Netflix USA KIJKEN

Amerikaanse Netflix kijken in Nederland - USA Aanbod

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Netflix USA KIJKEN

Als je een beetje als ons bent, is een van je favoriete bezigheden Netflix & Chill. En ben je waarschijnlijk ook gefrustreerd over het feit dat de films en serie’s die we in Nederland krijgen, veel minder zijn dan wat er in de Verenigde Staten beschikbaar is.

Hoewel we het niet erg vind om maandelijks te betalen voor alle series en films die we op Netflix kunnen bekijken, vind wij ook dat we zoveel mogelijk waarde moet halen uit onze zuurverdiende centen. Zou het niet geweldig zijn om toegang te hebben tot de volledige Netflix Bibliotheek? (zelfs Amerikaanse Netflix!)

In dit artikel zallen we u vertellen hoe u eenvoudig toegang kunt krijgen tot het Amerikaanse Netflix-aanbod door een NetflixVPN (Virtual Private Network) te gebruiken. Zoals ExpressVPN en NordVPN . We zullen u ook vertellen welke VPN-dienst de beste is om Netflix USA te deblokkeren.

Amerikaanse Netflix Kijken Vandaag.

U hoeft niet te verhuizen om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek, u hebt alleen een VPN nodig, maar niet alle VPN’s werken.

 

We hebben veel VPN’s getest en ExpressVPN is het meest betrouwbaar voor toegang tot de Amerikaanse Netflix  en vele andere landen.

 

Het is ook zeer snel, dus je kunt in HD binge zonder dat je video hapert.

ExpressVPN heeft een geld-terug-garantie van 30 dagen, dus je kunt het zonder risico uit proberen.
 • Android
 • Apple TV
 • Fire TV Stick
 • Mac
 • iOS
 • Windows

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

Top 5 vpn's om Netflix te kijken

Na uitgebreide tests hebben de volgende 5 VPN’s het recht verdiend de beste VPN’s te worden genoemd voor het bekijken van Amerikaanse Netflix. Voor degenen onder u die niet kunnen wachten, hier is een TL; DR samenvatting:

ExpressVPN
4.5/5

1# ExpressVPN Review:
Beste VPN voor Netflix USA. De uitgebreide wereldwijde dekking van de provider biedt optimale Netflix-toegang in tal van landen en de snelle verbindingen kunnen de HD-streams van de service eenvoudig verwerken.

NordVPN-logo
4.3/5

2# NordVPN Review: 
Beste optie voor je budget op deze lijst. Biedt een bovengemiddelde serverdekking over de hele wereld, evenals geweldige app-ondersteuning voor meerdere platformen.

cyberghost-vpn
4/5

3# CyberGhost:
Biedt eenvoudig te gebruiken apps,
waardoor het een uitstekende optie is voor beginnende VPN-gebruikers die alles eenvoudig willen houden.

PrivateVPN
3.5/5

4# PrivateVPN 
Werkt goed met een tal van streaming-diensten,
Inclusief Netflix. Snelle verbindingssnelheden compenseren een minder dan indrukwekkend servernetwerk. Geweldige klantenservice.

3/5

5# Surfshark:
betrouwbaar voor het deblokkeren van Netflix,
Amazon Prime en andere streaming diensten, waardoor het een goede optie is voor filmliefhebbers.

VPN-providers hebben allemaal hun eigen sterke en zwakke punten. Sommige providers bieden supersnelle verbindingen, terwijl anderen uitgebreide ondersteuning voor meerdere platforms of een brede wereldwijde serverdekking hebben.

Is het Netflix-aanbod van Amerika groter dan die van Nederland?

Jep de Amerikaanse Netflix Bibliotheek Is 4X groter dan die van Nederland

Hoewel het waar is dat uw Netflix-login werkt in elk land waar de streaming dienst beschikbaar is, heeft u geen toegang tot dezelfde Netflix aanbod als in uw eigen land.

