Wat is de beste VPN voor Streaming in 2019?

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
beste vpn om te streamen

Een van de meest populaire online activiteiten van vandaag is streaming. Of het nu video’s, muziek, podcasts of games zijn, de meeste mensen streamen bijna elke dag iets.

Netflix had begin 2018 wereldwijd bijna 118 miljoen abonnees . Hulu heeft alleen al in de VS meer dan 28 miljoen abonnees. (Hulu is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Japan.) De muziek streaming sector wordt geleid door Spotify (43 miljoen abonnees) en Apple Music (21 miljoen abonnees).

Nu voor het slechte nieuws en  goede nieuws.

 • Het slechte nieuws: de meeste streaming-inhoud is beperkt tot bepaalde regio’s van de wereld. Wat u dus kunt bekijken op Netflix in de VS, is niet per se beschikbaar voor in Nederland. Bovendien worden streaming-services in sommige landen (zoals China) volledig worden geblokkeerd.
 
 • Het goede nieuws: er is een manier om die geo-blokkades te omzeilen en kijken of luisteren naar wat je maar wilt, waar je maar wilt, wanneer je maar wilt.

Een Virtual Private Network (VPN) biedt de beste manier om toegang te krijgen tot geblokkeerde streaming-inhoud dankzij de IP-adres- “spoofing” -mogelijkheden. Een VPN kan de locatie van een gebruiker ‘verbergen’ door zijn verbonden apparaat een nieuw, tijdelijk IP-adres toe te wijzen. Hierdoor is het voor de gebruiker mogelijk om toegang te krijgen tot inhoud dat alleen beschikbaar is van die geblokkeerde locatie.

VPN verbinding

Een VPN biedt ook codering voor uw internetverbinding, zodat nieuwsgierige nellies zoals uw internetprovider (ISP), de overheid of hackers uw online activiteiten niet  kunnen volgen.

Hier zijn de Beste VPN’s voor streaming.

Beste VPN voor Streaming

ExpressVPN
4.5/5
 • 700 Servers in 65 landen
 • Snelle Verbindingen
 • Bezit en Bedient eigen Servers

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

ExpressVPN
4.5/5
NordVPN-logo
4.3/5

Wat is streaming

Video afspelen

Een van de meest populaire activiteiten op het internet is streaming. Inhoud die wordt streamd kan muziek, video, podcasts en zelfs spellen bevatten. De meest moderne aangesloten apparaten zijn in staat video- en muziekinhoud te streamen.

Streaming-capabele apparaten omvatten desktop- en laptop computers, smartphones, tablets, spelconsoles, set-top boxen en zelfs de slimme koelkast die in je keuken zit. (Sluit de koelkast deur terwijl je YouTube bekijkt, zal je dat ook doen? De melk begint een beetje grapjes te smaken!)

De Windows, Mac, iOS, Android, Xbox One, PlayStation 4, Apple TV, Roku en Amazon Fire TV-platforms zijn slechts enkele van de vele apparaten die audio en video kunnen streamen.

Streaming van videoproviders omvatten Netflix, Hulu, DirecTV NOW, PlayStation Vue, Sling TV en nog veel meer. Audio streaming providers omvatten Apple Music, Google Play, Pandora, Spotify en vele andere diensten.

Streaming video-inhoud kan films, aanhangwagens, televisieseries, muziek video’s en door de gebruiker geproduceerde video’s omvatten, wat demos, beoordelingen, interviews en meer kan omvatten. Stream audio inhoud bevat muziek singles, albums, interviews, podcasts en nog veel meer.

Netflix prat op 109 miljoen streaming abonnees wereldwijd. Hulu heeft meer dan 47 miljoen gebruikers in de U.S. alleen. (Hulu is alleen beschikbaar in de Verenigde Staten. en Japan.) De muziekstreaming industrie is geleid door Spotify (43 miljoen abonnees) en Apple Music (21 miljoen abonnees).

Waarom heb je een VPN nodig om te streamen?

