VPN voor Mac OS

Beste Mac VPN 2019

Blijf veilig wanneer u online bent met een Mac VPN 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Beste Mac VPN

Als Mac-gebruiker bent u gewend aan software van hoge kwaliteit, die gebruiksvriendelijk is , dankzij de Apple OS. U wilt dus zeker een VPN die op dezelfde manier presteert, daarom heeft u de beste VPN nodig voor uw MacBook 

Dus wat kan een VPN precies voor u doen?

Mogelijk wilt u uw gegevens beveiligen tegen onbeveiligde Wi-Fi-netwerken, zoals in cafés, hotels of luchthavens.

U maakt zich misschien zorgen dat uw internetserviceprovider (ISP) uw browsegeschiedenis registreert. 

Misschien wilt u de geografische beperkingen voor online games omzeilen. 

Of u wilt gewoon Amerikaanse netflix kijken van uit Nederland 

Een VPN zorgt ervoor dat het lijkt alsof je ergens bent ingelogd dan waar je al dan niet bent. 

Je kan vanuit de bib in amsterdam aan het surfen zijn terwijl iedereen denkt dat je in Miami bentdus een geweldig hulpmiddel in al die scenario’s.

Maar er zijn natuurlijk veel VPN’s om uit te kiezen. Dat is de reden waarom we ze hebben getest en specifiek hebben afgestemd op het beste voor Mac-gebruikers.

De beste Mac VPN van 2019​

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

NordVPN-logo
4.3/5

# 3

3.4/5

ExpressVPN voor MAC OS

ExpressVPN Installeren op Mac os
 • Eenvoudig te gebruiken Mac-app
 • Super snel
 • Niet de goedkoopste
 • Slechts 3 gelijktijdige verbindingen

Beste all-round VPN voor Mac

ExpressVPN is onze eerste keuze voor de beste all-round VPN voor de Mac. Deze toegewijde Apple-app van ExpressVPN is intuïtief en zeer gebruiksvriendelijk, met een optie om met één klik verbinding te maken, evenals enkele geavanceerde opties.

Het gebruikt standaard 256-bit-encryptie via OpenVPN. De app wordt geleverd met een kill-switch en split-tunneling-functionaliteit.

Er is ook een zeer goede iOS-app en Safaribrowser extension, dus je krijgt een complete Apple VPN-ervaring. Geweldige snelheden, een gunstig privacybeleid en 24/7 klantenondersteuning maken een uitstekend Mac VPN dienst.

ExpressVPN heeft snelle VPN-servers in 94 landen met onbeperkte bandbreedte. Dit is een goede keuze voor iedereen die VPN gebruikt voor P2P-verkeer of voor het deblokkeren streaming-diensten zoals NetflixUSA.

Deze provider is een beetje duurder dan de meeste VPN’s, maar het is een goede aanvulling voor diegenen die de beste ervaring willen voor hun Mac. ExpressVPN komt niet met een gratis proefversie, maar er is een 30-dagen geld-terug garantie om u gerust te stellen.

ExpressVPN biedt drie prijsplannen, waarbij het 12-maandenplan de beste waarde biedt (u krijgt een extra drie maanden gratis).

ExpressVPN Review

BESTE VPN VOOR DE MAC: 

ExpressVPN is de beste optie voor het beschermen van je Mac. De provider biedt eenvoudig te gebruiken apps, snelle verbindingen, strakke codering en optimale privacybescherming. Geweldig voor torrenting. 30-dagen geld terug garantie.

NordVPN voor MAC OS

NordVPN voor Mac
 • Dubbele gegevenscodering
 • Goede prestatie
 • Enkele irritaties met de interface

Eenvoudig en veilig

Als het gaat om beveiliging, doet NordVPN het als geen ander. De eigen ‘Double VPN’-technologie versleutelt gegevens twee keer, met andere woorden, het geeft uw gegevens door via twee afzonderlijke VPN-servers om de zaken nog veiliger te houden- er zijn ook extra beveiligingsopties zijn zoals gecodeerde chat, webproxy-extensions enzovoort.

De clients van NordVPN voor zowel macOS als iOS zijn vrij eenvoudig in vergelijking met andere, maar het simpel houden van dingen kan voordelig zijn voor beginners. Deze provider is ook P2P-vriendelijk en heeft een strikt ‘zero logs’-beleid. Prestaties waren iets boven het gemiddelde in onze testen.

Er is een gratis proefversie van 7 dagen.

NordVPN Review

BUDGETVRIENDELIJKE MAC VPN:

NordVPN levert eersteklas VPN-bescherming voor een budgetprijs. Ik raad NordVPN aan aan Mac-gebruikers die een paar euro willen besparen. De service levert bovengemiddelde verbindingen en uitstekende privacybescherming, samen met optimale klantenondersteuning. 30-dagen geld terug garantie.

CyberGhost voor Mac OS

CyberGhost voor mac
 • Clients hebben meer dan genoeg smart features
 • Goede prestatieniveau
 • ondersteund Torrents
 • Enkele irritaties met de interface

Mac-software rijk aan functies

“Digitale anonimiteit speciaal ontworpen voor uw Mac”. Het is een verleidelijke tagline van de CyberGhost-provider van VPN. Maar CyberGhost maakt het waar. Laten we beginnen met de basis: meer dan 3700 servers verspreid over 60 landen, geen bar op torrents en een aantal echt handige live chat-ondersteuning als je ooit in de problemen komt.