Wanneer “https://netflix.com” wordt ingevoerd in een browser of de Netflix-app wordt gebruikt om verbinding te maken met Netflix, wordt de kijker automatisch doorgestuurd naar de lokale versie van Netflix. Eenmaal ingelogd, merkt de gebruiker dat een groot deel van de beschikbare inhoud anders is dan wat ze thuis gewend zijn.

Dit is niet alleen een geval waarin Netflix opzettelijk is. In plaats daarvan volgen ze alleen de regels die zijn vastgelegd in hun licentieovereenkomsten met hun content providers.

Heeft elk land zijn eigen Netflix Aanbod

Video afspelen

De films en serie’s die je op Netflix kijkt, zijn gelicenseerd (gehuurd) van filmstudio’s en televisienetwerken.

Wanneer Netflix een licentieovereenkomst met een provider ondertekent, geeft het contract de regio’s aan waarin Netflix de inhoud mag streamen. Films en programma’s die beschikbaar zijn in de Verenigde Staten, zijn dus niet altijd beschikbaar in de rest van de wereld (hoewel er enige overlapping is in het aanbod).
Als Netflix niet probeert deze regionale kijkbeperkingen af te dwingen, ontvangen ze brieven van film- en tv- advocaten die die niet kunnen lachen over zulke zaken.

Amerikaanse Netflix aanbod Geblokkeerd?

Wanneer uw computer, mobiele apparaat of een ander type apparaat verbinding maakt met internet, krijgt het een IP-adres toegewezen.
Dit adres werkt als uw postadres in de fysieke wereld en biedt een referentiepunt, waarmee wordt aangegeven waar informatie wordt verzonden en ontvangen door jou apparaat.

Verbinding maken met NetflixUSA

Dit is wat er gebeurt als je verbinding probeert te maken met Amerikaanse Netflix

wat er gebeurt als je verbinding maakt met Netflix

Elk land krijgt een reeks IP-adressen toegewezen voor aangesloten apparaten, die de locatie van het apparaat aangeven.

Netflix kent de IP-adressen die aan elk land zijn toegewezen en kan de locatie van een kijker detecteren door het IP-adres te lezen van het apparaat dat verbinding maakt met de service. Vervolgens wordt de kijker doorgestuurd naar het Netflix-aanbod van het juiste land (en enkel de inhoud van dat land).

Netflix blokkade Omzeilen.

Wat is een VPN

Een Virtual Private Network (VPN) is misschien wel de beste manier om de privacy van een internetgebruiker te beschermen, omdat je online activiteiten en gegevens uit de handen blijven van nieuwsgierige personen.

Een VPN bestrijkt de internettoegang van een gebruiker in een gecodeerde beveiligingslaag, zodat alle online activiteiten – inclusief bijbehorende persoonlijke en zakelijke informatie – worden beschermd tegen derden, zoals de overheid uw ISP…

hoe werkt een netflix vpn (1)

Een VPN kan ook de (echte) locatie van een gebruiker verbergen, waardoor het lijkt alsof hun verbinding afkomstig is van een andere plaats dan waar ze zich fysiek bevinden. 

Dit de waarom een VPN de perfecte tool is om Amerikaanse Netflix-inhoud te deblokkeren.

Hoe krijgt een VPN toegang tot Netflix-USA

Hoe kunt u een VPN gebruiken om verbinding te maken met Amerikaanse Netflix-inhoud

Eerst laadt u uw favoriete VPN-app op het apparaat van uw keuze. Vervolgens selecteert u een VPN-server in de VS en maakt u verbinding met de VPN-service. Hiermee wijst u een Amerikaans IP-adres toe aan uw internetverbinding.

U maakt vervolgens verbinding met Netflix, die ervan uit gaat dat u zich in de Verenigde Staten bevindt. De service leidt vervolgens uw verbinding naar de inhoud van Red, White and Blue.