Hoewel er overal ter wereld veel video- en muziekstreaming-diensten beschikbaar zijn, zijn sommige diensten beperkt tot een bepaald land of een ander geografisch gebied, of zijn er slechts enkele van hun inhoud beschikbaar op bepaalde locaties.

Hoewel Hulu een populaire videostreaming-service is, is het momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en Japan – kijkers in andere landen kunnen geen toegang hebben tot de streaming provider. Netflix biedt wereldwijd hun diensten, maar een groot deel van hun inhoud is geografisch beperkt, vanwege een ingewikkeld web van licentiebeperkingen.

Muziekluisteraars worden geconfronteerd met vergelijkbare geografische beperkingen, waarbij Spotify, Apple Music en Pandora abonnees ook te maken hebben met geografische beperkingen met betrekking tot nummers en beschikbaarheid van diensten.

Naast de geografische beperkingen van een dienst, kunnen gebruikers die proberen een streaming-dienst te genieten terwijl ze verbonden zijn met netwerken die door hun school of werkgever worden beheerd, ook zien dat de dienst geblokkeerd is, omdat de diensten de studenten en werknemers kunnen afleiden van hun voornaamste taak.

Ongeacht de reden waarom een streaming service wordt geblokkeerd, biedt een Virtual Privé Netwerk (VPN) service een uitstekende manier om de streaming diensten te deblokkeren, waardoor gebruikers kunnen genieten van een bredere verscheidenheid aan video- en muziekinhoud.

Een VPN sluit de internetverbinding van de gebruiker in een laag encryptie, waardoor de activiteiten van de gebruiker en andere informatie veilig blijven tegen hackers, de regering en andere Nosy Nellies. Het voorkomt ook dat derden, zoals een school of werkgever, uw huidige activiteiten kunnen opsporen. Dit stelt de VPN in staat om streaming services te deblokkeren.

VPN verbinding

Een andere functie van een VPN is de mogelijkheid om het te laten verschijnen alsof de gebruiker verbonden is met een andere locatie dan de locatie waar ze daadwerkelijk in zijn. Gebruikers kunnen zich in een andere stad of zelfs in een ander land bevinden. Hierdoor kan de toegang tot streaming van inhoud worden geblokkeerd vanwege geografische beperkingen.

Naast het deblokkeren van streaming-inhoud is een VPN ook een waardevol hulpmiddel voor het beschermen van uw online informatie, zoals inloggegevens, bankgegevens en creditcardgegevens, en andere gevoelige persoonlijke informatie die aantrekkelijk kan zijn voor hackers, uw eigen Internet Service Provider (ISP) of zelfs de regering.

VPN kiezen voor streaming

Wanneer je op  zoek bent naar een VPN-service voor je streaming behoeften, wil je enkele belangrijke dingen in gedachten houden. Er zijn enkele factoren die je wilt overwegen bij het controleren van elke provider. In deze sectie zullen we de factoren belangrijkste van een VPN delen, en we zullen ook een winnaar noemen voor elke functie die wordt overwogen.

 1. Verbindingssnelheid
 2. Globale Server dekking
 3. App Ondersteuning
 4. Prijs
 5. Privacy
 6. Klantenondersteuning

1 Verbindingssnelheid

Als je een stevig streaming dieet hebt , wilt j de verbindingssnelheden van elke VPN-provider in overweging nemen. Snelheid is koning als het op streaming aankomt.

Zoek altijd naar een VPN-service die constante verbindingssnelheden kan bieden en het dichste bij uw ISP liggen. Vanwege de codering en extra bescherming van de VPN-verbinding, zult u waarschijnlijk een vertraging zien ongeacht welke VPN-provider u kiest. Je doel is om die snelheidsboete zo minimaal mogelijk te houden.

Naast streaming-activiteiten, zult u waarschijnlijk uw VPN-verbinding gebruiken voor andere online taken en entertainment, en u zult echt een betere algehele online-ervaring hebben wanneer uw verbinding snel is.

WINNAAR

Snelheid

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

2 App Ondersteuning

De meeste muziek- en videostreamingservices zijn beschikbaar op meerdere platforms, dus het spreekt vanzelf dat u een VPN-provider wilt die ondersteuning biedt voor zo veel mogelijk platforms voor desktops, mobiele apparaten of smart apparaten.

