-app. Haal opgelucht adem – er is een oplossing.
 • 19/04/2016 Netflix ontzegt nog meer VPN’s de toegang, wat tot woede lijdt onder Canadese gebruikers.
 • 06/2016 Nogmaals voert Netflix een grootschalige actie uit tegen VPN’s. Ze blokkeren meer IP-adressen en dwingen gebruikers om alternatieven te zoeken (wees gerust, alles in deze gids werkt nog steeds).
 • 01/2017 IPVanish is aan de beurt en werkt niet meer voor het deblokkeren van Netflix. Helaas.

USA Netflix Deblokkeren

Uiteindelijk is het simpel: als je al je favoriete series en shows in het buitenland wilt zien, zonder met een slakkengang te streamen, is een krachtige VPN de enige oplossing. VPN-aanbieders spelen een constant kat-en-muis spel met Netflix. Een VPN of server die vandaag werkt, kan morgen niet meer werken. Er worden steeds meer servers en IP-adressen toegevoegd aan de bibliotheken van de VPN’s, waarmee ze proberen te voorkomen dat Netflix ze blokkeert. Raak niet achterop; zorg dat je op de hoogte blijft en gebruik een veilige VPN voor toegang tot Netflix. Veel plezier met het streamen!

Veilig Popcorn Time

YouTube Deblokkeren

VPN om Kodi te deblokkeren

Comments are closed.