Vroeger was het bovenstaande een waterdichte manier om Netflix-content van een ander land te bekijken, maar de streaming gigant heeft ondertussen door wat vele van ons elke dag aan het doen zijn.

Netflix houdt nu in de gaten hoeveel kijkers een enkel adres gebruiken, wat erop kan wijzen dat die gebruikers zijn verbonden via een VPN-server. Netflix blokkeert vervolgens het IP-adres van die server voor toegang tot de dienst.

Wanneer dit gebeurt, stelt de VPN-provider in het beste geval nieuwe servers op,  die nieuwe IP-adressen hebben , waardoor hun gebruikers weer toegang krijgen tot Amerikaanse Netflix … tenminste totdat Netflix de nieuwe IP’s opmerkt en de dans opnieuw begint.

Netflix is zo goed geworden in het detecteren en blokkeren van VPN-servers dat veel VPN-providers hebben opgegeven om de streaming dienst bij te houden. Dit geldt met name voor VPN-providers met beperkte middelen.

Sommige VPN-providers blijven “the good fight “vechten, maar reageren te traag wanneer hun IP-adressen worden geblokkeerd.

Er zijn echter nog steeds VPN-providers die het wel goed doen en snel reageren op blokkades, ze zetten nieuwe servers en IP’s op wanneer dat nodig is.

De beste hiervan is ExpressVPN.

VPN verbinding

#1 Amerikaanse Netflix kijken met ExpressVPN

Video afspelen

ExpressVPN (review) biedt de beste manier om verbinding te maken met het Amerikaanse Netflix aanbod uit Nederland. Het bedrijf maakt gebruik van hun brede servers om de lijnen naar Netflix USA open te houden voor hun klanten.

De website van de VPN dienst bevat een schat aan informatie over hoe u het meest kunt halen uit uw Netflix-abonnement, met informatieve veelgestelde vragen, tal van tips en trucs en zelfs links naar browser-extensies, allemaal ontworpen om Netflix-binge-sessies te optimaliseren.
 • Android
 • Apple TV
 • Fire TV Stick
 • Mac
 • iOS
 • Windows

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

ExpressVPN Verbindings Snelheid

Verbindingssnelheid is een topprioriteit bij als je een een VPN zoekt voor video streaming. ExpressVPN biedt verbindingen die 80% sneller meten dan de meeste ISP-snelheden. Dat is meer dan voldoende bandbreedte om Netflix’s vereisten voor verbindingssnelheid te dekken.

ExpressVPN maakt het ook gemakkelijk om de snelste VPN-server te vinden dankzij de ingebouwde snelheidstest van de app, die snel de best presterende server detecteert.

Verbindingssnelheid Expressvpn

ExpressVPN Multi Platform Ondersteuning

Ik durf erop te wedden dat je over meerdere apparaten beschikt die de mogelijkheid bieden om van Netflix-inhoud te genieten. 

ExpressVPN heeft een native app alle populaire platforms.

ExpressVPN Prijs

Zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

ExpressVPN Klantenondersteuning

We zouden nooit technische problemen wensen aan onze lezers. Maar de kans is groot dat u af en toe een vraag stelt aan de medewerkers van de klantenservice van uw VPN-provider. Wanneer je dat doet, is het fijn om te weten dat je een snel en goed geïnformeerd antwoord zult ontvangen.

ExpressVPN biedt een 24/7 chat-optie voor ondersteuning, evenals een tracking systeem voor tickets en een ondersteuningsbibliotheek voor zelfbediening.

ExpressVPN server-aanbod

Nederlandse Netflix-liefhebbers hebben dankzij de wereldwijde serverdekking van ExpressVPN toegang tot hun favoriete films en tv-series, ongeacht hun locatie. 1.500+ servers in 94 landen bieden een wereld aan mogelijkheden voor ExpressVPN-gebruikers.