Zoek naar een provider die ondersteuning biedt voor uw favoriete computerplatform, evenals uw mobiele apparaten. Als u een streaming-box bezit, zoals een Amazon Fire TV, controleer welke ondersteuning voor het apparaat wordt geboden. Router ondersteuning is ook een voordeel, omdat u hiermee alle apparaten die op uw netwerk zijn aangesloten kunt beveiligen.

Opmerking: alle hier vermelde providers bieden ondersteuning voor Windows, Mac, iOS en Android.

WINNAAR

SERVER DEKKING

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

3 Globale Server dekking

Wanneer u uw VPN-keuzes filtert tot een eventuele winnaar, moet u altijd rekening houden met de wereldwijde dekking van de provider voordat u een definitieve beslissing neemt. Dit is een belangrijke factor voor gebruikers die toegang tot streaming-inhoud willen hebben, ongeacht waar ter wereld het zich bevindt.

Naast het streamen van content, zal elke VPN-provider die uitgebreide wereldwijde server-dekking biedt ook van pas komen voor vele andere online activiteiten. Houd dat in gedachten bij het nemen van een definitieve beslissing. 

WINNAAR

APP

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

4 Prijs

Opmerking: De meeste VPN-providers bieden regelmatig speciale aanbiedingen aan, en deze deals kunnen uw abonnementskosten aanzienlijk verlagen. En als u bereid bent om zich voor een langere periode aan te melden, kunt u profiteren van nog meer kortingen. Bezoek de websites van de providers voor actuele prijzen en aanbiedingen.

De meeste providers bieden maandelijkse abonnementsopties, wat een aantrekkelijke optie kan zijn voor gebruikers met een beperkt budget. Houd er echter rekening mee dat dit type optie op de lange duur bijna altijd meer zal kosten.

VPN-Dienst

Prijzen

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen
 • $60.00 per year
 • Geweldige Verbindings-snelheid

Volledige Review

 • $78.66 per year
 • Super Snelle verbinding

*De prijzen in de tabel weerspiegelen de maandelijkse kosten bij het betalen van een jaarlijks abonnement. (Jaarlijkse abonnementsprijs / 12 maanden.)

4 Klantenondersteuning

Al hoewel we hopen dat je nooit contact moet opnemen met de klantendienst, blijft er toch een kans dat je dit ooit moet doen. De wet van Murphy is van toepassing op alle elektronische dingen, en VPN-service is geen uitzondering.

Als je kijkt naar de ondersteuningsniveaus van een VPN-provider zoek dan naar functies zo als ondersteuning via live chats, een formulier voor het verzenden van troublecards en een gebruiksvriendelijke ondersteuningsbibliotheek.

Opmerking: Telefoonondersteuning wordt niet aangeboden door een van de VPN-providers in deze lijst.

WINNAAR

Support

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

4 Privacy

Bekijk altijd de privacybescherming van de VPN-dienst  voordat u een definitieve beslissing neemt.

Wanneer we ‘privacy’ zeggen, bedoelen we niet de gecodeerde verbindingen. Alle providers op deze lijst bieden dat. In plaats daarvan bedoel we hoe goed de provider uw identiteit en online activiteiten beschermt.

 

Controleer om te zien of de provider die u overweegt, logbestanden van uw account of uw online activiteiten bijhoudt wanneer deze via de VPN-service zijn verbonden. Ook gaan extra punten naar providers die anonieme betalingsmethoden van accepteren, zoals Bitcoin of cadeaubonnen.

WINNAAR

Privacy

Website

 • $60.00 per year
 • Servers in 60 landen

Top 5 VPNs voor Streamen

1 ExpressVPN

 • Goede Verbindingssnelheid
 • Ondersteuning van meerdere Platform
 • Globale Server dekking
 • Tweede Beste prijs in deze Top 6
 • Privacy kan beter

Beste VPN Voor Streaming

ExpressVPN is de streaming kampioen. De goed beveiligde verbindingssnelheden van de provider zijn de snelste op deze lijst en hun uitgebreide wereldwijde serverdekking biedt toegang tot geo-geblokkeerde inhoud over de hele wereld.