Gegarandeerd geen logs, strenge encryptie en een trigger-happy killswitch voor eventuele inbreuken op de beveiliging. Maar het zijn de kleine extra’s die ervoor zorgen dat CyberGhost zich onderscheidt van de rest. Wilt u Netflix, Hulu, BBC iPlayer, YouTube of iets anders deblokkeren ? Geen zorgen, CyberGhost verbind u automatisch met de server die het beste is voor het doel dat je wilt bereiken. Het kan ook advertenties, trackers en malware websites blokkeren.

Als we één kritiek hebben, is het dat de gebruikersinterface enkele aanpassingen en optimalisaties kan gebruiken. Soms is deze VPN niet de gemakkelijkste om te navigeren. En er was soms een verstopping, die leidde tot lagere snelheden van servers in de verre uithoeken van de wereld. Het is echter nog steeds de moeite waard om te overwegen.

cyberghost Review

BESTE VPN VOOR STREAMEN EN GAMEN: 

CyberGhost levert de beste snelheden voor het streamen van content, online gaming en het downloaden van bestanden (hoewel het de P2P-activiteit beperkt tot bepaalde servers). Een geld-terug-garantie van 45 dagen .

IPVanish voor Mac OS

IPVanish voor Mac
 • Fantastische prestaties
 • No logs Beleid
 • Geen gratis proefperiode
 • Trage ondersteuning

Goed gebalanceerde Mac VPN

De Mac-app van IPVanish heeft een handig ontwerp en een paar welkomstopties, zoals een kill-schakelaar en automatische IP-switching. Deze VPN is razendsnel en je krijgt automatisch verbinding met de snelste beschikbare server. Niet alleen zijn downloadsnelheden snel met deze VPN, het staat ook P2P toe.

OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen worden ondersteund en er is ook fatsoenlijke iOS-ondersteuning en een brede dekking van servers, zonder logboekregistratie van de activiteiten van de gebruiker. Het is echter vermeldenswaardig dat toen we contact opnamen met de technische ondersteuning, ze heel traag reageerden en als u een probleem ondervindt, kan dit een lichte bron van irritatie blijken te zijn.

IPVanish heeft helaas geen gratis proefversie, hoewel er een 7-daagse geld-terug-garantie is. Het 1-jarig abonnement is duidelijk de beste keuze in termen van absolute waarde. De beschikbare pakketten zijn:

IPVanish Review

EXTRA-VEILIGE SERVERS: 

IPVanish levert bovengemiddelde macOS-VPN-beveiliging dankzij de kill-switch-beveiligde, goed gecodeerde verbindingen. De server farms houden uw gegevens veilig voor derden. 

7-dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hotspot Shield voor MAC OS

 • Laag geprijsd
 • Geweldige downloadsnelheden
 • Supereenvoudig in gebruik
 • Werkt alleen met de officiële apps

Een geweldige optie voor online privacy

Het premiumaanbod van Hotspot Shield is een geweldige combinatie van prijs en privacy. De prijzen beginnen laag en we hebben in onze tests vastgesteld dat de encryptie strikt was om ervoor te zorgen dat uw anonimiteit online wordt beschermd.

Plus, dankzij het vrij cool klinkende Catapult Hyrda-protocol, heeft het ook een van de snelste verbindings tijden. Dus als de belangrijkste reden voor het installeren van een VPN op je Mac is om te gamen of te streamen, ga je geen last hebben van onderbrekingen die sommige mindere Virtual Private Networks kunnen veroorzaken.

En dan zijn er de nummers. Om te beginnen kunt u maximaal 5 apparaten tegelijkertijd vanuit één account verbinden – dus dat is uw Mac, smartphone (iOS of Android), Smart TV, gameconsole en dan heeft u nog een plaats over. Hotspot Shield heeft toegang tot meer dan 2500 servers in 25 landen en biedt 24/7 ondersteuning. De 7-daagse proef en 45 dagen geld-terug-garantie maken Hotspot nog aantrekkelijker om te proberen

Dit zijn de huidige plannen volledig:

Hotspot shield Review

P2P GEBRUIKERS WELKOM:

PrivateVPN is een uitstekende optie voor gebruikers die op zoek zijn naar snelle verbindingen voor het delen van hun P2P-bestanden. Hoewel hun aantal servers een beetje laag is, werken ze goed met wat ze hebben. 

Hoe u de beste Mac VPN kiest

Het is niet altijd gemakkelijk om een Mac-vriendelijke VPN te vinden. Het is belangrijk om een provider te kiezen die een vooraf geconfigureerde client aanbiedt voor zijn service. Het hebben van een goede Mac-client is een enorme zegen in termen van eenvoud. Een Solide iOS-ondersteuning is ook een goede functie als u veel Apple producten heeft zoals een Macbook Iphone Ipad… 

 

Vervolgens heeft u sterke beveiliging nodig met een goede encryptie nodig, en een gemakkelijk te begrijpen privacybeleid dat perfect duidelijk maakt welke gegevens door de provider worden bewaard. Goede prestatieniveaus kunnen natuurlijk ook geen kwaad.

 
Comments are closed.