Beste VPN voor Amazon Fire TV Stick

De beste VPN voor Amazon Fire TV Stick van 2019

Beveiliging en privacy voor streaming verslaafden

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Beste VPN voor Amazon Fire TV Stick

De beste VPN’s voor Fire Stick en Fire TV worden geleverd met hoge snelheden, geweldige privacyfuncties en een eenvoudig ontwerp. Hun apps werken naadloos samen met Amazon Fire Stick, Fire TV en Fire Cube en zijn beschikbaar in de Fire OS-app store. Of je nu je Fire Stick voor Kodi, torrenting of streaming-kanalen zoals Netflix wilt gebruiken, we hebben jou gedekt.

 

De Amazon Fire TV en Fire TV Stick zijn geweldige draagbare, plug-and-play-apparaten waarmee je je favoriete media eenvoudig kunt streamen op je televisie. Het geeft je on-demand toegang tot duizenden uren video van Amazon Prime, Netflix, Hulu en meer. Het Android-gebaseerde Fire TV-besturingssysteem is ook een favoriet onder Kodi-gebruikers.

Helaas is veel van op die inhoud vaak een geografische blokkade, wat betekent dat je geen toegang hebt tot alle kanalen op de Firestick. Videobibliotheken zijn beperkt vanwege content-licentieovereenkomsten en lokale sportevenementen zijn geblokkeerd vanwege exclusieve uitzendrechten. 

De oplossing voor al deze problemen is een VPN voor je Fire Stick. Een goede VPN-dienst codeert de internetverbinding van Fire TV en stuurt deze via een andere server op basis van de locatie die jij zelf kiest. Dit kan uw IP-adres, en dus uw waargenomen locatie, wijzigen om toegang te krijgen tot geblokkeerde inhoud uit Amerika, Australië, Het VK of waar ook ter wereld. De codering verbetert uw privacy enorm en maskeert uw activiteit van niewsgierige hackers of ISP.

We geven gedetailleerde informatie over de beste VPNs voor Amazon Fire TV Stick van 2019 hieronder, maar hier is een samenvatting voor het geval dat u geen tijd heeft:

Onze Criteria voor de beste Amazon Fire TV Stick VPN's

Om ons te helpen bij het kiezen van een Amazon Fire TV VPN, hebben we onze 2019 lijst met beste VPN’s voor Amazon Fire TV en Fire TV Stick beperkt op basis van de volgende criteria:

 • Is er een VPN-app beschikbaar in Fire TV-app store of Android APK beschikbaar voor directe download (maakt de installatie veel eenvoudiger)
 • Een lichtgewicht app die de prestaties niet vertraagd
 • Snelle streamingsnelheid en betrouwbare prestaties
 • Compatibel met alle Kodi-add-ons
 •  Bonuspunten voor het deblokkeren van geo-beperkte inhoud zoals Netflix en Hulu

Hier is onze lijst met de beste VPNs voor Fire Stick en Fire TV:

De beste Fire TV VPN van 2019

Beste
ExpressVPN
4.5/5

# 2

NordVPN-logo
4.3/5

# 3

3.4/5

VPN's voor Amazon Fire Stick Review

Hier is onze lijst met de beste VPNs voor Fire Stick en Fire TV:

Amazon Fire Stick Met ExpressVPN

Video afspelen
 • Apps werken prima met Fire TV Stick
 • Supersnelle servers kunnen elke populaire streamingservice deblokkeren
 • Goede privacy en beveiliging
 • 24-uurs livechatondersteuning, 7 dagen per week
 • Slechts 3 gelijktijdige verbindingen

Snel met goede beveiliging, kan talloze streaming-sites zoals Netflix deblokkeren.

ExpressVPN biedt de hoogste snelheden en beveiliging. Het heeft servers in meer dan 90 landen en is een van de weinige VPN’s die Amerikaanse Netflix en Hulu deblokkeert. Onlangs heeft ExpressVPN een app speciaal voor Fire TV uitgebracht, die is nu beschikbaar via de officiële app store op uw Firestick. U kunt het eenvoudig installeren en de VPN bedienen met uw afstandsbediening.

Als u een Fire TV-stick hebt van de eerste generatie en ExpressVPN wilt instellen op uw wifi-router, maakt ExpressVPN aangepaste routerfirmware die u kunt flashen op bepaalde routermodellen of u kunt een vooraf geconfigureerde router rechtstreeks bij het bedrijf kopen. ExpressVPN-abonnementen worden ook geleverd met een slimme DNS-proxy-oplossing genaamd MediaStreamer, die u ook kunt gebruiken om geo-geblokkeerde inhoud te deblokkeren. MediaStreamer kan worden ingesteld in de instellingen van de Fire TV zonder een app te hoeven installeren.