Meer dan 3.000 servers in 94 landen over de hele wereld zorgen ervoor dat ExpressVPN op tal van locaties toegang heeft tot Netflix,USA evenals BBC iPlayer en Amerikaanse streams van Hulu en Amazon Prime.

De verbindingssnelheden van ExpressVPN kunnen gemakkelijk in 4K-streamen, er zijn geen datalimieten of bandbreedtebeperkingen.

Die supersnelle verbindingen worden beschermd door codering van militaire kwaliteit.

Privacy is ook nooit een zorg, omdat ExpressVPN een strenge no-logs-beleid hanteert en een Bitcoin-betalingsoptie biedt.

ExpressVPN biedt apps voor de Windows-, iOS-, macOS-, Android-, Linux- en Amazon Fire TV-apparaat platforms. Extensions voor Chrome- en Firefox zijn ook beschikbaar.

De Media Streamer DNS-service van de provider opent de toegang tot geblokkeerde inhoud op de Apple TV, Xbox One, PlayStation 4, Samsung Smart TV en andere. (Opmerking: deze service codeert uw verbinding niet.)

De klantenservice is zeer professioneel en behulpzaam ze zijn 24/7 beschikbaar op chat

Daarbovenop hebben ze ook een , e-mailondersteuning, een trouble ticket-systeem en een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek.

ExpressVPN Review

BESTE VPN VOOR STREAMING: 

ExpressVPN is de beste keuze om je streaming-binges te verbeteren en te beschermen. Met de beste snelste snelheden in deze roundup en brede wereldwijde server dekking. Breidt uw streaming opties vandaag nog uit met ExpressVPN . 30-dagen geld terug garantie.

2 NordVPN

NordVPN
 • APPS voor al je Platforms
 • Geweldige Klantenservice
 • Uitstekende privacybescherming
 • Beetje langzamer dan zijn concurrentie

Beste Prijs/kwaliteit

NordVPN is een uitstekende optie voor het beschermen van uw verbinding, en het deblokkeren van uw streaming diensten. Naast een overvloed aan toegang tot inhoud, zorgt de provider er ook voor dat je online activiteiten worden beschermd en privé worden gehouden.

NordVPN heeft de sleutel om content te openen in meeste regio’s van de wereld, met meer dan 5.200 servers in 60 landen. Zo’n dekking opent regionale content voor Netflix, BBC iPlayer en tal van andere services.

Maak je geen zorgen over de verbindingssnelheden van NordVPN om je favoriete streaming-service bij te houden, omdat hun snelle, beveiligde verbindingen zorgen voor buffervrije muziek en video zolang je maar wilt. Geen datalimieten of bandbreedtebeperkingen zijn hier te vinden.

Codering op militair niveau houdt uw online activiteiten verborgen, terwijl de belofte van de provider om nooit activiteitenlogboeken bij te houden en hun bereidheid om Bitcoin te accepteren voor abonnementsbetalingen, allesomvattende privacybescherming bieden.

NordVPN heeft de meeste populaire app-platforms behandeld, met apps voor de Windows-, iOS-, macOS-, Android-, Linux- en Android TV-apparaatplatforms. Voor apparaten die niet worden gedekt of als u meer dan 6 gelijktijdige verbindingen nodig hebt, kunt u gebruik maken van hun uitgebreide router ondersteuning. (Voor geconfigureerde routers zijn ookbeschikbaar.)

Hoewel de service van deze provider redelijk betrouwbaar is, hebt u in het onwaarschijnlijke geval dat u problemen ondervindt. 24/7 support chat, een doorzoekbare kennisbank en e-mailondersteuning.

NordVPN Review

Meest Budget Vriendelijke VPN:

NordVPN is een uitstekende optie voor film- en muziekliefhebbers die liever hun geld uitgeven aan het uitbreiden van hun entertainmentbibliotheek. Bovendien bieden de snelle verbindingen van de provider snelle toegang tot geblokkeerde inhoud. 