ExpressVPN Privacy

ExpressVPN is gevestigd op de British Virgin Islands, waar ze geen eisen stellen aan VPN’s als het gaat om het bewaren van gegevens. Hierdoor kan ExpressVPN een strikt “geen logboeken” -beleid volgen, dus er zijn geen gegevens over wat u online doet.

U kunt ook met Bitcoin betalen om uw betalingsgegevens te beschermen.

Tot slot ExpressVPN

Als je genoeg hebt van de Nederlandse Netflix aanbod, kun je profiteren van ExpressVPN’s mogelijkheid om Amerikaanse Netflix te kijken.

Snelle verbindingen, uitgebreide wereldwijde server dekking, optimale privacybescherming en klantgerichte ondersteuning dragen allemaal bij aan de beste beschikbare methode om  te genieten van Amerikaanse Netflix.

Netflix gastheer voor enkele van de beste tv-shows ter wereld,. Van originelen als The Good Place en Bojack Horseman tot gesyndiceerde content zoals Archer, Black Mirror en Breaking Bad.

Wil je iets vinden om te kijken op Netflix zonder een uur lang door films te bladeren? Met duizenden opties tot je beschikking, kun je gemakkelijk vastlopen in een Netflix limbo.

Beste VPN voor Amerikaanse Netflix

Amerikaanse Netflix Kijken NordVPN

NordVPN Review

NordVPN is de beste VPN voor Netflix-abonnees die liever geld uitgeven aan entertainment dan hun VPN-provider. 

Lees onze volledige recensie van NordVPN.

 • Servers in 60 landen
 • Voldoende snelheid
 • 256-bit encryption
 • Goede prijs
 • De app-interface kan beter
 • Beter geschikt voor een kantoor dan thuis

NordVPN werd tweede in deze roundup dankzij het grote aantal NetflixUSA VPN-servers, uitstekende ondersteuning voor meerdere platformen en lage prijzen.

Deze provider biedt toegang tot Amerikaanse Netflix, Canadese, Japanse, het Verenigd Koninkrijk, Franse en Italiaanse bibliotheken. NordVPN heeft een nuttige NetflixUSA-pagina op hun website, die informatie geeft over het gebruik van hun dienst om toegang te krijgen tot de streamingdienst.

De provider deblokkeert ook Amazon Prime Video, Hulu en BBC iPlayer.

De 5.100+ servers van de provider zijn verspreid over 60 landen. De provider stelt voor om de servers te gebruiken die staan vermeld op de pagina die we hierboven heb genoemd om toegang te krijgen tot Netflix.

NordVPN biedt de derde beste verbindingssnelheden in deze top 5-lijst en levert vloeiende HD-streams van de Netflix-servers, met weinig tot geen wachten tot de actie begint.

Die verbindingen zijn versleuteld met bescherming op militair niveau en een kill-schakelaar zorgt ervoor dat je verbinding nooit zal worden blootgesteld.

Je privacy is in goede handen bij NordVPN , dankzij het strenge no-logs-beleid van de provider en de bereidheid om crypto-currency als betaling te accepteren.

De meeste populaire app-platformen dankzij de multi-platform app-ondersteuning van de provider, inclusief apps van iOS, Android, macOS, Linux en Windows. Chrome- en Firefox-gebruikers worden beschermd dankzij extensies voor beide browsers.

Tot 6 gelijktijdige verbindingen zijn toegestaan onder één gebruikersnaam.

NordVPN Review

Amerikaanse Netflix Kijken CyberGhost

CyberGhost voor mac

CyberGhost is de snellste optie voor Netflix kijkers.  Een geld-terug-garantie van 45 dagen zonder risico is beschikbaar.

