Beste VPN voor YouTube

Beste VPN voor YouTube 2019

Share on facebook
Share on google
Share on twitter

Youtube video niet beschikbaar in jouw land –

 Gebruik een van deze vpns om youtube content te deblokkeren

Beste VPN voor YouTube

YouTube is verreweg de grootste website op het internet voor het delen van video’s. Sinds de geboorte in 2005 heeft de site een explosieve groei doorgemaakt, als sociaal netwerk en als streamingsite. Het is tegenwoordig de op één na meest bezochte website ter wereld, na Google. (En Google is tegenwoordig eigenaar van YouTube – in 2006 aangeschaft voor $1,65 miljard!)

Een korte blik op de statistieken van 2018 verschaft duidelijkheid over waarom YouTube zo hoog scoort. Er zijn op dit moment 1,3 miljard gebruikers en er worden elke dag 4 miljard video’s bekeken! Bovendien groeit het nog altijd. Elke minuut wordt er 300 uur aan content geüpload – een enorme groei ten opzichte van de 60 uur per minuut uit 2011.

Vandaag de dag is YouTube een platform waarmee dagelijks mensen beroemd en zelfs miljonair worden. Het biedt fans een intieme toegang tot het leven van hun favoriete vloggers en het stimuleert interactie tussen gebruikers over de hele wereld.

Helaas is niet elke video beschikbaar voor alle bezoekers van de site.

Beste VPN voor Youtube

ExpressVPN
4.5/5
 • 700 Servers in 65 landen
 • Snelle Verbindingen
 • Uitstekende Klanten ondersteuning

Probeer zonder risico met 30-dagen geld-terug garantie.

NordVPN-logo
4.5/5
4/5

Waarom Heb Ik Geen Toegang Tot Alle YouTube Video’s?

Websites Deblokkeren
Zelfs als je in een land woont waar het internet relatief vrij gebruikt mag worden, is het niet ongebruikelijk om individuele video’s aan te treffen die geblokkeerd worden. Dit probleem kent meerdere mogelijke oorzaken.
 • Auteursrechtwetten zijn van toepassing op de meeste content. Video’s worden gezien als intellectueel eigendom en websites moeten een licentie hebben om het materiaal af te spelen. Hier zitten meerdere beperkingen aan. Een van de meest voorkomende beperkingen is de geografische locatie. Andere platformen hebben wellicht betaald voor de exclusieve uitzendrechten en YouTube zou deze clausule in dat geval overtreden.
 • Online haat zaaien is vaak illegaal. Iets dat op de ene plek als ethisch acceptabel wordt gezien, kan op een andere plek geblokkeerd zijn. Deze factor is ook van toepassing op leeftijdslimieten van content. YouTube is er verantwoordelijk voor dat ze geen nationale wetten overtreden.
 • Nationale veiligheid is de afgelopen jaren steeds relevanter geworden. Overheden houden de onlinewereld steeds meer in de gaten. Ze controleren op politieke onrust, wat een bedreiging kan zijn voor de gevestigde orde. Terrorisme blijft een risico en social media platformen worden gedwongen om controversiële inhoud te beperken.
Ook wordt YouTube vaak geblokkeerd door losstaande entiteiten – zoals bedrijven, scholen en overheidskantoren.

YouTube Blokkade omzeilen met een VPN ​

YouTube geblokkeerd

Wat de reden ook is dat je geen toegang hebt tot content; het is gelukkig eenvoudig om YouTube te deblokkeren, waar je ook bent. Een VPN is een populaire proxy-software waarmee gebruikers geo-restricties kunnen omzeilen en tegelijkertijd de veiligheid en anonimiteit kunnen verbeteren. Volg dit stappenplan om onbeperkt YouTube te kunnen kijken.

 • Kies een VPN die goed aansluit bij je behoeften. Controleer dat de VPN actief is in jouw land en genoeg functies biedt om de blokkades te omzeilen. Verderop in dit artikel leggen we de vereiste factoren en bevelen we de beste VPN’s.
 • Bezoek de website van je VPN-provider.
 • Maak een account met een gebruikersnaam en een wachtwoord.
 • Kies een abonnement en klik verder voor de aankoop.
 • Volg de instructies op het scherm om de VPN te downloaden en te installeren.
 • Login met je accountgegevens.
 • Kies een server in een ander land.– Kies voor een land met weinig auteursrechtwetgeving en internetcensuur.
 • Probeer de YouTube video die je wilt zien, af te spelen.
 • Is de content nog steeds geblokkeerd? Dan is het wellicht nodig om te experimenteren met een paar andere serverlocaties tot je een werkende locatie vindt.
Niet alle VPN’s zijn gelijkwaardig, dus het is belangrijk om een dienst van topkwaliteit te kiezen.