30-dagen geld terug garantie.

3 VyprVPN

vyprvpn kopen
 • Goede Verbindingssnelheid
 • Ondersteuning van meerdere Platform
 • Globale Server dekking
 • Tweede Beste prijs in deze Top 6
 • Privacy Protection Needs Verbetering

Een geweldige optie voor online privacy

VyprVPN’s hogesnelheideden  zijn ideaal om elke vorm van muziek of video-inhoud te streamen. De verbindingssnelheden van de provider komen consequent binnen 95 procent van de gebruikelijke ISP snelheden. Gebruikers zouden geen buffering ervaren en niet wachten op het begin van de entertainment.

Verbindingssnelheid

De meeste grote muziek- en videostreaming apps zijn beschikbaar op de meest populaire desktop- en mobiele platformen, waaronder desktop, mobiel, gaming en set-top streaming-apparaten. VyprVPN heeft je op de meeste van deze platformen bedekt.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android apparaten. Router apps en zelfs een app voor Android-gebaseerde Smart TVs zijn ook beschikbaar vanaf VyprVPN.

APP ondersteuning

Met meer dan 700 servers in 65 landen over de hele wereld, heeft VyprVPN waarschijnlijk uw streaming behoeften gedekt, ongeacht welk land u video wilt streamen. Terwijl je achter PureVPN blijft en Mijn Ass Verbergen!, doet deze provider nog een geweldige klus om ervoor te zorgen dat je bent gedekt wanneer het gaat om server locaties.

Globale Server dekking

VyprVPN biedt brede klantenondersteuning, met live chat ondersteuning, een probleemticket indiening en een informatieve ondersteuningsbibliotheek voor degenen met een do-it-jezelf bent.

De hulpfunctionarissen hebben snel en nauwkeurig gereageerd op mijn ondersteuningsvragen, en de ondersteunende bibliotheek was gemakkelijk te gebruiken en de benodigde informatie te hebben ingegraven met slechts een klein stukje graven.

Klantenondersteuning

 

De meeste grote muziek- en videostreaming apps zijn beschikbaar op de meest populaire desktop- en mobiele platformen, waaronder desktop, mobiel, gaming en set-top streaming-apparaten. VyprVPN heeft je op de meeste van deze platformen bedekt.

Apps zijn beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android apparaten. Router apps en zelfs een app voor Android-gebaseerde Smart TVs zijn ook beschikbaar vanaf VyprVPN.

Privacy

VyprVPN Review

VyprVPN is #2 op mijn hit parade vanwege zijn snelle verbindingen, uitstekende ondersteuning, grote mondiale server dekking en door waarde-gedreven prijzen. Als je bedenkt dat de maandelijkse prijs van de aanbieder net zo goedkoper is dan de nieuwste zoete frou drink uit Starbucks, is het een uitstekende waarde voor het geld.

4 Hide My Ass!

 • Snelste verbinding
 • Beste Globale server dekking
 • Duurste in deze top 6
 • Slechtste Privacy Bescherming

Een geweldige optie voor online privacy

Als je naar ruwe snelheid zoekt, kijk dan niet verder. Hide My Ass! (HMA!) levert versleutelde verbindingssnelheden die binnen 5% van mijn kale verbindingssnelheden liggen, waardoor er veel streaming snelheid naar uw volgende film bingeing sessie wordt gebracht.
Verbindingssnelheid

Hide My Ass! laat je je verzekering een beetje omlaag als het gaat om ondersteuning op meerdere platform. De provider concentreert zich op de meest populaire platformen, biedt apps aan voor Windows, macOS, iOS, Android en Linux apparaten.

De heldere kant is dat ze ook ondersteuning voor DD-WRT en Tomato-compatible routers gebruiken, dus de rest van uw streaming apparaten kunnen daar baat bij hebben.