 Lees onze volledige recensie van CyberGhost.
 • Streaming-geoptimaliseerde servers op verschillende locaties
 • Snelste verbindingssnelheden op deze lijst
 • Geen logboeken bijgehouden, accepteert Bitcoin
 • Kan niet alle streamingproviders deblokkeren

CyberGhost heeft streaming toegewijde servers die Amerikaanse Netflix deblokkeren 

Daarnaast staan de bibliotheken van , het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk en Polen. ook tot u beschikking. Die servers kunnen ook Amazon Prime Video en Hulu deblokkeren. 

De wereldwijde dekking van de provider is gemiddeld, met 3700 servers in 60 landen.

CyberGhost is de nummer één als het gaat om verbindingssnelheden en de verbindingen van de provider kunnen gemakkelijk 4K Netflix-aanbod streamen. Die verbindingen zijn goed beveiligd met 256-bit codering en een kill-schakelaar.

De privacybescherming van de provider is uitstekend, dankzij zowel het strenge no-logs-beleid als de Bitcoin-betalingsoptie.

Apps zijn beschikbaar voor Android, Android TV, iOS, macOS en Windows-platforms. Browseruitbreidingen beschermen Chrome- en Firefox-browsergebruikers.

Andere apparaten kunnen worden beschermd via uw router dankzij de uitstekende router compatibiliteit van de provider. Die functie helpt ook als u meer dan de 7 gelijktijdige verbindingen nodig hebt die de service toestaat.

CyberGhost Review

Amerikaanse Netflix Kijken PrivateVPN

PrivateVPN prijzen

PrivateVPN deblokkeert Netflix in vele landen en levert 4K-compatibele verbindingen op maximaal 6 apparaten tegelijk. Hun servers aantal  is laag. 

Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen beschikbaar. 

 • Amerikaanse Netflix-toegang in meerdere landen
 • 2e snelste verbindingssnelheid in onze top 5
 • Tot 6 gelijktijdige verbindingen
 • Ondersteuning voor meerdere platforms kan beter
 • Weinig Servers

PrivateVPN staat op de vierde plaats in deze top 5 dankzij de snelle verbindingen en betrouwbare toegang tot Amerikaanse  Netflix en andere streamingdiensten.

Netflix en andere streamingdiensten (waaronder Hulu, Amazon Prime, HBO en BBC iPlayer) zijn slechts een paar klikken verwijderd van PrivateVPN. De provider heeft servers in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Japan en vele anderen die streaming diensten kunnen deblokkeren.

Hoewel hun server-aantal van 150+ nogal minuscuul is vergeleken met Expressvpn, zijn ze goed verspreid, in 60 landen.

PrivateVPN levert de op twee na snelste verbindingen op deze top 5-lijst, en biedt HD- en 4K-geschikte streams zonder zweet. Hun goed versleutelde, kill-switch-beveiligde verbindingen hebben geen beperkingen voor bandbreedte of datalimiet

Uw online identiteit wordt beschermd dankzij het No-Logs-beleid van PrivateVPN en Bitcoin is hier welkom, zodat u volledig anoniem kunt blijven.

U kunt Tot 6 apparaten tegelijk in loggen op de  service, met macOS-, iOS-, Windows- en Android-apparaten. (Als 6 verbindingen niet genoeg zijn, kunt u al uw apparaten beveiligen via de uitgebreide router compatibiliteit van de provider.)

Kodi-kijkers kunnen hun binge-sessies ook beschermen dankzij de add-on van PrivateVPN.

PrivateVPN Review

Amerikaanse Netflix Kijken Surfshark

CyberGhost voor mac

Surfshark is een opkomende VPN-provider die uitstekende toegang biedt tot  het Netflix  aanbod van USA, ondanks een enigszins beperkt aantal servers wereldwijd. Het onbeperkte gelijktijdige verbindingenbeleid van de provider is perfect voor grote gezinnen. 

Er is een geld-terug-garantie van 30 dagen beschikbaar.

Lees onze volledige review van Surfshark.