ExpressVPN Review

BESTE VPN VOOR FIRE TV STICK: ExpressVPN is onze eerste keuze. 

.Een snelle en betrouwbare keuze die met gemak alle belangrijke streaming diensten deblokkeert, inclusief Netflix, Hulu, Amzon Prime, BBC en anderen. Wordt geleverd met een specifieke app voor Fire TV. Geweldige privacyfuncties en houdt geen logboeken bij. Een van de weinige VPN’s die in China en de Verenigde Arabische Emiraten werkt. Probeer het 30 dagen zonder risico’s met de geld terug garantie.

Amazon Fire Stick Met NordVPN

NordVPN voor Mac
 • Biedt specifieke app voor Fire TV
 • Deblokkeert de meeste streamingdiensten met gemak
 • Veel international servers
 • Kan geen individuele servers specificeren waarmee u verbinding wilt maken
 • Snelheden zijn soms onbetrouwbaar

Bovengemiddelde beveiliging- en privacy functies. Streamt video met goede snelheden en kwaliteit.

NordVPN heeft onlangs een officiële Fire TV-app uitgebracht, die je rechtstreeks vanuit Amazon op de Firestick of de Fire TV Cube kunt downloaden. Zoek gewoon naar NordVPN op Amazon en het zou de eerste optie moeten zijn.

NordVPN heeft servers die zijn geoptimaliseerd voor ultrasnelle streaming en die US Netflix en Hulu kunnen deblokkeren via de Android-app. De in Panama gevestigde provider heeft een echt zero-logs-beleid en hanteert strenge beveiligingsnormen. Met één abonnement kunt u zes gelijktijdige verbindingen maken.

De NordvPN Android APK is hier beschikbaar (directe downloadlink).

NordVPN Review

BESTE PRIJS KWALITEIT: NordVPN is een solide all-rounder..  

Werkt goed met Amazon Fire TV Stick en heeft een compatibele app. Solide beveiliging en privacy. Sommige servers kunnen onbetrouwbaar zijn. 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Amazon Fire Stick Met IPVanish

IPVanish voor Mac
 • Een opvallende favoriet onder gebruikers van Fire TV Stick en Kodi
 • Intuïtieve app-gebruikersinterface
 • Indrukwekkende 4K-streamingsnelheden
 • 24/7 live chat
 • Deblokkeert geen Netflix of Hulu
 • Snelheden zijn soms onbetrouwbaar

Top keuze voor Kodi en Amazon Fire TV Stick-gebruikers. Lichtgewicht, op afstandbediening vriendelijk. Sterke beveiliging en behoorlijke snelheid. 30-dagen geld terug garantie.

IPVanish VPN is een favoriet onder Kodi-gebruikers, en met een goede reden. Het biedt onbeperkte bandbreedte en data voor HD-videostreaming. Krachtige encryptie en een No-loggin beleid om uw uw activiteiten te verbergen van uw internetprovider. IPVanish heeft een enorm netwerk van servers over de hele wereld, dus het deblokkeren van inhoud zou geen probleem moeten zijn zolang de VPN-verbindingen niet geblokkeerd zijn. Abonnees kunnen maximaal vijf gelijktijdige verbindingen maken. De app-interface is geschikt voor Fire TV en kan worden gebruikt met de afstandsbediening van de Fire TV.

IPVanish heeft een app speciaal gemaakt voor Firestick, die nu rechtstreeks verkrijgbaar is via de officiële app store van Amazon. . De app is volledig compatibel met uw afstandsbediening en is zeer gemakkelijk te gebruiken.

IPVanish Review

GOEDE KEUS VOOR FIRE TV STICK : 

Heeft een app die specifiek ontworpen is voor Fire TV of Fire Stick. Eigen netwerk van supersnelle servers en topscores voor privacy en beveiliging. Een favoriet bij Kodi-gebruikers en torrenters.

7 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Amazon Fire Stick Met PrivateVPN

PrivateVPN prijzen
 • Heeft een Fire TV-versie van zijn app in de Amazon app store
 • Een groeiende lijst van streaming-services die kunnen worden gedeblokkeerd, waaronder Netflix, Hulu, BBC iPlayer en Amazon Prime
 • Kan maximaal zes apparaten tegelijkertijd verbinden
 • Heeft geen 24/7 live chat
 • Werkt niet in China
PrivateVPN

Nieuwste service op deze lijst met snelle servers die goed zijn voor streaming.