APP ondersteuning
HMA! is een tweede op geen enkele categorie als het gaat om de categorie van mondiale server dekking. Met 760+ servers in 320+ locaties in 210+ landen, is het bijna zeker dat ze je kunnen verbinden waar je in de vrije wereld nodig hebt.
Globale Server dekking

Hide My Ass! heeft uw verzekering gedekt als het gaat om steun. De provider brengt live support chat, een probleemticketformulier en een door informatie gevulde ondersteuningsbibliotheek voor degenen die een beetje graven voor antwoorden op hun eigen manier. 

HMA!’s klantenondersteuningspersoneel heeft snelle antwoorden gegeven met kennisbare antwoorden, en de online kennisbasis bleek zeer nuttig. 

Klantenondersteuning

Privacy is een andere categorie waar Mijn Ass wordt Verbergen! laat een deel van uw ezel zien. Eigen door een U.S. bedrijf, en actief in de U.K., HMA! saves logs die gerelateerd zijn aan uw online activiteiten, en ze zijn ook bereid geweest om deze informatie te delen met autoriteiten wanneer ze gevraagd hebben.

De provider heeft ook geen privacyvriendelijke betalingsopties, zoals Bitcoin.

Privacy

Hide My Ass! Review

Hide My Ass! is een overal presterende VPN-provider, die meer dan genoeg paardepower en mondiale server dekking biedt om te voldoen aan een van uw video- of audiostreaming behoeften. Als de prijs van de dienst beter was en als ze betere bescherming van de privacy hadden geboden, zouden ze hoger op deze lijst staan.

5 CyberGhost

CyberGhost voor mac
 • Voldoende servers
 • HD en 4K mogelijk
 • Apps voor alle platforms
 • Apps missen geavanceerde opties

Een geweldige optie voor Beginners

CyberGhost is de beste optie voor VPN-nieuwkomers die op zoek zijn naar een eenvoudig te gebruiken en toch efficiënte manier om hun online kijk- en luistersessies te upgraden.

CyberGhost biedt veel toegang tot geo-geblokkeerde inhoud van Spotify, Netflix, Hulu en anderen dankzij het wereldwijde servernetwerk van 4500+ servers in 59 landen.

CyberGhost biedt HD- en 4K-compatibele verbindingssnelheden, zonder gegevenslimieten of bandbreedtebeperkingen. De provider beschermt die verbindingen met sterke codering , waardoor uw online activiteiten veilig blijven.

Privacy is ook goed bij CyberGhost, omdat de provider geen logs bijhoudt en Bitcoin accepteert voor gebruikers die een beetje extra bescherming willen voor hun betalingsinformatie.

Multi-platform ondersteuning is er in overvloed bij CyberGhost, met eenvoudig te gebruiken apps voor de Windows, iOS, macOS, Android, Linux, Amazon Fire TV en Android TV-apparaat platforms.

CyberGhost werkt ook met een groot aantal router merken en -modellen, en vooraf geconfigureerde routers zijn beschikbaar, die bescherming bieden voor apparaten die niet op de lijst staan. (Of voor diegenen die meer dan 7 gelijktijdige verbindingen nodig hebben.)

Met Live Support Chat, een ondersteuningsformulier voor een support ticket en een doorzoekbare ondersteuningsbibliotheek heeft u meer dan genoeg hulp mocht er iets verkeerd gaan.

CyberGhost Review

BESTE VOOR BEGINNERS: 

CyberGhost is de beste keuze in deze lijst voor streaming-fans die nieuw zijn in de wereld van VPN’s. De provider biedt eenvoudige verbindingen met één klik die goed worden beschermd en voldoende pk’s bieden. 45-dagen geld-terug-garantie zonder risico.

6 IPVanish

IPVanish-vpn-privacy
 • Snelle VPN-verbinding Versnellingen
 • Multi-Platform ondersteuning (Apps)
 • Uitstekende privacybescherming
 • Geen Online Chat ondersteuning beschikbaar
 • Een van de duurdere