 • Maakt verbinding met Netflix uit verschillende landen
 • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
 • Bitcoin en no-logs privacybescherming
 • Weinig server dekking
 • Laagste Verbindingssnelheden van deze top 5

Surfshark nam de 5e en laatste plaats in deze “top 5” lijst dankzij zijn vermogen om Netflix in vele landen te deblokkeren en zijn uitstekende privacy.

Deze provider kan Netflix-USA deblokkeren en een hand vol andere landen. Bovendien opent het de toegang tot Amazon Prime Video (in de VS), HBO Go en BBC iPlayer.

De wereldwijde serverdekking van de provider van 500+ servers in meer dan 50 landen is een beetje weinig in vergelijking met alle andere providers op deze lijst.

Hoewel de verbindingssnelheden van Surfshark de langzaamste zijn op deze lijst, zouden HD-videostreams nog steeds snel en soepel moeten verlopen. Die verbindingen zijn 256-bit gecodeerd en de apps van de provider bieden een kill-switch en ad-blocking.

Maak je geen zorgen over je privacy, want het bedrijf uit de British Virgin Islands houdt helemaal geen logboeken bij en accepteert Bitcoin om je betalingsgegevens anoniem te houden.

App-ondersteuning is hier goed, met native apps voor de platforms Linux, iOS, Android, Windows, macOS en Fire TV. Gebruikers van Firefox en Chrome-browsers kunnen gebruik maken van de extensions op beide platforms.

Je kunt al je vrienden en familie uitnodigen om Netflix-aanbod van andere regio’s te bekijken dankzij de onbeperkte gelijktijdige verbindingen van Surfshark.

Surfshark Review

Wat kan een VPN nog meer.

Naast het deblokkeren van Netflix-inhoud kan een VPN ook andere typen geografisch beperkte inhoud deblokkeren. Dit zijn andere streamingdiensten, zowel video, muziek, evenals game-arena’s en in-app-content die gamers normaal niet kunnen gebruiken.

Een VPN voorkomt ook verbindingsbeperking en zorgt ervoor dat uw internetserviceprovider uw verbindingssnelheden niet vertraagt, gewoon omdat u een streamingdienst bekijkt, zoals Netflix.

Daarboven op leiden VPN’s uw internetverkeer door een gecodeerde tunnel, waardoor buitenstaanders uw online activiteiten niet kunnen volgen.

De coderingsfunctie maakt een VPN een uitstekende methode om uw online winkelen, bankieren en andere online activiteiten te beschermen wanneer u een onbeschermde Wi-Fi-hotspot gebruikt, zoals die te vinden is in coffeeshops, hotels en andere openbare locaties.

Netflix us kijken met een gratis VPN

Kan ik met een gratis VPN Netflix USA kijken in Nederland?

In een woord? “Nee.”

Netflix blijft zeer waakzaam voor gebruikers die via een VPN verbinding maken met hun service.

Wanneer Netflix een groot aantal kijkers detecteert die verbinding maken via een enkel IP-adres, nemen ze de activiteit nauwkeurig onder de loep. Als ze ontdekken dat het IP-adres bij een VPN-provider hoort, blokkeren ze het adres.

Netflix doet dit niet om gewoon een zakelijke eikel uit te hangen. In plaats daarvan vereisen hun content contracten met verschillende televisie- en filmstudio’s dat ze de toegang tot content blokkeren van buiten een gelicentieerd gebied.

Wanneer Netflix het IP-adres van een VPN-server blokkeert, is het aan de VPN-provider om nieuwe IP-adressen toe te voegen om de toegang tot de streamingprovider opnieuw in te schakelen. Wanneer Netflix ontdekt dat de nieuwe adressen eigendom zijn van een VPN, blokkeren ze die en begint de vicieuze cirkel opnieuw.

Dit heen en weer vereist dat een VPN diepe zakken heeft om in het spel te blijven spelen. Denk je echt dat gratis VPN-providers diepe zakken hebben? (Het antwoord dat we zoeken is “nee, nee, dat hebben ze niet.”) Gratis VPN’s bieden simpelweg geen betrouwbare toegang tot Amerikaanse Netflix.