PrivateVPN heeft onlangs een Fire TV-versie van zijn app gelanceerd, die je rechtstreeks vanuit de officiële Amazon-app store op je Firestick makkelijk kunt downloaden en installeren. PrivateVPN is een frisse nieuweling in de VPN-industrie. Hoewel het een kleiner servernetwerk heeft dan de andere opties in deze lijst, presteert het net zo goed als het gaat om het deblokkeren van geolock-content zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer.

PrivateVPN maakt ook gebruik van versleutelingsstandaarden die vergelijkbaar zijn met haar ervaren tegenstanders. Het beschikt ook over een no-logging beleid en je kunt maximaal zes gelijktijdige verbindingen maken.

PrivateVPN Review

GOEDE SNELHEDEN: PrivateVPN is een goede gezinskeuze.

Wordt geleverd met een specifieke Fire TV app. Goed voor HD-streaming. Staat maximaal 6 apparaten op hetzelfde account toe.  Mist 24/7 ondersteuning en voldoede servers. 30-dagen geld terug garantie.

Amazon Fire Stick Met Windscribe

Windscribe free
 • Heeft een speciale Fire TV Stick-app in de Amazon app store
 • Hoge snelheden zijn geweldig voor streaming
 • Werkt in China en maakt torrenting mogelijk
 • De mobiele app is netjes, maar heeft beperkt gebruikerskeuzes
 • Geen echte livechat
 • Verwacht enige serveromschakeling om US Netflix te deblokkeren

Windscribe heeft een speciale Fire Stick-app, fatsoenlijke snelheden.

Windscribe stelt een speciale app voor Firestick-gebruikers beschikbaar in de Fire TV-app store. Het is supergemakkelijk te installeren en gebruiken zonder de instellingen aan te passen. Een Windscribe-abonnement biedt u hoge snelheden, onbeperkte gelijktijdige verbindingen en een sterke beveiliging. Het deblokkeert Amerikaanse Netflix evenals een handvol andere streamingsites.

Windscribe werkt in China en maakt torrenting mogelijk. Het houdt geen logboeken bij van gebruikersactiviteit.

Daar Naast zijn Fire TV apps beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS, Android, samen met browserextentions voor Chrome, Firefox en Opera.

Windscribe Review

Goede VPN met hoge snelheden: 

Heeft een speciale app voor Firestick. Boven gemiddelde beveiliging en privacy. Gebrek aan 24/7 ondersteuning. 3 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Firestick VPN gebruiken

Als je VPN-provider zijn app beschikbaar maakt in de Amazon Fire TV-app store, is het gemakkelijk om de app in te stellen. Meld u aan, installeer, login en maak verbinding. In onze lijst hebben ExpressVPN, NordVPN, IPVanish, PrivateVPN, en Windscribe allemaal geweldige Firestick VPN-apps.

De meeste VPNs hebben echter geen apps in Amazon’s Fire TV-app store. Een VPN toevoegen aan een Amazon Fire Stick van een externe bron is niet moeilijk, maar het is een beetje lastiger dan het installeren op een desktop, laptop of smartphone. Omdat Fire TV geen toegang heeft tot Google Play, moet u het APK-bestand van de Android-app handmatig downloaden of de app sideloaden vanaf een ander Android-apparaat dat op Google Play is aangesloten.

 

OPMERKING:  De eerste generatie Fire TV Stick niet compatibel is met VPN-apps. 

Als u deze oudere versie gebruikt, moet de VPN worden geconfigureerd op uw wifi-router in plaats van op de Fire TV Stick zelf. Als alternatief kunt u verbinding maken met de VPN op uw Android-smartphone en cast streaming naar uw Fire Stick. Fire TV en 2e generatie Fire TV-sticks ondersteunen allemaal VPN-apps.

Muisinvoer op Firestick regelen

Sommige VPN-apps werken niet goed met de afstandsbediening van de Fire TV en vereisen minimaal een muis om te gebruiken. De voor de hand liggende oplossing is om een Bluetooth-muis aan te sluiten, die wordt ondersteund door nieuwere versies van de Fire TV en Fire TV Stick.
 