Beste VPN voor YouTube kiezen

YouTube geblokkeerd
Nu je weet hoe je YouTube video’s deblokkeert, hoef je alleen nog de beste VPN-aanbieder voor jouw behoeftes te kiezen. Om de beste bedrijven te vinden voor het omzeilen van YouTube-blokkades, hebben wij de volgende factoren in overweging genomen:
 • Uitgebreid Servernetwerk. Om snel een server te vinden waarmee je de video kunt afspelen, is een groot netwerk aan servers een vereiste. Hoe groter, hoe beter!
 • Snelheid & Betrouwbaarheid. Voor een ononderbroken stream, zonder buffering of haperingen, is een snelle en betrouwbare dienst essentieel. De minder goede VPN’s verliezen vaak de verbinding, waardoor het kijken van video’s zeer frustrerend kan zijn.
 • Goede Klantenservice. Alle technologie kent beperkingen. Vooral voor nieuwe gebruikers is een klantenservice die snel antwoord geeft handig om problemen snel op te lossen.
 • Sterke Encryptie. Omdat het omzeilen van auteursrecht op veel plekken illegaal is, is het belangrijk om een VPN te vinden die je gegevens versleutelt en je identiteit beschermt.
 • Geen Bandbreedte-beperkingen. Het laatste waar je op zit te wachten is dat je VPN niet meer werkt omdat je de gegevenslimiet bereikt hebt. De beste VPN’s voor YouTube werken ongelimiteerd.
 • Flexibel Abonnement. Met verschillende abonnementsvormen en terugbetalingsgaranties kun je de dienst vinden die het beste bij je past.

ExpressVPN – Beste VPN Voor YouTube

ExpressVPN is onze topkeuze voor YouTube VPN. Het is een betrouwbare dienst met voortreffelijke capaciteiten en het behaalt hoge scores voor snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Het pronkt met diverse serverlocaties en een uitgebreide klantenservice, wat een garantie is voor YouTube-toegang.
ExpressVPN-Getest
 • Servers in 94 landen waarmee je een groot aantal verbindingen hebt om blokkades te omzeilen.
 • Met de eenvoudige gebruikersinterface kun je gemakkelijk van server wisselen.
 • Altijd een hoge snelheid waardoor de stream naadloos werkt.
 • Live chat klantenservice met snelle antwoordtijden.

De beste allround VPN-dienst 

NordVPN Voor YouTube

Woon je ergens met strenge auteurswetten? Dan is NordVPN de beste keuze. Ze zijn goed in het omzeilen van geografische blokkades en bieden diverse privacyprotocollen, waarmee je identiteit verborgen blijft. Met meerdere, makkelijk aanpasbare servers kun je met een gerust hard YouTube kijken.

NordVPN Review
 • De significante aanvullende beveiliging garandeert anonimiteit tijdens het kijken.
 • Meer dan 1500 servers op diverse plekken, waardoor je niet in de rij hoeft te wachten voor een verbinding.
 • Toegewijde servers voor het streamen, wat de gebruikerservaring verbetert.

PrivateVPN Voor YouTube

PrivateVPN is een fantastische optie om achter de hand te hebben als de andere opties de blokkades niet weten te omzeilen. Hoewel het aantal servers minder groot is, biedt het nog steeds een ruime keuze om YouTube zonder beperkingen te bekijken. Het is een uitstekende keuze voor nieuwe gebruikers, aangezien een techneut de software op afstand kan installeren en configureren om de efficiëntie te optimaliseren.
PrivateVPN prijzen
 • Beschikbaar op diverse platformen, waaronder eenvoudig te downloaden mobiele apps.
 • Gebruiksvriendelijke interface & installatie-op-afstand is een mogelijkheid – ideaal voor beginners.

Kan ik een Gratis VPN Gebruiken voor YouTube?

Je neigt misschien naar een gratis VPN om YouTube video’s te deblokkeren. Hoewel sommige diensten tijdelijk toegang zullen geven, ga je waarschijnlijk te maken krijgen met verbindingen die uitvallen. Bovendien bieden zeer weinig aanbieders de juiste snelheid voor het streamen van video’s, vooral als je in HD kijkt. Het meest schrijnende is misschien wel dat deze VPN’s geen privacy kunnen garanderen. Dus zelfs als je toegang weet te krijgen tot geblokkeerde inhoud, bestaat het risico dat je aangeklaagd wordt voor het omzeilen van auteurswetten of censuurwetten. Als je een gratis VPN dienst wilt gebruiken, raden wij aan om een gratis proefperiode van een van de betere VPN-diensten te gebruiken en dan gebruik te maken van de terugbetalingsgarantie.

Zijn YouTube Proxy-Websites OK?

YouTube proxy websites kunnen content omzeilen, maar er zijn aanzienlijke nadelen. Ze verschillen van een VPN, aangezien ze je nog steeds zichtbare verkeer routeren via een ander domein. Ze maken dus geen nieuwe gegevenstunnel aan. Hierdoor heb je niet dezelfde privacyvoordelen.
Zelfs de beste YouTube proxy biedt geen encryptie.

We raden het gebruik van YouTube proxy sites alleen aan als je toegang wilt tot content die niet strikt illegaal is in je land. Anders kun je aangeklaagd worden, wat kan lijden tot stevige boetes en in sommige landen zelfs een gevangenisstraf.

Geniet Zonder Risico van Ongelimiteerde Toegang tot YouTube ​

Aangezien er zo veel redenen bestaan om video’s te verbieden, zullen de meeste mensen op YouTube op een gegeven moment tegen contentblokkades aanlopen. Gelukkig worden we dankzij VPN-software niet langer gelimiteerd door beperkingen buiten onze invloed. Iedereen, overal ter wereld, kan genieten van alle YouTube content door zich in te schrijven voor een VPN-dienst.

We raden ExpressVPN aan als onze top-VPN voor YouTube, dankzij de uitstekende dienstverlening en de goede reputatie!

Comments are closed.