Andere redenen om geen gratis VPN-service te gebruiken, hebben te maken met privacy en comfort.

Als het gaat om privacy, zult u het gewoon niet hebben met veel gratis VPN’s. Die zogenaamde “gratis” providers hebben verborgen kosten en u betaalt die kosten met uw privacy.

Veel gratis VPN’s volgen uw online activiteiten en verkopen uw waardevolle informatie vervolgens aan adverteerders en andere.

Op comfort zult u merken dat veel gratis VPN’s u in een wachtrij plaatsen voordat u verbinding kunt maken met een van hun servers.

Wanneer u vervolgens verbinding mag maken, is de server selectie beperkt. Die servers bevinden zich niet noodzakelijk in het land waar uw gewenste Netflix-inhoud zich bevindt.

Wij vermijden gratis VPN-providers zoals de pest, maar dat ben wij gewoon. Misschien heb je meer geluk dan ons. Vraag je wel eerst af is dat het risico waard

Goede Netflix-VPN kiezen:

Dit is uiteraard de belangrijkste factor om op te letten. Met de meeste VPN’s krijg je een foutmelding als je Amerikaanse Netflix probeert te gebruiken. Slechts een paar VPN’s kunnen de VPN-blokkade van Netflix omzeilen. Zorg ervoor dat je VPN dit kan

met een ruime keuze aan servers is het minder waarschijnlijk dat je netwerk maximaal belast wordt vanwege het vele verkeer.

dit zorg ervoor dat je geen sporen achterlaat en je je geen zorgen hoeft te maken dat derde partijen met je meekijken.

Het is wel het laatste waar je op zit te wachten: je bent je favoriete serie aan het kijken en opeens stop alles omdat je geen bandbreedte meer over hebt om te streamen. Zoek een VPN die geen maandelijks limiet heeft voor de bandbreedte die je gebruikt.

Sommige VPN’s bieden een merkbaar langzamere verbinding dan een regulier netwerk. Dit is erg frustrerend als je HD content probeert te streamen. Kies een VPN met hoge snelheden, want anders duurt het veel te lang voordat je film volledig geladen is en blijft het steeds bufferen.

Netflix verbetert continu de beveiliging. Kies een VPN met een terugbetalingsgarantie zodat je je geld terug kan vragen als de dienst niet meer met Netflix kan verbinden.

Alleen de Netflix uit de Verenigde Staten bevat de volledige Netflix-bibliotheek. Kies een VPN met Amerikaanse servers zodat je via Amerika kunt verbinden met Netflix en de volledige Netflix-bibliotheek tot je beschikking hebt.

Op een vergelijkbare manier als Netflix zou een VPN-dienst ook moeten toestaan dat meerdere gebruikers tegelijkertijd verbinden.

Wil je online anoniem zijn? Wil je dat hackers je netwerk niet onderscheppen? Dan adviseren wij een VPN met krachtige encryptie-technologie.

VPNS DIE GEEN AMERIKAANSE NETFLIX KUNNEN DEBLOKKEREN

 • Ironsocket
 • UnblockUS
 • Blockess
 • Overplay
 • PureVPN
 • Unotelly
 • VPNSecure
 • StrongDNS
 • AceVPN
 • IPVanish
 • VPN Master
 • Betternet
 • Hotspot Shield
 • Tunnelbear
 • Private Internet Access:
 • BufferedVPN

Tot slot

Het is een grote, wonderlijke wereld – een wereld vol Netflix-content.

Door een VPN te gebruiken – zoals onze # 1-keuze, ExpressVPN – kunt u de inhoud van uw eigen land en vele andere regio’s bekijken. 

Ik heb altijd “Is not it Romantic” willen zien met een Roemeense soundtrack. En jij? 

Comments are closed.