Een andere optie is om Mouse Toggle te gebruiken, een app die beschikbaar is voor iOS en Android. Mouse Toggle maakt van uw smartphone een muis waarmee u uw Fire TV kunt bedienen. Het kost $ 2,99, wat goedkoper is dan het kopen van een fysieke muis. U moet wel ADB Debugging inschakelen in uw Fire TV-instellingen. Instructies worden meegeleverd met de app en je bent binnen  vijf minuten klaar om te steamen.
 

Andere tips voor geo-deblokkering op Fire TV

Zodra u een VPN hebt ingesteld op uw Fire TV, zou uw nieuw toegewezen IP-adres u in staat moeten stellen de meeste geografisch beperkte inhoud te deblokkeren. Bepaalde apps en streamingbronnen kunnen echter nog enkele stappen vereisen.
 

Wijzig de DNS-instellingen op Fire TV

 
Sommige gebruikers, met name gebruikers van Fire TV-apparaten met een VPN die is ingesteld op een virtuele of fysieke router, hebben problemen gehad met het wijzigen van hun locatie in niet-geblokkeerde content. Dit is mogelijk te wijten aan het feit dat de Fire TV DNS-verzoeken verzendt buiten de VPN-tunnel.
 
DE OPLOSSING : De DNS-instellingen van uw Fire TV wijzigen. Neem contact op met uw VPN-provider om te zien of ze een DNS-adres hebben dat u kunt gebruiken. Als dit niet het geval is, raden we u aan een DNS-adres voor uw gewenste land te zoeken via OpenNIC.
 
U hebt het IP-adres van uw wifi-router nodig. Dit is meestal 192.168.0.1 of 192.168.1.1.
 
Met het DNS-adres en router-IP in de hand, doet u het volgende:
 
 1. Wanneer je voor de eerste keer verbinding maakt met je wifi-netwerk (gebruik de functie Forget Network als je eerder bent verbonden), klik je in het menu waar je je wifi-wachtwoord invoert op Advanced.
 2. Voer het IP-adres van uw router in, maar wijzig het laatste cijfer. Het kan alles zijn dat nog niet is toegewezen tussen 2 en 255. Een voorbeeld is 192.168.1.200
 3. Voer onder Gateway het IP-adres van uw router in.
 4. Typ 24 bij Netwerk Length prefix
 5.  Voer onder DNS1 en DNS2 uw primaire en alternatieve DNS-adressen in.
 6. Klik op Connect
 
 

Wijzig uw tijdzone op Fire TV

Om toegang te krijgen tot bepaalde geblokkeerde content, moet de tijdzone van uw apparaat mogelijk worden uitgelijnd met het land van waaruit u video streamt. Ga als volgt te werk om uw tijdzone op een Fire TV te wijzigen:
 
 1. Blader in het Homemenu  naar beneden en selecteer Settings
 2. Selecteer  System > Time Zone
 3. Selecteer Timezone en kies de tijdzone voor het gewenste land
 

Verander uw Amazon-account naar het gewenste land

Voor sommige inhoud, zoals Amazon Prime Video en Netflix US, moet u wellicht uw Amazon-account wijzigen in VS of een ander land. Om dit te doen, logt u in op uw Amazon-account in een webbrowser en doet u het volgende:
 
 1. Klik op Uw account> Beheer uw inhoud en apparaten
 2. Klik op het tabblad Instellingen 
 3. Klik onder Landinstellingen op de knop Wijzigen
 4. Voer uw VS-adres in. Als je er geen hebt, gebruik dan gewoon  het adres van een hotel of zoietsµ
 5. Klik op Update

Amazon Prime Video Deblokkeren.

OPMERKING:  Niet elke VPN-dienst in deze lijst kan Amazon Prime Video Deblokkeren.

 

Deze 5 werken nog steeds in 2019

ExpressVPN

Deblokkeert op betrouwbare wijze Amazon Prime Video evenals de meeste andere streaming-sites. Goede snelheden, uitstekende beveiliging en minimale logs.

NordVPN-logo

Werkt met Amazon Prime Video en vele andere streaming kanalen. Zeer snel, zero logs en sterke encryptie.

PrivateVPN

Nieuwere provider met geweldige snelheden, geen logboeken en toegang tot Amazon Prime Video vanuit Nederland

cyberghost-vpn

Prime Video-servers duidelijk gemarkeerd in de app. Geweldige beveiliging en extreem snel.

Een van de eerste VPNdiensten die een app voor Fire TV-apparaten aanbiedt. Snel genoeg om Prime Video in HD te streamen.

Comments are closed.