Een geweldige optie voor online privacy

IPVanish levert HD-compatibele verbindingssnelheden, samen met iets dat geen enkele andere VPN-provider op deze lijst kan bieden. BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Sling TV en tal van andere streamingdiensten zijn allemaal beschikbaar via de 1.300+ servers van IPVanish in meer dan 50 landen. IPVanish bezit en hanteert al deze servers, in tegenstelling tot het leasen van deze servers van derden, zoals veel VPN-providers doen. Dit zorgt ervoor dat externe operatoren geen toegang hebben tot uw waardevolle gegevens. IPVanish-ondersteunde verbindingssnelheden zijn eenvoudig in staat om high-definition video te leveren en kunnen, afhankelijk van uw gebruikelijke verbindingssnelheden, ook 4K-content leveren. Er zijn nooit bandbreedtebeperkingen of datalimieten op uw verbindingen. Codering van militaire klasse houdt uw verbinding goed beschermd tegen nieuwsgierige blikken, terwijl een strikte No Logs beleid betekent dat er geen gegevens over uw online activiteiten worden opgeslagen. Hoewel deze provider geen Bitcoin-betalingsoptie biedt, is uw betalingsinformatie nog steeds goed beveiligd. IPVanish biedt ondersteuning voor meerdere platformen met apps voor de platforms Windows, iOS, macOS, Android, Linux en Amazon Fire TV. Als uw apparaat niet wordt gedekt of als de royale 10 gelijktijdige verbindingen van de provider niet voldoende zijn, kunt u gebruik maken van de uitgebreide router compatibiliteit van de service. Klantenondersteuning is altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden via hun 24/7 live chatfunctie. U kunt uw vragen ook e-mailen of zelfstandig naar antwoorden zoeken in de ondersteuningsbibliotheek van IPVanish.
IPVanish Review

ZEER VEILIG:

IPVanish houdt dingen privé met zijn eigen servers. Dat komt neer op uitstekende beveiliging en privacy voor hun klanten. 24/7 klantenondersteuning, maar slechts 

7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie.

Hoe gebruik je een VPN om te streamen.

Je hebt je VPN-provider geselecteerd, de app op je apparaten geïnstalleerd, 5 pizza’s besteld en nu ben je klaar om  drie seizoenen van ‘Narco’s te bingen. 

Dit is hoe makkelijk het is om te beginnen streamen met een vpn.  

 1. Ten eerste, abonneer je op een VPN.
 2. Installeer de VPN-app (‘s) op uw favoriete streaming-apparaat(en).
 3. Selecteer een VPN-server in dezelfde regio als de streaming-inhoud waartoe u toegang wilt.
 4. Start de app van je favoriete streaming provider.
 5. Ga comfortabel zitten en begin met streamen!

Kan je met een gratis VPN streamen

Eerlijk gezegd zijn we  geen fan van “gratis” VPN’s vanwege hun datalimieten, verbindingsbeperking en minder-dan-privé “privacybeleid.” Al dat en meer maken een freebie VPN een bijzonder slechte keuze om te streaming.

Het is algemeen bekend dat gratis VPN-providers de internetverbinding van hun gebruikers vertragen. Daarnaast leggen ze ook maandelijkse datalimieten op. Geen van deze “functies” is optimaal voor het streamen van muziek en video.
 
Een ander triest feit is dat veel gratis VPN-providers hun brood verdienen door de online logs van hun gebruikers in de gaten te houden, die informatie bewaren en verkopen aan adverteerders en andere geïnteresseerde partijen. Velen van hen injecteren ook ongewenste advertenties en tracking-cookies in de browsersessies van gebruikers.

Tot zover het “Private” -gedeelte van “Virtual Private Network”.

Tot slot

Streaming liefhebbers die bescherming willen en het maximale uit hun streaming binge-sessies willen halen, worden ten zeerste aangeraden zich te abonneren op een Virtual Private Network-service.

Een VPN biedt toegang tot een wereld van eerder niet-beschikbare streaming-content en biedt bescherming op al uw online activiteiten.

ExpressVPN biedt optimale wereldwijde serverdekking, supersnelle verbindingssnelheden, eersteklas privacybescherming en meer. De service biedt toegang tot streaming muziek en video-inhoud over de hele wereld, terwijl de rest van uw activiteiten geheim blijven.

Ga naar de ExpressVPN voor meer informatie of om een abonnement te kopen.

Comments are closed.